Şimdi Ara

PS4 Pro Monitör Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, PS4 PRO için monitör almayı düşünüyorum, alacağım monitör mutlaka 144hz ve 1ms mı olmalı? Mesela 75 Hz ve 1 ms özellikle FPS oyunları için yeterli olur mu? 1500-2000 TL arasında bir bütçeyle tavsiye edebileceğiniz monitör varsa paylaşırsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• BeyazBüyü B kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler çok güzel bir monitör bütçe ayarlaması yapamam lazim.... tekrar sağolun...

• ps4 pro için neden 144hz monitör istiyorsun? çoğu oyun 30fps bazı oyunlar 60fps çalışıyor. 60hz monitör bile yeterli. önemli olan input lag.

bana kalırsa konsollar televizyon karşısına yayılıp oyun oynama araçlarıdır. bence ne kadar büyük televizyon, o kadar iyi ps keyfi.

• sırf bu düşünceden dolayı 4k vestel tv aldım geçen hafta, daha gelmedi gerçi. e-sporcu değilseniz bence kesinlikle tv olmalı.

• Çok teşekkür ederim ilginiz için....bende aynı kararı aldım TV almaya karar verdim fakat çok hazla COD MW oynuyorum online , 1ms ekranlar için söylenen nişan alırken ki tepkime hızının daha iyi olacağı şeklinde kafamı o karıştırıyor..yoksa bende TV alma taraftarıyım...tekrar sağolun....

• quote:

Orijinalden alıntı: cem7091

sırf bu düşünceden dolayı 4k vestel tv aldım geçen hafta, daha gelmedi gerçi. e-sporcu değilseniz bence kesinlikle tv olmalı.
    Çok teşekkür ederim ilginiz için....bende aynı kararı aldım TV almaya karar verdim fakat çok hazla COD MW oynuyorum online , 1ms ekranlar için söylenen nişan alırken ki tepkime hızının daha iyi olacağı şeklinde kafamı o karıştırıyor..yoksa bende TV alma taraftarıyım...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emrah.1969

Çok teşekkür ederim ilginiz için....bende aynı kararı aldım TV almaya karar verdim fakat çok hazla COD MW oynuyorum online , 1ms ekranlar için söylenen nişan alırken ki tepkime hızının daha iyi olacağı şeklinde kafamı o karıştırıyor..yoksa bende TV alma taraftarıyım...tekrar sağolun....
    Bir soru daha sorayım PS4 PRO için TV nin mutlaka HDR özellikli olması oyunlarda görüntüyü çok farkettiriyor mu?

• Dostlar bir yardımcı olun lütfen?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.