Şimdi Ara

PS4 PS3 XBOX ONE XBOX 360 NİNTENDO Wİİ PSP TEKNİK DESTEK (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
463
Cevap
5
Favori
33.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu an için sıkıntı var program tam çalışmıyor çıkınce haberleşiriz daha stabil çalışmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X KoNSoLPoWeRed ByBİLKONS -- 27 Nisan 2012; 19:12:17 >
  • çıktımı son dash board için rgh acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: _kertmeyenkele_

çıktımı son dash board için rgh acaba

çıktı getirin yapabiliz problemsiz çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X KoNSoLPoWeRed ByBİLKONS -- 7 Mayıs 2012; 13:09:33 >
  • bilkons gönderdim xbox ı jtag için ertesi gün teslim aldım .. süper hızlı kargo sorunsuz işlem .. teşekkürler
  • teşekürler güle güle kullanın
  • süper adamlar A+++
  • yakup abi kolay gelsin xbox 360 slim tüm sürümler için 3.0 lt fw atıyormusunuz makineye??Max PAyne 3 oyunu çıktı çalıştırır mı firmwire arttırırsak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: xb-treck

yakup abi kolay gelsin xbox 360 slim tüm sürümler için 3.0 lt fw atıyormusunuz makineye??Max PAyne 3 oyunu çıktı çalıştırır mı firmwire arttırırsak..

getir hallederiz makinanda 2.0 fw varmı varsa 3.0 atarız
  • Çok kısa sürede yapıp gönderdiğiniz için çok teşekkür ederim,ayrıca kargoda yaptığınız iyilik için de sağ olun. Keşke her esnaf sizin gibi olsa :)
  • teşekürler güle güle kullanın
  • pm
  • Merhabalar, yaklaşık bir ay önce sizden RGH yaptırarak 250GB Slim aldım.

Oyunlar iso şeklinde, anlattığınız gibi bunları Iso2god ile GOD moda çevirip, USB'den "HDD1/Content/00000000000000000" klasörünün içine atıyorum.

Tek disk oyunlarda hiç sorun çıkmıyor, elinize sağlık; ama iki veya daha çok diskli oyunları nasıl hard disk'e kopyalayacağız?

Örneğin Fallout New Vegas için iki diski ayrı ayrı GOD moda çevirdim, ikisi için de ayrı dosya isimleri çıktı (DVD1 için: 425307E0 ve DVD2 için: FFED2000). İçine kopyaladım, tabii iki ayrı klasör oldu. 2.disk MyGames'de expansion pack olarak görünüyor, ama disk 2 çalışmıyor.

Forza Motorsport için de iki DVD'yi de ayrı ayrı GOD mode yaptım, ama onun dosya isimleri aynı çıktı. Aynı dosya altında birleştirip kopyaladım, MyGames'de iki disk de ayrı ayrı görünüyor, ama onda da disk 2 işlev görmüyor.

Şimdi MaxPayne 3 var. O da birden fazla disk.

Bu birden fazla disk olan oyunları GOD mode'a çevirdikten sonra nasıl içine atacağız?

• http://www.mediafire.com/?yq22aho2jojodbd bu adresten. Swap.xex dosyasını indirip freestyledash klasöründe bulunan plugisns klasörüne at.
    launch.ini dosyası FSD nereye kurulu ise oradadır. Usb ya da Hdd... Launch.ini dosyasını da açıp;

Plugin1= Usb ya da Hdd:\FSD(fsd adın her neyse...)\plugin\swap.xex satırını ekle

Örnek: plugin1 = usb:\FSD\Plugins\swap.xex
  • Cevap için teşekkürler, akşam deneyeyim, sonucu söylerim.

İyi çalışmalar.
  • yöntem budur genelde böyle yapılıyor teşekürler
  • Slim 1.9 fw yüklü, 3.0 atabilir miyiz? Ayrıca dvd-key veriyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deep Rex

Slim 1.9 fw yüklü, 3.0 atabilir miyiz? Ayrıca dvd-key veriyor musunuz?

fw işlemini yaparız yanında usb getir keyinide veririz problem degil
  • edit rgh oluyormuş ok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumaaa -- 9 Temmuz 2012; 21:57:28 >
  • ok teşekürler
  • Hocam ben jtag yaptırmayı düşünüyorumda sizi tavsiye ettiler. Ücreti nedir acaba ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.