Şimdi Ara

PS4 Pro'nun Türkiye Fiyatı Tahminleri (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
1.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Fiyat tahminim 1799 TL :) bu sadece konsol versiyonu

oyunlu versiyonda 1999 tl yi görür..
  • quote:

Orijinalden alıntı: lethaltouch

Hakkında yazdıgım platformu senden mi öğreneceğim :)

ayrıca yazdıgım cevabı adam akıllı okumamışsın bile :D ps4 ü olan birinin ps4 pro almasını gerektiricek BÜYÜK bir fark yok dedim, tabikide fark var ama ps4 satıp ps4 pro alıcak kadar değil bence. fikrimin sana bu kadar batmasını anlamış değilim.

soranda falan olmadı demişsin ilk cevap yazdıgım arkadaş sormuş nasıl ps4 verip ps4 pro alabilirim demiş, ilk olarak fikrimi söyledim ardından sorduğu soruya cevap verdim, hadi uza şimdi.

Hesabına kaç eleman giriyor? ''Sadece önüne upscale edilmiş oyun koyucaklar'' diye sallayan sen değilsen çık, diğer eleman gelsin. Mesajları yazan benim diyorsan da üstte sana yazılanın yanına attığın mesajları önce oku, sonra enterla ekliyorum. Önce bunları yap çirkefliğe sonra geçersin zaar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hesabın sahibi tek kişi merak etme sen onu yazanda benim, evet yazdığım kesinlikle doğru ps4 fanıyım ama ps4 pro da ultra hd disk olmayacak bunun anlamını sen biliyor musun ? teknik olarak soruyorum bilgin var mı ?

kusmak,soranda olmadı,zerre kadar umrunda değil kimsenin vb. lerini yazan ben değilim. terbiyesiz bir terim kullanmam bana yazılmadığı sürece ben fikrimi beyan ettim fikrim bu kadar sana battıysa yapıcak birşey yok.

bana bir yerde bir haber yazı inceleme göster ki ps4 satıp ps4 pro alın diye..
  • quote:

Hesabın sahibi tek kişi merak etme sen onu yazanda benim, evet yazdığım kesinlikle doğru ps4 fanıyım ama ps4 pro da ultra hd disk olmayacak bunun anlamını sen biliyor musun ? teknik olarak soruyorum bilgin var mı ?

kusmak,soranda olmadı,zerre kadar umrunda değil kimsenin vb. lerini yazan ben değilim. terbiyesiz bir terim kullanmam bana yazılmadığı sürece ben fikrimi beyan ettim fikrim bu kadar sana battıysa yapıcak birşey yok.

bana bir yerde bir haber yazı inceleme göster ki ps4 satıp ps4 pro alın diye..

Makinenin daha neyi verip vermediğini bilmeden ''Sadece önüne upscale edilmiş oyun koyucaklar'' ''PS4'le arasında fark yok yeaaaa'' diye salladın; UbiSoft'u, Red barrels'ı, EA'i oyunlara yüksek kalite visual, frame, çözünürlük ekleyecek dendi battı, çıktı diyip BluRay Player'a atladın. Daha kendi yazdığının farkında değilsin değil Pro'nun ne olduğu yazılacak sen de anlayacaksın Troll olduğunu anladıkta kendini bir üst seviyeye yükseltip Türkçeye yeni kavram getirme. Foruma yazabildiğine göre elinin altında internet var, başkasına cevap diye palavra sıkmadan evvelwww.google.com gir araştır sonra yaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 17 Ekim 2016; 0:18:48 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• makine belli, makinenin içine koyulanlar belli,oyun görüntü karşılaştırmaları var belli olmayan ne ? Sen hala orjinal 4k oynucağını mı sanıyorsun ? :D "ps4 le arasın fark yok yeeeaaa" senin tabirin benim öyle bir cümlem yok haha :D

kendi yazdıklarımın farkındayım, sen kendi yazdıklarına bak, kimin troll olduğu çok açık bence nasıl daha üste çıkarım diye kıvranıyorsun. kanıt yok elinde google adresini yazıyorsun

