Şimdi Ara

PS5 için 65' televizyon tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Son günlerde Q80t üzerinden samsung QLedlerde dile getirilen sorunları araştırmanızı öneririm
  • myfranco kullanıcısına yanıt

hocam ben q80t modelini kendime almam eşim dostum sorsa onlarada önermem parlaklık düşük dse sorunu var hemde xh90 modelinden pahalı...xh8 modeli güzel ama ips panel film ve oyunlarda keyif vermez günlük kullanım tv si haber izlersin maç izlersin ama arada bi film açıp keyif yapayım yada bi oyun oynayayım derseniz siyah sahnelerde üzer...xh90 kesinlikle 10bin vermeyin indirimlerle 7500-8000 aralığında çok alan oldu illaki düşer bu fiyatlara aceleniz yoksa durum böyleyken xh8 modeline 6bin vereceğinize üzerine biraz daha koyup indirimde denk getirip xh9 alın derim aradaki fiyat farkını kesinlikle hakediyor...

PS5 için 65" televizyon tavsiyesi
    PS5 için 65" televizyon tavsiyesi

• quote:

Orijinalden alıntı: RNNN

hocam ben q80t modelini kendime almam eşim dostum sorsa onlarada önermem parlaklık düşük dse sorunu var hemde xh90 modelinden pahalı...xh8 modeli güzel ama ips panel film ve oyunlarda keyif vermez günlük kullanım tv si haber izlersin maç izlersin ama arada bi film açıp keyif yapayım yada bi oyun oynayayım derseniz siyah sahnelerde üzer...xh90 kesinlikle 10bin vermeyin indirimlerle 7500-8000 aralığında çok alan oldu illaki düşer bu fiyatlara aceleniz yoksa durum böyleyken xh8 modeline 6bin vereceğinize üzerine biraz daha koyup indirimde denk getirip xh9 alın derim aradaki fiyat farkını kesinlikle hakediyor...

O zaman VA panel XH90 alacağız diyorsunuz. Youtube videolarında PS5 oynanırken, grafiklerde washed out gördüm. Acaba bu HDR ayarları ile mi ilgili? çok silikti grafikler.

Zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.

hocam kamerada etki eder ayarda etki eder xh90 modelinde ben öyle bi sıkıntı görmedim mağazada incelediğimde videonun linkini atarmısınız

• quote:

hocam kamerada etki eder ayarda etki eder xh90 modelinde ben öyle bi sıkıntı görmedim mağazada incelediğimde videonun linkini atarmısınız

Youtube'da gördüm. En yakın zamanda yeniden etiketleyerek atacağım linkleri size.

• quote:

Şu video'da özellikle 7:40'da LOU2 karşılaştırmasında. Soldaki Sony. Ayarlar dediğine göre default ayarlar. Nedense soldaki grafik ''washed out'' dediğimiz gibi. Eğer bu brightness ile düzeltebileceğimiz bir durumsa, benim açımdan sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myfranco -- 12 Mart 2021; 4:9:25 >

ayarla düzelir hocam 2 dakikanızı almaz :)

• quote:

ayarla düzelir hocam 2 dakikanızı almaz :)

Teşekkürler. TV bu olacak o zaman.

• Biraz bekleyemiyor musunuz yeni gelecek tvler her yönden üstün olacak eğer oled alinmayacaksa philipsin ve Sony'nin 2021 tvleri mutlaka beklenilmeli bence. Bugün neredeyse tüm tvleri inceledim 65 inch içime sinen hiçbir tv olmadı. Bütçe zorlasa bile yenilerde gerekirse 65 ten 55 e düşer içime sinen bir tvyi alırım çıkar çıkmaz
  • Cevap veren herkese teşekkürler.

Baka baka, sora sora, inceleye inceleye en sonunda 65Q95T'ye kadar çıktım. Fiyatı 17.000TL. 65Q70R ile arasında 5.500TL fark var. Arada 55" televizyon kadar fiyat farkı var yani.

Hala net kararımı veremedim. 95T alıp kurtulmak istiyorum b arayıştan ama sonradan "Buna da boşuna bu kadar para gömdük" demekten korkuyorum açıkçası =)

• Merhaba arkadaşlar kervana bende katıldım maksimum 10k bulabileceğim bir TV arıyorum. PS5 için. Ev 1+1 küçük olduğu için 50 inç ile 55 arası iyi olduğunu düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.