Şimdi Ara

PS4 PS3 XBOX ONE XBOX 360 NİNTENDO Wİİ PSP TEKNİK DESTEK (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
463
Cevap
5
Favori
33.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar carsamba gunu 3.30 da kargoya verdıgım cıhazım bugun 12.30 elıme ulastı. paket aynen benım gonderdıgım sekılde ozenle kutulanıp gonderılmıstı. cıhazı da cızmemeye ozen gostermısler ve cıkarmıs oldukları konsol yapıskanlarını da yenıden yerlerıne yapıstırmıslar.
    konsol acılma sırasında 15 sanıye kadar bır bekleme yapıyor kı bence bu cok ıyı bır zaman jtaglı bır makıne ıcın oyun oynama konusunda ıse cd ıle oynamaktan hıc bır farkı yok hatta cıhazın daha da az ısındıgını farkettım.
    ben cıhazı izmirden gonderdım. kargo olarak yurtıcı kargoyu kullandım. ındırımlı halı ıle 10.50 tl tl ye gıttı donuste de kendı anlasmalı kargolarıyla 9.5 tl ye gerı geldı (yurtıcı aracılıgı ile ups kargo)
    uzun lafın kısası jtag işlemı için guvenılır ve alakalı insanlar tecrubeyle sabıtlenmıstır
  • TEŞEKÜRLER
  • Selam Yakup bey , lt 2.0 fw de Forza 4 , BF3 GeOW3 gibi oyunlar sorunlumudur.Belleğe install ediyim dedim gene sorun çıktıç3.0 da sorun yoksa onu yaptırıyim diye soruyorum yanlış anlaşılma olmasın :))
  • lt 2.0 fw de problem yok sorunsuz kopyalayabilirsiniz 3.0 fw de kopyalamada sıkıntı oluyor bazı xgd oyunlarında hepsi için geçerli bişey degil
  • 1.75 fwli aleti 3.0 fw için göndermeden güncelleme yapayım dedim,şu son dashboard güncellemesini yaptım.Menü falan değişti.Fw'de gitti haliyle.Fakat key falan almadım,internette key alınmadan son update yapılırsa fw atılamaz birdaha diye birşey gördüm,doğru mudur??
  • quote:

Orijinalden alıntı: dexter17

1.75 fwli aleti 3.0 fw için göndermeden güncelleme yapayım dedim,şu son dashboard güncellemesini yaptım.Menü falan değişti.Fw'de gitti haliyle.Fakat key falan almadım,internette key alınmadan son update yapılırsa fw atılamaz birdaha diye birşey gördüm,doğru mudur??

güncelleme yaptıysanız makinanızı orjinale çevrmiştir makinanın içerisinden key siz müdahale etmedikçe silinmez tekrar fw işlemini yapabiliriz sorun olmaz
  • yeni slim modellerin hitachi dvdromlu olanlarına FW yapılamıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtkulac

yeni slim modellerin hitachi dvdromlu olanlarına FW yapılamıyor mu?

malesef şu anda yok ama kısa bir zamanda çıkacagı söyleniyor işallah yakında çıkar çalışmalar var bu konuyla ilgili
  • Pm
  • pm
  • arkadaşlar jtag xbox s 250gb konsol sahibiyim konsolun hardiskindeki kinect oyunları bir türlü save yapamıyorum hers eferinden baştan başlamak
    zorunda kalıyorum nedeni nedir yardımcı olurmusunuz.Yoksa jtaglı konsollar hafızasına atılan kinect oyunları save yapmıyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: m3p3

arkadaşlar jtag xbox s 250gb konsol sahibiyim konsolun hardiskindeki kinect oyunları bir türlü save yapamıyorum hers eferinden baştan başlamak
    zorunda kalıyorum nedeni nedir yardımcı olurmusunuz.Yoksa jtaglı konsollar hafızasına atılan kinect oyunları save yapmıyormu?

profil oluşturmanız lazım daha sonra orya kayıt yapabilirsiniz jtag ile ilgili bişey degil söylediginiz problem
  • Yakup Bey iyi çalışmalar,
    Benim makinem 2.0.
    Şu ana kadar skyrim, batman, darkness, revelations dahil birçok oyunu sorunsuz oynadım.
    Ta ki Mass Effect 3'e kadar. Unsupported disc hatası aldım.
    Ne yapmalıyım. 3.0'a geçmelimiyim. Sorun çözülür mü?
    JTAG veya RGH tercih etsem dah mı iyi olur.
    Yardımcı olursanız sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: iKSBAKs

Yakup Bey iyi çalışmalar,
    Benim makinem 2.0.
    Şu ana kadar skyrim, batman, darkness, revelations dahil birçok oyunu sorunsuz oynadım.
    Ta ki Mass Effect 3'e kadar. Unsupported disc hatası aldım.
    Ne yapmalıyım. 3.0'a geçmelimiyim. Sorun çözülür mü?
    JTAG veya RGH tercih etsem dah mı iyi olur.
    Yardımcı olursanız sevinirim..

RGH yaparsanız tam çözüm olur sorunsuz bütün oyunları oynayabilirsiniz isterseniz 3.0 fw atarız karar sizin
  • Yakup bey xboxu kasımda fw için size göndermiştim.Versiyonu bilmiyorum herhalde 2.0 dır.Ac revelations çalışıyor.Hiç live a girmedim.Şimdi resident evil raccoon city oyunu çıkınca bu fw ile oynayabilirmiyim yoksa tekrar fw mi lazım?Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baltar6

Yakup bey xboxu kasımda fw için size göndermiştim.Versiyonu bilmiyorum herhalde 2.0 dır.Ac revelations çalışıyor.Hiç live a girmedim.Şimdi resident evil raccoon city oyunu çıkınca bu fw ile oynayabilirmiyim yoksa tekrar fw mi lazım?Teşekkürler.

oyun 2.0 uygun abgx fix yapılırsa oynayabilirsin oyun çıkınca belli edecek bekleyelim görelim işallah fw istemez
  • eger rgh yaptırırsam bir daha firmware derdi kalmayacak diye bilyorum dogrumudur? bir de ne kadar zamanda yapıyorsunuz rgh'yi. haftasonu gelebilirm. ücreti ne kadar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba hocam bende su an fw 3.0 slim xbox var bu 3.0 la eski yeni tum oyunlar oynanirmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iKSBAKs

eger rgh yaptırırsam bir daha firmware derdi kalmayacak diye bilyorum dogrumudur? bir de ne kadar zamanda yapıyorsunuz rgh'yi. haftasonu gelebilirm. ücreti ne kadar?

2 saat kadar zaman alabiliyor RGH yapmak hafta sonu müsaitiz gelebilirsiniz cumartesi
  • hocam merhaba rgh yapılınca 2 dvdli oyunlar hdd uzerınden oynanıyormu ? mesela battlefield 3 ün hd paketi orjinal hdd istiyodu,rgh dede bu olay oluyormu yoksa direk harici hdd ye atıp oynayabılıyormuyuz
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.