Şimdi Ara

ps4 pro görüntü problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • birkaç gün önce ps4 pro & 50mu7000 aldım şu ana kadar 2-3 oyun deneyebildim ama farkettiğim bir problem var. detroit become human oynarken karanlık/siyah sahnelerde yakından bakınca karıncalı / piksellerin titrediğini görebiliyorum. kapalı alan & soluk ortamlarda uzaktan da belli oluyor, fifa 18de yok bu olay. şimdi the last of us indirdim onda da var. bu problem ne ile alakalı olabilir, sorunun adını tam bilmediğim için internette birşey bulamadım. kablo ile alakalı problemler olduğunu gördüm paugge kablo aldım yarın deneyeceğim onunla
    televizyon 4k hdr, oyun modunda duruyor

• Sorunu çözdünüz mü?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu bir sorun mu onu bile bilmiyorum ama sorundur heralde, kablo pazartesiye kaldı birşey yapamadım o yüzden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

bu bir sorun mu onu bile bilmiyorum ama sorundur heralde, kablo pazartesiye kaldı birşey yapamadım o yüzden.
    İnternette piksellenme ve titreme gibi şeyler bakınca gpu ya da hdmi sorunu gibi şeyler buldum. Sizinki nedir, emin olamadığımdan net bir şey yazamadım. Şu halde değil sanırım?

ps4 pro görüntü problemi

ps4 pro görüntü problemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F1580B918 -- 9 Haziran 2018; 19:36:19 >

• yok hocam bu kadar kötü bir şey değil. sadece yakından farkedilen oyunda karanlık soluk ortamlarda geçen sahnelerde artan bir birşey. televizyon izleyen biri değilim ve ilk konsolum belki büyük ekran olmasından dolayı normaldir bilemiyorum o yüzden. 4ktvde uydu yayınları yakından çok kötü gözüküyor mesala, buna benzer bir problem yakından karıncalı gibi oluyor. fifa da hiç yok bu sorun tv/ps4 ile alakalı değildir diye düşünüyorum o yüzden
  • Bahsettiğiniz durum "film grain effect" olabilir hocam, ben de 49KU7500'de bazı oyunlarda grain efekti seziyorum, rahatsız etmiyor fakat oyununa olmasa da olurmuş diyorum. Sanırım donanımımızdan çok geliştiriciler tarafından eklenen bir görüntüü filtresi.

@b0Ni
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 PRO Ses Problemi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.