Şimdi Ara

PS4 PS3 XBOX ONE XBOX 360 NİNTENDO Wİİ PSP TEKNİK DESTEK (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
463
Cevap
5
Favori
33.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: xb-treck

tekrar soruyorum en yeni çıkan oyunlar oynanabilir mi nfs run ve ac revalotions yeni çıkan oyunlar mesela??

lt+ 2.0 fw ile oynayabiliyorsun
  • bu rgh yapılan xbox 360 da lt2 de varsa diyelim ozman eski cd deki oyunlarımızı yine cd den oynayabilirz değil mi. (mesela cdye çekilmiş skyrim) bir sorun olmaz yani. yoksa illaki hdd ye felan mı kayıt yapmak lazım
  • .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xb-treck -- 27 Kasım 2011; 0:22:05 >
  • PM atılmıştır.
  • pm
  • benim merak ettiğim şimdi diyelim ben benim makineye jtag yaptırdım bu jtaga sonraları güncelleme gerekiyor mu gerekiyorsa ben yine 120 tl mi vereceğim birde bu iş nasıl olacak makine gönderme falan açıklarsan iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilkons34

pm

PM gelmedi hocam bana. Tekrar atarmısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

quote:

pm

pm
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

quote:

pm

pm

Teşekkürler. Sadece konsolu getirsek yeterli değil mi?
  • jtag yaptıran arkadaşlar avantajlarını yazabilirse çok iyi olur.Benim gibi yaptırmayı düşünenlere çok yardımcı olacaktır.
  • jtag için pm
  • C4Eva'nın sayfasında fat Hitachi'ler için Lt 2.0 ok olarak gözüküyor.Doğru mudur?
  • yeni firmwire ne zaman çıkıcak bilginiz var mı?
  • Yeni update hakkinda bilgi verebilecek olan var mi? Yeni fw gerektirecek mi?
  • mrb
    birşey sorucaktım siz xbox360 key yapıyormusunuz? yapılıyorsa ne kadar acaba fiyatı?
  • rghde dual boot olayı ne oldu çalışmalar ne durumda henüz türkiyede kimse yapamadı ilk sizden bekliyoruz yabancılar youtubeda bir sürü dual boot gösterip duruyor imreniyoruz iyi çalışmalar
  • Merhabalar en son dashboard güncellemesini gözden kaçırarak yaptım cihazımda 2.0 lt fw var gears of war 3 tu dosyasını atıp açıyorum oyuna giriyor ama tam oyun başladığında lap diye kalıyor yada disc unreadable hatası veriyor cod mw3 üde de intro ları geçiyor geçtikden sonra hemen hatayı veriyor bir çözümü varmı acaba var ise şayet cihazımı getircem size daha önceki xboxları sizde yaptırdım fw işlemleri cihazım fat kasa jasper anakartlı elite 120 lik hdd var jtag olmaz diyorsunuz başka yöntemi var mı acil cevap bekliyorum sizden ona göre cihazı getireceğim size.
  • 3.0 fw çıkacak yeni fw çıkınca getirin çözüm olacaktır işallah
  • bugun sanalpazar aracılığıyla xbox aldım bilkons elektronikten
    gelince yorumlarımı paylaşacagım arkadaslar
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.