Beyler çok kararsızım bana bir yardımcı olun. Daha önce ps4 slim almıştım fakat hızı ve grafikleri çok sarmadığı için satmıştım. O yüzden pro modelden başka sürüm düşünmüyorum. Exclusive oyunları çok deneyimlemedim. Şimdi de yeni plus sistemi geldiği için hepsini oynama şansım var. Xbox tarafında ise yeni nesil bir konsol ve ssd farkı ortaya çıkıyor. Ori, it takes two falan sevdiğim oyunlar. Gamepass çok iyi olmasada idare eder. Ayrıca ps4 pro çok sesli çalışıyormuş sanırsam. Series s komşuda var, sıfır sesli. Ps5 yada series x alıcak bütçem yok. Ayrıca alacağım ps4 pro garantisiz bir model olucak. Series s garantili olucak ve totalde piyasası çok daha ucuz. Ps4 pro 6 bin civarıyken, series s 5 bin civarına bulunuyor. Yorumlarını bekliyorum teşekkürler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PS4 Pro mu Xbox Series S mi: Hangisi Sizin İçin Daha İyi?
Yeni nesil oyun konsolları arasında karar vermeye çalışıyorsanız, PS4 Pro ve Xbox Series S, dikkate almanız gereken iki önemli seçenektir. Bu kılavuz, her iki konsolun da özelliklerini, avantajlarını ve dezavantajlarını karşılaştırarak, hangisinin sizin için daha iyi bir seçim olduğunu belirlemenize yardımcı olacaktır.
Temel Özellikler:
- Xbox Series S, daha uygun fiyatlı bir seçenek iken, PS4 Pro daha güçlü donanıma sahiptir.
- Xbox Series S, daha küçük ve daha şıktır, PS4 Pro ise daha büyük ve daha ağırdır.
- Her iki konsol da 4K oyun desteği sunar, ancak Xbox Series S yalnızca dijital oyunları oynatırken, PS4 Pro hem fiziksel hem de dijital oyunları destekler.
Performans:
- PS4 Pro, daha güçlü donanımı sayesinde Xbox Series S'den daha iyi grafik performansı sunar.
- Xbox Series S, daha hızlı yükleme süreleri ve daha pürüzsüz oyun deneyimi sağlar.
- Her iki konsol da çoğu oyunu sorunsuz bir şekilde çalıştırabilir, ancak PS4 Pro, daha yüksek kare hızları ve gelişmiş grafikler sunar.
Oyun Kütüphanesi:
- PS4, Xbox Series S'den daha büyük bir oyun kütüphanesine sahiptir.
- Xbox Series S, Xbox Game Pass desteğine erişim sağlar ve bu da yüzlerce oyunu aylık bir ücret karşılığında oynamana olanak tanır.
- Her iki konsol da çok oyunculu oyunları destekler, ancak PS4, daha büyük bir çevrimiçi oyuncu topluluğuna sahiptir.
Fiyat:
- Xbox Series S, PS4 Pro'dan daha uygun fiyatlıdır.
- Xbox Series S'in daha düşük fiyatı, bütçesiyle sınırlı olan oyuncular için daha iyi bir seçenek olabilir.
- PS4 Pro, daha yüksek fiyatı karşılığında daha iyi performans ve daha büyük bir oyun kütüphanesi sunar.
Sonuç olarak, PS4 Pro mu yoksa Xbox Series S mi seçimi, kişisel ihtiyaçlarına ve tercihlerine bağlıdır. Daha güçlü performans ve daha büyük bir oyun kütüphanesi arıyorsan, PS4 Pro daha iyi bir seçenektir. Daha uygun fiyatlı bir seçenek arıyor ve hızlı yükleme sürelerine ve Xbox Game Pass'e erişime öncelik veriyorsan, Xbox Series S senin için daha iyi bir seçim olabilir.