git biraz inceleme oku öğren, aletin içinde ne var ne yok öğren. unutma bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp :)
  • quote:

makine belli, makinenin içine koyulanlar belli,oyun görüntü karşılaştırmaları var belli olmayan ne ? Sen hala orjinal 4k oynucağını mı sanıyorsun ? :D "ps4 le arasın fark yok yeeeaaa" senin tabirin benim öyle bir cümlem yok haha :D

kendi yazdıklarımın farkındayım, sen kendi yazdıklarına bak, kimin troll olduğu çok açık bence nasıl daha üste çıkarım diye kıvranıyorsun. kanıt yok elinde google adresini yazıyorsun

git biraz inceleme oku öğren, aletin içinde ne var ne yok öğren. unutma bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp :)

Fark yok, BluRay Player şimdi makine içine mi atladın? Bir sonraki mesajda adaptörüne, DS4 içindeki ışığa atlayıp onları örnek göstererek oyunlarda fark olmadığını iddia edeceksin herhalde. Yavrucum sana iki tane tavsiye yazdım saçmalamak yerine onlara uy sonra gel. %5'ini beynine algılattırsan kendine gelirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 17 Ekim 2016; 0:26:17 >

• oyunlarda fark yok mu dedim haha olmayan şeylere kendin atlıyorsun ds4, adaptör falan :D troll seni :D

uyku saatin geldi senin uyu hadi sen takma kafanı yorma böyle şeylere anlamadğın şeylere burnunu sokma
  • lethaltouch kullanıcısına yanıt
    İlk attığın mesaj;

quote:

Bütün incelemede bulunanlar ps4 olanlar ps4 pro geçmesine gerek yok diyorlar.. sadece önüne upscale edilmiş oyun koyucaklar

''Sadece önüne upscale edilmiş oyun koyucaklar'' demek kendini zeki zanneden birinin doğru yazdığını sandığı ve aslında upscale oyun dışında PS4 ile arasında başka fark yok demenin farklı versiyonu. Ki sana bunun palavra olduğu, araştırmadan yazmaman gerektiği söylendi iki defa. Kanıt yok elinde bilmem ne battı, girdi, çıktı diye tek yapabildiği olan saçmalamaya girdin.

Rise of the Tomb Raider Features Three Visual Modes for PS4 Pro Owners

You can go for a high frame rate – so if you’re going at 1080p on a PS4 Pro you can run with an unlocked frame rate. So instead of being just at 30 you can run north of 45 frames or better. It’s one of those things that, when you start playing it, it’s great for those speed runners and those hardcore gamers who are just like ‘I want to get through this as quick as I can, I want seamless controls’.

Then you’re like… this is a beautiful area, I want to take a closer look, you can slide over a notch and now we have enhanced visuals. That’s actually 1080p locked at 30 frames but we throw everything in that we can – lighting, multi-pass rendering, texture shading, reflections, density of pixels, density of particle effects… everything we can turn on. It’s just this beautiful-looking experience at a locked 1080p, 30 frames.

Then you go to 4K. Suddenly there’s things in the world that with this ratchet up in crispness and clarity that you just couldn’t see before. Something on the horizon that used to be a blob of kind of grey shadow on the hillside is now a very crisp outline of a ruin with a cross on top of it. It has some sunlight poking through a hole and trees way off in the distance, and you honestly couldn’t have seen that before, it would’ve just faded off and dropped to a low resolution – but now you can see it. That does have this ratcheting effect on the immersion and on the ‘oh my god, I’m actually there’ experience.

http://www.playstationlifestyle.net/2016/09/15/rise-of-the-tomb-raider-ps4-pro-features-three-visual-modes/

Red Barrels President, Philippe Morin, we asked the upcoming horror game will benefit from the extra horsepower of the PS4 Pro.

While we broke the story earlier this week that Outlast 2 won’t support PlayStation VR at release, developer Red Barrels confirmed that Outlast 2 will support PS4 Pro!
    Speaking to Red Barrels President, Philippe Morin, we asked the upcoming horror game will benefit from the extra horsepower of the PS4 Pro.

