http://www.mediafire.com/?yq22aho2jojodbd bu adresten. Swap.xex dosyasını indirip freestyledash klasöründe bulunan plugisns klasörüne at. launch.ini dosyası FSD nereye kurulu ise oradadır. Usb ya da Hdd... Launch.ini dosyasını da açıp;
Plugin1= Usb ya da Hdd:\FSD(fsd adın her neyse...)\plugin\swap.xex satırını ekle
Örnek: plugin1 = usb:\FSD\Plugins\swap.xex
Merhabalar, biraz geç denedim. :)
Swap.xex'i indirip klasöre attım.
Ancak launch.ini dosyasını bulamadım. MyGames içinde iki tane Freestyledash 1.09 ve bir tane XeXMenu 1.1 var. üçünden de girince aynı opsiyonlar çıkıyor. File transfer'den bakıyorum; hiç bir root veya klasörde launch.ini yok.
ikincisi; hdmi çıkışım bouldu, görüntü alamıyorum. Tamirinin maliyeti nedir? Bunun yerine component kablo alsam aynı işi görür mü? vga'dan görüntü geliyor çünkü ama çamur gibi.
quote:
Orijinalden alıntı: pabl0esc0bar
quote:
Orijinalden alıntı: bilkons34
iki sorum olacak;
birincisi jtag yapmak istiyorum, fiyatı nedir?
ikincisi; hdmi çıkışım bouldu, görüntü alamıyorum. Tamirinin maliyeti nedir? Bunun yerine component kablo alsam aynı işi görür mü? vga'dan görüntü geliyor çünkü ama çamur gibi.
makinanızı netten güncelledinizmi eyer en son update yaptıysanız rgh olmaz şu anda vga kablo işinizi görür hdmi entegre degişimi maliyetli olur
makinanızı netten güncelledinizmi eyer en son update yaptıysanız rgh olmaz şu anda vga kablo işinizi görür hdmi entegre degişimi maliyetli olur
makinamı nete bağlamayalı 1 yıl olmuştur. En son güncel oyunları da oynamadım. En güncel oynadığım oyun fifa 12 ve nba 2k12.
Ben geçen sene fw için xbox ı size göndermiştim.Galiba 2.0 dı version.Assassins Creed pes 12 gears of war 3 çalışıyor.Şimdi pes 13 ve yeni çıkacak assasins creed oyununu oynamak için yeniden fw mi yaptırmam lazım yoksa 2.0 a uygun yazılırsa çalışırmı oyunlar?1 senedir internete hiç bağlamadım fw yapıldıktan sonra.Teşekkürler.
Ben geçen sene fw için xbox ı size göndermiştim.Galiba 2.0 dı version.Assassins Creed pes 12 gears of war 3 çalışıyor.Şimdi pes 13 ve yeni çıkacak assasins creed oyununu oynamak için yeniden fw mi yaptırmam lazım yoksa 2.0 a uygun yazılırsa çalışırmı oyunlar?1 senedir internete hiç bağlamadım fw yapıldıktan sonra.Teşekkürler.
Bir cevap rica edebilirmiyim?
quote:
Orijinalden alıntı: baltar6
quote:
Orijinalden alıntı: baltar6
Bir cevap rica edebilirmiyim?
pes 13 daha çıkmadı çıkınca fw istermi bilmiyorum biraz bekleyin ne olacagı belli degil açarsa 3.0 fw attırırsınız bütün oyunlar şu anda 3.0 fw ile çaılmaktadır netten güncelleme yapmayınız