Şimdi Ara

PS4 PS3 XBOX ONE XBOX 360 NİNTENDO Wİİ PSP TEKNİK DESTEK (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
463
Cevap
5
Favori
33.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilkons34

http://www.mediafire.com/?yq22aho2jojodbd bu adresten. Swap.xex dosyasını indirip freestyledash klasöründe bulunan plugisns klasörüne at.
    launch.ini dosyası FSD nereye kurulu ise oradadır. Usb ya da Hdd... Launch.ini dosyasını da açıp;

Plugin1= Usb ya da Hdd:\FSD(fsd adın her neyse...)\plugin\swap.xex satırını ekle

Örnek: plugin1 = usb:\FSD\Plugins\swap.xex

Merhabalar, biraz geç denedim. :)

Swap.xex'i indirip klasöre attım.

Ancak launch.ini dosyasını bulamadım. MyGames içinde iki tane Freestyledash 1.09 ve bir tane XeXMenu 1.1 var. üçünden de girince aynı opsiyonlar çıkıyor. File transfer'den bakıyorum; hiç bir root veya klasörde launch.ini yok.

Bu gizlenmiş mi? Nasıl ortaya çıkartabilirim?

Selamlar.

• pm
  • quote:

iki sorum olacak;

birincisi jtag yapmak istiyorum, fiyatı nedir?

ikincisi; hdmi çıkışım bouldu, görüntü alamıyorum. Tamirinin maliyeti nedir? Bunun yerine component kablo alsam aynı işi görür mü? vga'dan görüntü geliyor çünkü ama çamur gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pabl0esc0bar

quote:

iki sorum olacak;

ikincisi; hdmi çıkışım bouldu, görüntü alamıyorum. Tamirinin maliyeti nedir? Bunun yerine component kablo alsam aynı işi görür mü? vga'dan görüntü geliyor çünkü ama çamur gibi.

makinanızı netten güncelledinizmi eyer en son update yaptıysanız rgh olmaz şu anda vga kablo işinizi görür hdmi entegre degişimi maliyetli olur

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pabl0esc0bar

quote:

iki sorum olacak;

makinanızı netten güncelledinizmi eyer en son update yaptıysanız rgh olmaz şu anda vga kablo işinizi görür hdmi entegre degişimi maliyetli olur

makinamı nete bağlamayalı 1 yıl olmuştur. En son güncel oyunları da oynamadım. En güncel oynadığım oyun fifa 12 ve nba 2k12.

• pm
  • rgh icin ücret nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemoandcemo

rgh icin ücret nedir ?

100tl
  • Selamlar,

4 gb sifir fwli Slim cihazlarin fiyati nedir.

Saygilar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xanu

Selamlar,

4 gb sifir fwli Slim cihazlarin fiyati nedir.

Saygilar.

mrb şu anda elimizde fw destekleyen makina malesef yok teşekürler
  • Ben geçen sene fw için xbox ı size göndermiştim.Galiba 2.0 dı version.Assassins Creed pes 12 gears of war 3 çalışıyor.Şimdi pes 13 ve yeni çıkacak assasins creed oyununu oynamak için yeniden fw mi yaptırmam lazım yoksa 2.0 a uygun yazılırsa çalışırmı oyunlar?1 senedir internete hiç bağlamadım fw yapıldıktan sonra.Teşekkürler.
  • pm attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay739fb

pm attım

pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: baltar6

Ben geçen sene fw için xbox ı size göndermiştim.Galiba 2.0 dı version.Assassins Creed pes 12 gears of war 3 çalışıyor.Şimdi pes 13 ve yeni çıkacak assasins creed oyununu oynamak için yeniden fw mi yaptırmam lazım yoksa 2.0 a uygun yazılırsa çalışırmı oyunlar?1 senedir internete hiç bağlamadım fw yapıldıktan sonra.Teşekkürler.

Bir cevap rica edebilirmiyim?
  • quote:

quote:

Ben geçen sene fw için xbox ı size göndermiştim.Galiba 2.0 dı version.Assassins Creed pes 12 gears of war 3 çalışıyor.Şimdi pes 13 ve yeni çıkacak assasins creed oyununu oynamak için yeniden fw mi yaptırmam lazım yoksa 2.0 a uygun yazılırsa çalışırmı oyunlar?1 senedir internete hiç bağlamadım fw yapıldıktan sonra.Teşekkürler.

Bir cevap rica edebilirmiyim?

pes 13 daha çıkmadı çıkınca fw istermi bilmiyorum biraz bekleyin ne olacagı belli degil açarsa 3.0 fw attırırsınız bütün oyunlar şu anda 3.0 fw ile çaılmaktadır netten güncelleme yapmayınız

• Pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: AL[e]N

Pm

pm
  • quote:

pm

Cevapladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: AL[e]N

quote:

pm

Cevapladım

pm cvp keşke update yapmasaydın
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.