Şimdi Ara

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2018 - ANA KONU / *MyClub* (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
38.329
Cevap
73
Favori
1.080.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Katiliyorum . Pes 13 pes oyunlarinin en zirvesiydi ve sonraki oyunlarinda o zirveden kendini asagi atip intahar etti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üç büyüklerin de oyunda yer alacağı söyleniyor! Ne kadar doğrudur bilemiyorum..

• 13 haziranda tanıtılacak oyun bekliyoruz
  • defansdan ara pasıyla gol atılan,sıfır anımasyon sıfır gorsel olan pes 13 en ıyı dıyorlar hala.sıze guncellme gelmedımı arkaslar :) :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: avei21

13 haziranda tanıtılacak oyun bekliyoruz

Evet yeni bir kısa bir görüntü gelir 1-2dk yi geçmeyen hicbirsey anladığımız bir video gelir adı her neyse nefret ediyorum kısa olan şeylerden

Ağustos ayında gameplay gelir

Demosu gelir hatta bazı online daki değişikleri oyunu alınca görüyoruz

Çok saçma insan tanıtır şu var bu var diye

Umarim yakında zaman da 3.bir firma futbol oyunu çıkarmaya karar verirler

• quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

quote:

Evet yeni bir kısa bir görüntü gelir 1-2dk yi geçmeyen hicbirsey anladığımız bir video gelir adı her neyse nefret ediyorum kısa olan şeylerden

bende nefret ediyorum bu olaydan. mesela gow4 tanıtılıyor uzun gameplay paylaşılıyor. aynı şekilde başka büyük yapımlar tanıtılıyor gameplay paylaşılıyor. ama ne hikmetse şu futbol oyunlarında göstermiyorlar ağustos a kadar gameplay

• https://twitter.com/officialpes/status/874295237358764033

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2018 - ANA KONU / *MyClub*

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2018 - ANA KONU / *MyClub*

Şunları bırakır çıkarım:-)

• quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

quote:

Dün pes 15 Ve 16 yi oynadım şunu farkettim 17 nin ana problemi takım ileri uzamiyor futbolcular akmıyor futbolcularda penetre yok bence bu yazilimsal bir hata topu alıp uzayamiyorsun .. 15 ve 16 elinizde varsa deneyin bilhassa 15 te 17 ye göre çok daha özgür ve çok daha takım uzayabiliyor.. 17 de takım ileri gitmiyor arkadaş hele momentum yedimi hapı yuttun koşu bandı hesabı yerinde sayıyorsun .. pique ronaldoya nasıl yetişir abi bunu kim izah eder bana bi anlatın ronaldo araya köy kurar ya böyle bişey olurmu abicim .. Bu futbol değil 15 ve 16 da bu yok .. 18 de en çok duzeltilmesini istediğim olay bu .. Umarım duzeltirler yoksa imkanı yok almam 18 i..

• pesexpert P kullanıcısına yanıt
    Yıllardır pes oynarım Sega dan belli

pes 2015 serinin en iyisiydi bana göre

Pes 2016 ve 17 berbattı

17 pesin 14 den sonra en kötü oyunu

Saha çok parlak görünüyor neden böyle yaptılar çözemedim

Umarim pes 2015 benzer bir oyun gelir

• [PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2018 - ANA KONU / *MyClub*

• digital_version kullanıcısına yanıt
    Olma ihtimali var ancak resmi değil.

• Usain Bolt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xyro -- 13 Haziran 2017; 12:20:41 >

• şutlar ve top sürüşleri dikkatimi çekti. sanki ikisi de gerçekçilikte 1 tık daha ileri gitmiş gibi. inşallah abartılı plaseler yoktur. bazuka gibi şutlar yoktur.
  • oynanabilirlik aynı 17 ile artık konaminin bittiğini gösteriyo bu
  • Oyun cok sağlam geliyor

• İlk defa bi trailer hoşuma gitti:-)

• trailer a bakınca gelişmeler var oynanışta özellikle şutlarda. gamescomda saf oynanış gelince daha net yorumlarız. usain bolt çok iyi olmuş
  • yine ayni sacmalik

dogru duzgun bir degisiklik yok, gol atma sekilleri, kalecilerin malliklari, tamamen ayni oyun cok net.

pes her zaman replaylerde cok hos gorunur, bundada oyle.

oyun dayanilacak gibi degil, o kadar cok eksigi varki. su trailerda hic birine deginilmemis.

bu arada allah askina usain bolt sacmaligi nedir ya! oldu olacak bruce lee filanda koysunlar, defansta oynatiriz.
  • evs4evs kullanıcısına yanıt
    gördüğüm en iyi yorum. adamsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: evs4evs

yine ayni sacmalik

dogru duzgun bir degisiklik yok, gol atma sekilleri, kalecilerin malliklari, tamamen ayni oyun cok net.

pes her zaman replaylerde cok hos gorunur, bundada oyle.

oyun dayanilacak gibi degil, o kadar cok eksigi varki. su trailerda hic birine deginilmemis.

bu arada allah askina usain bolt sacmaligi nedir ya! oldu olacak bruce lee filanda koysunlar, defansta oynatiriz.

Ussain Bolt'u alanlar defansın içinden hızlıca geçip gidecek, veya havadan ara paslarla bu futbolla alakası olmayan adamı defansın arkasına kaçıracaklar..Pes 2015 gibi gerçekçi ,oturaklı bir oyun yapacaklarına,oyunu tarzını simülasyon yapacaklarına böyle abuk sabuk işlerle uğraşıyorlar..Bence şu oyun motoru da değişmeli artık..Bu oyun motoru en iyi sonucu Pes 2015 ile verdi ve artık yeni bir oynanış şablonu, yeni bir yapay zeka ve oyun motoru gerekiyor.Oyun artık ezbere döndü..Kaleciyle karşı karşıya R2 şut gol..Tiki taka yap adam eksilt gol,orta kafa gol, hayvani presle rakibe adım attırma, ara pası gol..Artık yepyeni bir oynanış istiyoruz..Bu oyun en büyük değişimi Pes 2011 ve Pes 2015 ile yaşadı..Bu 2 oyun önceki hiçbir oyuna benzemiyordu..Böyle köklü bir değişim istiyoruz..Her sene ısıtılıp önümüze konan bu yemek, artık kabak tadı vermeye başladı!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 13 Haziran 2017; 15:40:0 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.