Şimdi Ara

PS4 Pro'nun Türkiye Fiyatı Tahminleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
1.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    işine karışmak gibi olmasın da ps4 ile pro arasında değiştiricek kadar bir fark yok, bütün incelemede bulunanlar ps4 olanlar ps4 pro geçmesine gerek yok diyorlar.. sadece önüne upscale edilmiş oyun koyucaklar disk desteği bile yok.. scorpio çıktıktan sonra sony ps5 i çıkarmak zorunda kalıcak o zaman satıp geçersin.

şimdi sorunu cevaplıyım,

ps4 verip ps4 pro alabiliceğin doğubank, yazıcıoğlu gibi o tarz yerlerde yapabilirsin. ps4 ünü düşük fiyattan alıp ps4 pro yu yüksek fiyattan satarlar, ps4 ünü koy internette satışa al paranı sonra ps4 pro nu alabilirsin uygun fiyatlı bir yerden :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: lethaltouch

işine karışmak gibi olmasın da ps4 ile pro arasında değiştiricek kadar bir fark yok, bütün incelemede bulunanlar ps4 olanlar ps4 pro geçmesine gerek yok diyorlar.. sadece önüne upscale edilmiş oyun koyucaklar disk desteği bile yok.. scorpio çıktıktan sonra sony ps5 i çıkarmak zorunda kalıcak o zaman satıp geçersin.

şimdi sorunu cevaplıyım,

ps4 verip ps4 pro alabiliceğin doğubank, yazıcıoğlu gibi o tarz yerlerde yapabilirsin. ps4 ünü düşük fiyattan alıp ps4 pro yu yüksek fiyattan satarlar, ps4 ünü koy internette satışa al paranı sonra ps4 pro nu alabilirsin uygun fiyatlı bir yerden :)

Evet fark yok sadece 3 katçık daha güçlü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1700tl den çıkarsa Amazon siparişini iptal ederim. Yoksa değmez buradan almaya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 katçık :D hayal dünyasında yaşamaya devam et :D
  • lethaltouch kullanıcısına yanıt
    Ah ah hayaller 1.84 hayeller 4.2 hayal hayal.

• ps4 olan için değişen birşey olmıcak Sayın CİE

oyunların karşılaştırmalarını izle ps4 satıp ps4 pro almayı gerektiren büyük bir fark yok.

ultra hd disc desteği yok bu yeterli mi ?
    Fazla yok 3 katçık hayal hayal.

Aynen değişme gerek yok.

• peki şampıyon :D
    Adamlar gerizekalı deme aynı cihazı piyasasa pro diye sunacaklar. Fark olmayan bir cihazı. Yani bu adamlar okadar salakki sadece bizler çok akıllıyız..

• aynı cihaz demedim ki ben, sadece ps4 olan kişi satıp bunu almasına gerek yok dedim ama ps4 ü olmayan kişi direk almalı :)
  • quote:

Naughty Dog, EA, Red Barrels, Guerrila Games, Square Enix, UbiSoft sırasıyla oyunlarında PS4 e göre yüksek kalite visual, çözünürlük, frame olduğunu açıklarken çıkıp ''PS4 ile arasında fark yok yeaaaaa'' diye başlığa kusman kimsenin zerre umrunda değil, soran da olmadı. Hakkında yazdığın platformu da az araştır sonra yaz.

• 1699

• 1799.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1950 TL

• 2.399

• Hayaller 1699, hayatlar çok fena geçirecekler

• 1799
  • Hakkında yazdıgım platformu senden mi öğreneceğim :)

ayrıca yazdıgım cevabı adam akıllı okumamışsın bile :D ps4 ü olan birinin ps4 pro almasını gerektiricek BÜYÜK bir fark yok dedim, tabikide fark var ama ps4 satıp ps4 pro alıcak kadar değil bence. fikrimin sana bu kadar batmasını anlamış değilim.

soranda falan olmadı demişsin ilk cevap yazdıgım arkadaş sormuş nasıl ps4 verip ps4 pro alabilirim demiş, ilk olarak fikrimi söyledim ardından sorduğu soruya cevap verdim, hadi uza şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertvontrier

Başlığa anket ekleyebiliyor muyuz?

Anket ekleyebilirsek güzel olur ama nasıl yapılacağına dair bilen bir arkadaşın yardımcı olması lazım.
  • quote:

Hakkında yazdıgım platformu senden mi öğreneceğim :)

ayrıca yazdıgım cevabı adam akıllı okumamışsın bile :D ps4 ü olan birinin ps4 pro almasını gerektiricek BÜYÜK bir fark yok dedim, tabikide fark var ama ps4 satıp ps4 pro alıcak kadar değil bence. fikrimin sana bu kadar batmasını anlamış değilim.

soranda falan olmadı demişsin ilk cevap yazdıgım arkadaş sormuş nasıl ps4 verip ps4 pro alabilirim demiş, ilk olarak fikrimi söyledim ardından sorduğu soruya cevap verdim, hadi uza şimdi.

Burası fiyat tahmin başlığı, lütfen almaya gerek var yok polemiğini başka bir yerde yapalım
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.