Bildirim
Ps4 Pro için TV tavsiyesi istiyorum.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Kullandığın televizyonu araştırdım ve PS4 pro için yeterli. Ben LG nin 4k TV sini kullanıyorum ve ps4 slim kullanıyordum. Dedim bende 4K TV var gidip pro alayım bari. Gittim aldım ve ikisini kıyasladığımda FPS harici bir fark görmedim. Yani diyeceğim şu ki ne kullanırsan kullan aynı görüntü kalitesi olacak. Bence paranı harcamamalısın yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladım hocam teşekkür ederim cevabın için. O zaman bu tv ile kullanayım. ps4 ü 3 ay taksit ile aldım bunun taksiti bitsin belki o zaman alırım.quote:
Orijinalden alıntı: DD1022
Kullandığın televizyonu araştırdım ve PS4 pro için yeterli. Ben LG nin 4k TV sini kullanıyorum ve ps4 slim kullanıyordum. Dedim bende 4K TV var gidip pro alayım bari. Gittim aldım ve ikisini kıyasladığımda FPS harici bir fark görmedim. Yani diyeceğim şu ki ne kullanırsan kullan aynı görüntü kalitesi olacak. Bence paranı harcamamalısınyardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X