Şimdi Ara

PS5 için 65' televizyon tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sadece PS5 için değil, ayrıca laptop bağlayıp kullanılacak, Netflix vs bolca film/dizi izlenecek ama oyun performansı önemli.

Gözüme kestirdiğim marka/model Samsung 65Q70R ----- > https://www.trendyol.com/samsung/65q70r-65-165-ekran-uydu-alicili-4k-ultra-hd-smart-qled-tv-p-6523897 11.500'e kadar bulabildim.

Bir de yine QLED olarak 65Q60T modeli var. Bunu 9.000e kadar bulabildim.

Bu iki televizyon arasındaki 2.500 TL farka değer mi? Sizce hangisini almalı? Veya QLED olmayan bir model seçip 7.500'e kadar insem mi? Samsung arayüzüne çok alışığım ve Samsung almayı düşünüyorum ama bahsettiğim modeller seviyesinde ve fiyat aralığında farklı önerileriniz var mı?

Teşekkürler

• ps5 icin hdmi 2.1 girişli tv alsaniz daha mantikli olur sanki. ama bu seneki Qled tv ler sorunlu, vertical banding dirty screen sorunlari var. q70r eski ama bu seneki q70 t den daha iyi bir tv.
  • quote:

Orijinalden alıntı: popturceyn

ps5 icin hdmi 2.1 girişli tv alsaniz daha mantikli olur sanki. ama bu seneki Qled tv ler sorunlu, vertical banding dirty screen sorunlari var. q70r eski ama bu seneki q70 t den daha iyi bir tv.

bu fiyatlarda önerebileceğiniz model var mı?

• zubi_wan kullanıcısına yanıt
    hocam ben 55cx kullaniyorum,size önerim led tv lere çok para vermeyin.65 den vazgecerseniz 55bx uygun fiyata alınabilir.yada sony 65xh9077 lg 65nano916 gibi tvlerde indirim yakalarsaniz birini seçip alin. Qledler anlamsizca pahali ve vertical banding, dirty screen sorunlari var.
  • nano modellere para vermek gibi bir hata yapmayın derim...

• 65 şart değilse bütçenize göre 55 lg cxoled en iyi ps5 tv tercihidir.

illa 65 olsun diyorsanız ben q70r tercih ederdim.
    bütçeyi 12+ yapabilirseniz sony xh9077 de bakabilirsiniz.

benim seçeneklerim böyle olurdu.
    nano falan bakmayın. alt seviye tv onlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • media markta 65xh9077 12.500 tlye düşmüş tekrardan. bir de %8 lik çek satışı vardı forumda onunla birlikte al 11.500 e geliyor canavar gibi tv

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS5 Pro için TV önerileri
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dobruca D kullanıcısına yanıt

canavar derken hocam :) 3 senelik xe90 modelinin kırpılmışı tek artısı hdmi 2.1..

• RNNN kullanıcısına yanıt

arkadaş ps5 kullanmak için 10k civarı bütçeli tv önerisi istemiş ben de ona öneri de bulundum. dediğin model daha iyi olabilir ancak şuan onu alma ihtimali var mı? yok. ayrıca hdmi 2.1 dediğin de ps5 için olmazsa olmazlardan.

kaldı ki tv almadan önce sağ olasın bana da yardımcı olmuştun ve samsungQ70t yerine sony xh9096 yı tercih etmem gerektiğini sen söylemiştin. o zamandan bu zamana ne değişti acaba? Lg lerin de durumu ortada olduğuna göre var mı hocam arkadaşa aradığı fiyat bandında aradığı özelliklere daha iyi bir tavsiyen?

al kardeşim sen ben kullanıyorum gayet de memnunum. 4K, 100 hz, full led, yerel karartma, 2.1 hdmi RNN hocam iyi ki önermiş de almışım canavar gibi tv.

hocam ben başka model alsın yada bu daha iyidir demedimki siz canavar gibi olduğunu söylediğiniz için o yorumu yaptım tv konusuda dahil bu modeli gereksiz abartıyor insanlar piyasada tv olmadığı için...

• RNNN kullanıcısına yanıt

o zaman ben cümlemi arkadaşın aradığı özellik ve fiyat bandına 2020 modelleri içerisinde canavar gibi tv dir XH9096 diye değiştireyim. iyi ki yardımcı olmuşsun hocam sorunsuz bir tv de kaliteli görüntüler izliyorum sayende. daha iyisi var mıdır tabiki onlarca daha iyi model vardır, oledler Q80 Q90 XH9005 daha üst modellerdir ancak bu fiyata Q60 Q70 yanına yaklaşamaz, saygılar hocam

hocam q60-q70t modelleri bu tv nin dengi değiller zaten karşılaştırılacağı model q80t oda xh90 dan farksız 3 senelik orta-üst model performansı parlaklık yerlerde gri tekdüzelik sıkıntı vs.. yıllardır tv ler geri gidiyor ama 2020 yılında bu işi iyice abarttılar berbat tv ler çıkardılar tüm markalar...

