Şimdi Ara

PS4 PS3 XBOX ONE XBOX 360 NİNTENDO Wİİ PSP TEKNİK DESTEK (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
463
Cevap
5
Favori
33.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cumartesi kaçta açıyordunuz, geçen gün bayram yoğun diye bayramdan sonra geliriz diye konuşmuştuk, cumartesi günü çayınızı içmeye ve xbox ı getirmeye geliyorum müsaitseniz:)
  • ...İzmirden JTAG ve FW işlemi için yolladıgım xbox360 250gb slim makinamı teslim aldım..Gittisi geldisi 3-4 gün içinde halloldu..Birkaç kere oynama fırsatı bulabildim şuan gayet iyi görünüyor..Sadece açılışı baya uzun sürüyor hatta ilk açtığımda birkaç dakika bekledim "leyn dedim görüntü falan gelmiyor bozuldumu makina" ama sonradan açılıp görüntü geliyor ...

...Şimdilik oyun indirip yükleme konusunu araştırıyorum onuda becerebildiğimde hiç problemim kalmayacak..Bilkons daki arkadaşlara teşekkür ediyorum şehir dışından gönderecek olanlarda tereddüt etmeden yollayabilirler bence hiç durmayın yaptırın ...
  • Beyler bugun kahraman elek. Den fw attirdim orasida bilkons a gonderiyo sanirsam fakat geow 3 haric diger oyunlar hep calisti ama geow 3 epic games yazisindan filan sonra siyah ekranda kaldi oyunu aldigim yerdeki xboxda calisti oyunu hdd ye yukledim xbox slim acaba sorun fw den mi yardim lutfen
  • Pm.
  • Slimin anakarti nasil yaktin hocam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BospHorusGames

Xbox 360 slim anakarta ihtiyacım var 0 veya ikinci el elinizde varmı ?

malesef anakart elimizde yok
  • pm attım
  • Pm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baltar6

Pm.

kargo geldi halledip gönderecem bugün işallah
  • bende yakın bir zamanda getireceğim makineyi son olarak assassin's creed revelations oyunu da geldi mi? oda gelmişse ve oynayabilirsek sorun yok ;)
  • fat falcon makinelere rgh sorunsuz yapılıyor mu. Bazı yerlerde hepine olmadığını duydum . bunu anlamanın tek yolu size göndermek mi yani biz kendimi anlayabilir miyiz. içini felan açmadan
  • quote:

Orijinalden alıntı: janot

fat falcon makinelere rgh sorunsuz yapılıyor mu. Bazı yerlerde hepine olmadığını duydum . bunu anlamanın tek yolu size göndermek mi yani biz kendimi anlayabilir miyiz. içini felan açmadan

fat kasa makinalar için şu anda tam stabil çalışmıyor biraz beklerseniz tam çözüm bulundugunda daha saglıklı olur slim modellere sıkıntı yok biraz daha beklemekte fayda var
  • jasper makinalar sorunsuz şekilde yapılmaya başlanınca pm atarsanız çok memnun olurum beklemedeyim
  • Xbox slim 4 gb ım var , jtag yaptırırsam
    1) harici hdd e oyunları yüklryip dvd ye ihtiyaç duymadan oyun oynayabiliyormuyuz ?
    2) Yeni fw çıktığı zaman makinanın jtag li olması herhangibir sorun yaratırmı ?
    3) Jtag yaptırdıktan sonra fanın hızlı çalıştığı dolayısı ile makinanın gürültülü çalıştığını okudum.Böylee bir şey varmıdır , yada sorun giderilmişmidir ?
    4) dvd rom modeli 9504 ( 6.ay 2010 ) jtag işlemi için uygunmudur

cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12nomurat -- 19 Kasım 2011; 16:01:52 >
  • tekrar soruyorum en yeni çıkan oyunlar oynanabilir mi nfs run ve ac revalotions yeni çıkan oyunlar mesela??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xb-treck -- 19 Kasım 2011; 20:02:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12nomurat
    3) Jtag yaptırdıktan sonra fanın hızlı çalıştığı dolayısı ile makinanın gürültülü çalıştığını okudum.Böylee bir şey varmıdır , yada sorun giderilmişmidir ?

bunları bende merak ediyorum yeni fw cıkınca ek ücret istiyorlarmı jtag için
  • quote:

Orijinalden alıntı: cellat231

quote:

Orijinalden alıntı: 12nomurat

bunları bende merak ediyorum yeni fw cıkınca ek ücret istiyorlarmı jtag için

yeni fw cıkınca ek ücret alınıyor tabiki jtag güncellemeleri ayrıdır fw olayı ayrıdır ayrı ayrı işlemler yapılmaktadır jtag lı slim modellerde böyle bir sorun yok fan olayının fazla hızlı çalışması gibi fat kasalara zaten tam stabil çalışmadıgı için şu anda jtag yapmıyoruz

• Bir arkadaş sormuş sanıyorum özden kaçmış. Ben yeniden sorayım;

quote:

Bu reset glitch hack kalın kasa konsollara (Jasper) rahatlıkla(sorunsuz işeyecek şekilde) yapılabiliyor mu fiyatı nedir eğer yapılabiliyorsa. Ayrıca rgh şu an; tam anlamıyla, bilinen jtag kadar etkili bir işlem mi.

İyi çalışmalar dilerim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: James_Sunderland

Bir arkadaş sormuş sanıyorum özden kaçmış. Ben yeniden sorayım;

quote:

Bu reset glitch hack kalın kasa konsollara (Jasper) rahatlıkla(sorunsuz işeyecek şekilde) yapılabiliyor mu fiyatı nedir eğer yapılabiliyorsa. Ayrıca rgh şu an; tam anlamıyla, bilinen jtag kadar etkili bir işlem mi.

İyi çalışmalar dilerim...

jasper model kalın kasa makinalara jtag şu anda tam sitabil çalışmıyor ilerleyen güncellerde tam stabil çalışmaya başlayınca yapacagız
    slim kasa makinaların hepsinde jtag işlemi yapılabiliyor şu anda

• quote:

Orijinalden alıntı: bilkons34
    jasper model kalın kasa makinalara jtag şu anda tam sitabil çalışmıyor ilerleyen güncellerde tam stabil çalışmaya başlayınca yapacagız
    slim kasa makinaların hepsinde jtag işlemi yapılabiliyor şu anda

Bunu ilk sizden duyuyorum. Bilgilendirme için çok teşekkür ederim, belkide körü körüne yaptıracaktım birilerine. Gerçek esnaflığın ölmediğini gösterdiğiniz için Teşekkür ederim...

Saygılarımla

Not: Bu işlem için tek adresim artık sizsiniz, bekleyeceğim...
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.