Firmware işlemini yaptırmayı düşünüyorum. Xbox ımda şuan 1.70 firmware var.
Uzun zamandır Xbox güncellemesi yapmadım. Sanırım güncelleme sonrası orjinal dvd rom firmware ine geri döndürüyormuş.
Size gelmeden önce dashboard güncellemesi yapmalı mıyız yoksa 2.00 fw atıldıktan sonra mı güncelleme yapmak gerekir ?
2.00 dan sonra yapacağımız güncellemelerde orjinal fw ye dönüş oluyor mu ?
Teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: Maputo
Elinizde xgd3 hangi oyunlar var, bu fw yi hangi oyunlar ile test ediyorsunuz. Bir tanıdığım son oyunlardan birini denedi ama diski tanımama hatası aldı.fw yi sizden yaptırmıştı.
2.0 mı attirdiniz hocam? Daha yeni çıktı o yüzden
quote:
Orijinalden alıntı: ready2rumble
Firmware işlemini yaptırmayı düşünüyorum. Xbox ımda şuan 1.70 firmware var.
Uzun zamandır Xbox güncellemesi yapmadım. Sanırım güncelleme sonrası orjinal dvd rom firmware ine geri döndürüyormuş.
Size gelmeden önce dashboard güncellemesi yapmalı mıyız yoksa 2.00 fw atıldıktan sonra mı güncelleme yapmak gerekir ?
2.00 dan sonra yapacağımız güncellemelerde orjinal fw ye dönüş oluyor mu ?
Teşekkürler
siz makinayı getirin güncellemesinide biz yaparız 2.0LT atarız bütün oyunları açar şimdi siz güncelleme yaparsanız makina orjinale dönecektir çözümü gene var gene hallederiz nasıl istersen öyle yapalım
<c4eva> LT 2.0 for all Liteon slims to be released this weekend Bu hafta sonu cıkacağını duyurdu. Pazartesi`den itibaren yoğun bir gün Bilkons bekliyor anlaşılan...
quote:
Orijinalden alıntı: ReBRooW
<c4eva> LT 2.0 for all Liteon slims to be released this weekend Bu hafta sonu cıkacağını duyurdu. Pazartesi`den itibaren yoğun bir gün Bilkons bekliyor anlaşılan...
Benim Xbox'ın DVD sürücüsü Hitachi marka.Makineyi alalı uzun yıllar oldu.Bu makineye de 2.0 LT uygulanabiliyor mu?Bir de benim makinem Jtag işlemine uygun mudur?
3K tamiri yapıyormusunuz 0022 hata kodu 2 4k 2 2k,yapıyorsanız getirmek isterim jasper 512 fat konsolumu
quote:
Orijinalden alıntı: onur[CrZy]
3K tamiri yapıyormusunuz 0022 hata kodu 2 4k 2 2k,yapıyorsanız getirmek isterim jasper 512 fat konsolumu