• quote:

Orijinalden alıntı: RNNN

hocam q60-q70t modelleri bu tv nin dengi değiller zaten karşılaştırılacağı model q80t oda xh90 dan farksız 3 senelik orta-üst model performansı parlaklık yerlerde gri tekdüzelik sıkıntı vs.. yıllardır tv ler geri gidiyor ama 2020 yılında bu işi iyice abarttılar berbat tv ler çıkardılar tüm markalar...

Arkadaşım müsaitsen ve cevaplarsan sevinirim. Ben de TV bakıyorum ancak OLED alma planım yok. TV bütün gün açık oluyor ve özellikle bazı kanallar devamlı açık oluyor. Özellikle 4K film ve dizi, Netflix, Prime Video ve PS5 için alacağım. Gözüme 3 TV takıldı.

Sony 55XH9096 55" 

Sony KD-55XH8196 55"

Samsung 55Q80T 55"

Delicesine PS5 oynayacak değilim. Online veya FPS oynamam. Oynadığım oyunlar birkaç TPS diyelim. Listede özellikle 8196'ya biraz takılmış durumdayım. 6.000 lira civarlarında, diğerleri 10.000. Fikrinizi almak isterim.

Bu arada Sony Android olduğu için sıcak bakmaktayım. Xiaomi Mi Box 4K var. Onu kaldırırım Sony olursa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myfranco -- 11 Mart 2021; 16:20:11 >

• myfranco kullanıcısına yanıt

100hz tv ve hdmi 2.1 desteği şart.

dolayısıyla xh8196’yı eliyoruz. fiyatı ondan düşük.

android kutu varmış xh9096 alın geçin.

• quote:

Orijinalden alıntı: smyrna

100hz tv ve hdmi 2.1 desteği şart.

dolayısıyla xh8196’yı eliyoruz. fiyatı ondan düşük.

android kutu varmış xh9096 alın geçin.

Teşekkür ederim arkadaşım. Şu anda oyunlarda 1080P 120Hz kullanım var. İleride 4K 120Hz verecek oyunlar da sınırlı olacak. Ayrıca FPS oynayan biri değilim. Last of Us, Days Gone, Ghost Tsushima, Beyond Two Souls tarzı oyunlar oynayan biriyim. Ciddi manada lag peşinde koşan, milisaniyelerin önemli olduğu kill almak derdinde olan biri değilim. İşin aslı gamer değilim. Bunları söylediklerine karşı tez olsun diye söylemiyorum. Kendimi daha iyi izah etmek için söyledim. Yani 4.000 lira fazla vermeye değer mi?

ps5’in vereceği görüntüyü alma gibi derdiniz yoksa 50 hz tvye 6k para ödemenin de bir manası yok. sizi en fazla philips 55pus7805 götürür gibi görünüyor. 50 inç yeterli diyorsanız 4.3k fiyatı var şu sıralar.

55 ips, 50 va panel bu arada not olarak düşelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smyrna -- 11 Mart 2021; 17:21:4 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

ps5’in vereceği görüntüyü alma gibi derdiniz yoksa 50 hz tvye 6k para ödemenin de bir manası yok. sizi en fazla philips 55pus7805 götürür gibi görünüyor. 50 inç yeterli diyorsanız 4.3k fiyatı var şu sıralar.

55 ips, 50 va panel bu arada not olarak düşelim.

Olay oraya uzanıyor sonunda. Haklısınız. Samsung Q80T ile Sony XH9096 arasındayım o durumda. Sony'de nedense washed out görüntü gördüm birkaç videoda. Q80T'de PS5 grafikleri daha iyi gözüküyor. Olay HDR ayarlarında mı bitiyor yoksa başka bir şey mi diye araştırmaya devam edeyim. Teşekkürler ilginiz için.

konsol için tv alınacaksa; hdmi 2.1, 120hz ve freesync 2 özelliklerinin olmasına dikkat edilir.

en iyi ps5 tvsi lg cxoled’dir. ardından samsung q80t gelir, sonra sony xh9096 diyebiliriz. benim sony önermemin sebebi android alışkanlığınız olduğu içindi. samsung’un tizeni biraz daha sadedir ama güzeldir hızlıdır. bütçe varsa tabi ki q80t derim.

rica ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smyrna -- 11 Mart 2021; 17:40:42 >
  • quote:

konsol için tv alınacaksa; hdmi 2.1, 120hz ve freesync 2 özelliklerinin olmasına dikkat edilir.

en iyi ps5 tvsi lg cxoled’dir. ardından samsung q80t gelir, sonra sony xh9096 diyebiliriz. benim sony önermemin sebebi android alışkanlığınız olduğu içindi. samsung’un tizeni biraz daha sadedir ama güzeldir hızlıdır. bütçe varsa tabi ki q80t derim.

rica ederim.

çok teşekkürler. İnanın kafamdaki sıralamayı söylediniz. Android çok da önemli değil, yeterki TV performansı sağlam olsun. Samsung Q80T(Oled'de kesin yanık oluşur bende. Kanal açık kalıyor devamlı) doğru karar olarak gözüküyor.

• Acele değilse bu seneki X90J serisi TV'leri beklenmeli bence.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.