PlayStation LifeStyle: With PS4 Pro out in about a month, is Outlast 2 going to have a PS4 Pro mode or any improvements that can capitalize with the new console’s power?

Philippe Morin: Yes it will. It will have higher shadow quality, higher quality texture filtering and more detailed meshes. That’s what we have so far, but we’re still working on some improvements.

While Outlast 2 PS4 Pro support being confirmed isn’t really that big of a surprise, given how almost every game will support Sony’s upcoming console refresh, knowing the game officially will and how should be a nice treat for those picking a PS4 Pro once it’s out.

http://www.playstationlifestyle.net/2016/10/14/outlast-2-ps4-pro-support-confirmed-enhancements-detailed/#RCulUp9HOHOg4S7W.99

Senin attığın upscale yalanının değil aslında Pro ile oyunlara üç farklı seçenek; yüksek çözünürlük, daha iyi frame, enhanced visuals ve yapımcı isterse diğer platformdan farklı yüksek kalite texture, lightning modlarının geleceğinin doğru olduğunu söyleyen iki Official açıklama. Tabii sen daha önceden tek becerebildiğinin sallamak ve oradan oraya atlamak olduğunu kanıtladığın için anlamayacaksın. Bir sonraki mesajda sallamadan evvel ''Bütün incelemede bulunanlar ps4 olanlar ps4 pro geçmesine gerek yok diyorlar'' yalanın kanıtını bekliyorum. İki kelimeyi yan yana getirecek kabiliyetim var diyorsan hangi official açıklama, kim nerede diyor o lafı göster.

• bu sana son cevabım diyerek başlıyorum, çoçuk olan birine laf anlatmak daha fazla istemiyorum

sen o yolladıgın haberin karşılaştırma videosunu izledin mi ki ? git bir izle öyle gel dur sen şimdi bulamazsın al https://www.youtube.com/watch?v=tfup-AC9KxU

al bunu izle bakalım ps4 satıp ps4 pro aldıracak mı insanlara ? ve bu linklediğim video da ps4 e gelicek olan HDR da yok.

official açıklama umrumda değil benim, ben açıklamaya bakmam ben gerçeğe bakarım gerçek şu ki makina orjinal 4k vermeyecek upscale yapacak yani sahte 4k vericek sana

benim hiçbir cümlemde "ps4 ile ps4 pro arasın fark yok" diye birşey yok benim dediğim şey ps4 ile ps4 pro arasında BÜYÜK bir fark yok. bunu anlayamıyorsun sen.

• lethaltouch kullanıcısına yanıt
    Kaçmadan evvel ''Bütün incelemede bulunanlar ps4 olanlar ps4 pro geçmesine gerek yok diyorlar'' lafını kanıtla sonra istersen üyeliğini kapattırıp angkor tapınağına yerleş umurumda değil. Attığın video da diğer saçmalıklarına kademe attırıyor. 1440p'lik compressed youtube videosuna detay tartışıp değil yorum yazmak, izlemem bile. Pro çıktığında troll düzeyin 7/24 e yükselir bana denk gelirsen karşılaştırması koyulur önüne.
  • tamam pro oğlan sen 1 numarasın. başlığın amacında sapmıcam daha fazla saygısızlığa gerek yok. foruma yazabildiğine göre elinin altından internet var dediklerime internetten ulaşabilirsin. iyi geceler
  • quote:

tamam pro oğlan sen 1 numarasın. başlığın amacında sapmıcam daha fazla saygısızlığa gerek yok. foruma yazabildiğine göre elinin altından internet var dediklerime internetten ulaşabilirsin. iyi geceler

Tabii her zaman öyledir.
  • Ederi normalde 1600 tl fazlasını hak etmiyor

• 1799 TL olur burda en az.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamewon

Ederi normalde 1600 tl fazlasını hak etmiyor

1600 olsa alacak mısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: stepspeeddd

quote:

Orijinalden alıntı: gamewon

Ederi normalde 1600 tl fazlasını hak etmiyor

1600 olsa alacak mısın

Elimdeki ps4 ü satarım alırım. Ben vr için almayı düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.