Şimdi Ara

PS4 PRO İçin Monitör Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çoğunlukla konsolla arada pc oyun ve dizi-film izleme amacıyla 1700liraya kadar belki zorlasam 2000 liraya monitör alacağım.
    4k mı yoksa 144hz FHD mi tercih edeyim ne dersiniz?
    Samsung LU28E590DS modeli fena değil gibi fiyatı da n11de 1600e geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ?
  • Konsol ağırlıklı ise 144hz Size birşey kazandırmaz sanırım. Asus PB287Q 1ms 4k monitör var o bütçeye. Ps4 Pro nun 4k desteği var diye biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1ms 4K da arkadaşın önerdiği modeli bende takip ediyorum fiyatı çok iyi düşünebilirsin. Pivot kasaya sahip monitör.

• Merhabalar bende uzun zamandır araştırıyorum. PSN forumlarında Asus PB287Q modelinin siyah ekran verdiğini okudum. Birçok kullanıcı ne yazık ki 4k kullanamıyor. Dolayısı ile emin olmadığınız konularda insanlara fikir vermeyin. HDMI 2.0 desteği olması lazım 4K 60hz çıkış verebilmesi için.

Dostum ASUS MG28UQ modeli var Türkiye'de satan bir yer henüz bulamadım. Bu modelde 4k desteği sorunu olmadığını okudum bir araştır.
  • ScaT kullanıcısına yanıt
    Hocam LG nin 4K ips 5 ms lik modelini aldım input lag da 20 ms nin altında çok iyi değer oyun monitörleri de zaten bu değerin altında olduğu için o kategoriye giriyor, şu ana kadar hiç bir sorun çıkarmadı maşallah diyelim :)
    TR de yok Asus un modeli olsa ona da bi bakacaktım ama IPS 4K dan sonra her şey gözüme çamur gibi geliyor artık bakamam
  • krocker09 kullanıcısına yanıt
    hocam modeli tam olarak yazar mısınız? ben de araştırıyorum da
  • Daha guncel onerisi ve bilgisi olan var mi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.