|
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
|
sevgili dostlar. @StrikeX hakkındaki mevzuya açıklık getireyim. kendisi dediğim gibi mahkemeye verildi. adı sanı oturduğu yer herşey mevcut zaten. ancak biliyorsunuz bizim ülkemizde kanunlar yavaş işliyor. beni asıl üzen bu yaratığın nasıl hala sitede tutulduğu. bi şekilde bu adamı siteden sildiriceğim o konuda kimse merak etmesin. böye gelipte burada bu şekil dolandırıcılara prim verilecekse hiç durmayalım bu sitede. bu arada bu şahsın facebook adresini isteyenler bana ulaşabilirler.
Lütfen her gören beğensin bu iletiyi yukarıda tutalım. sayemizde bi kişi bile parasını bu kansızdan kurtarırsa kardır. Forumdaki diğer hesabı @theceza Arkadaşlar Merhaba Yönetim sesimizi duydu ve hak yerini buldu. Bahsedilen şahıs uzaklaştırıldı. Hepimize geçmiş olsun. https://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memID=117141 https://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memID=1531306 |
Öncelikle burada herkesten özür dileyerek buraya bunları yazmayı uygun gördüm.Bir kaç paragraf yer işgal edecek ama biraz olsun sesimi duyurmak istedim.
Bu kardeşlik konusuna acil bir el atmak lazım.Son zamanlarda Kardeşlik konusu oldu küstahlık, dolandırıcılık, güvensizlik, para kazanma hırsı vs...konusu. Şu ana kadar yaşadığım başlıca sorunlar. *** Hak mı satın alıyoruz hesap mı satın alıyoruz? Aldığımız hesabın güvenliği nedir? Arkadaşın birinden primary hesap alıyorum hesabın giriş şifresini güvenlik olsun diye değiştirip anında secondary sahibine haber veriyorum secondary sahibi zati muhterem bana ahkam kesiyor benden habersiz şifreyi nasıl değiştirirsin. Güzel kardeşim hesabı ortak kullanıyoruz şifreyi değiştirip sana anında haber vermişim bundan daha iyisi nedir? *** Forumda hesap alacağım. X şahısa soruyorum oyun TR psn mi? Arkadaş cevap veriyor oyun Türkçe. Yaw kardeşim oyun Türkçe veya Türkçe alt yazılı olabilir bu hesap nedir nereye aittir? Rus mu ingilizmi almanya mı neresi? verilen cevap yine aynı hocam oyun Türkçe.... :) *** Forum moderatörü satış için format hazırlamış. Herkes öyle bir ilan atıyor Örnek: satılık pro satılık seco division pm me. Bir formatı var bu işin. hangi psn diğer hakkı kimde ödeme şekli vs... suyu çıktı... *** Bazı şahsi muhteremler çalıntı hesapları soktular konuya bazı iyi niyetli arkadaşlar iyi niyetinden bazı arkadaşlar da işin zurbalığına aldı bu hesapları. şimdi ortada bomba hesaplar var mayın tarlası gibi birilerinde patlayacak. *** Gelelim şu para gözlülüğe. Oyunlar alınır oynanır aldığı fiyata satmaya çalışır. Yok oyun alıcam adamdan bana derki ya oyunun tr psn fiyatı 160 tl ona rağmen sana 50 tl ye veriyorum. Güzel kardeşim ben 200 küsür tl olan dark souls u 40 tl çift hak satmışım. ben enayimiyim o fiyata sattım. Burası KARDEŞLİK konusu fiyatları kırabildiğimiz kadar kırmalıyız. Öğrenci arkadaşlarımız var bırakın oynasın adamlar. Maddi durumu zor olan evli barklı evini çocuğunu geçindiren adamlar var bırakın ucuza alsınlar... Bu yazıyı buraya yazdığım için herkesten tekrar özür diliyorum. Okuyan herkese teşekkürler. EDIT: Fikir Değişimi |
SATILIK
Oyun: Devil May Cry 4 Special Edition Psn: TR Boyut: 19 GB Pri. - Sec.: Secondary Diğer Hak: dragonbornx DS4 Yöntemi: Yok Fiyat: 15 TL Ödeme: Garanti - Havale / EFT İletişim: Telefon / PM ADMİN VE MODLARA HESAP SATIŞI YOK |
Adminlerden silmemelerini rica ediyorum
Herkese selamlar Mehmet Tanriseven ile ilgili bilgilendirmedir. Kişiden şikayetçi olmuştum. İş mahkemeye taşınınca buraya konu acip para iadelerine baslamisti. Son durum, Duruşma tarihi belli oldu. 14 nisan tarihinde ağır ceza mahkemesinde ilk dava görülmeye başlanıyor. Benim elimde kendimle ilgili ve nette bulduğum kanıt dokümanlar var ama ilave ne varsa toparlamak istiyorum. Bu olay ile ilgili yazışma, dava da kullanabileceğim ne var ise göndermenizi rica ediyorum. Özelden yazarsanız size mail adresi ileteceğim. |
Arkadaslar farkindayim burada alim satim ilanlari disinda mesaj yazman yasak ama bir uyari yapmadan da icim rahat etmedi. Onemli bir mevzu cunku. Yonetici arkadaslarin anlayisina siginiyorum.
Daha once de bahsetmistim, yine basima geldi ve yinelemek istiyorum. Actiginiz hesaplardan, islemleriniz bittiginde kredi karti ve adres bilgilerinizi silin arkadaslar. Sattiginiz secondary hesaplarda da bu bilgiler gorulebiliyor ve kullanilabiliyor. Hesaplar cok el degistirdiklerinden, ileride basiniz agrimasin. Herkese iyi oyunlar, iyi forumlar. |
Hesabı benden 350 ye alıp 3 gün sonra 375 e koymanız tam bir kardeşlik örnegi olmus
|
Oyunun sec hakkı bende, şifre değiştirmiş tekrar satıyor, Tha Alumni bir dolandırıcıdır , dikkat arkadaşlar.
|
Batman: Arkham Knight / US PSN / PRIMARY Fiyat: 65 TL Ödeme: Enpara |
SATILIK/TAKASLIK
Oyun: OWLBOY Pri-Sec: Çift Hak Alındığı Ülke: Tr Psn İletişim: PM&whatsapp Fiyat: 20₺ Ödeme: Enpara, Yapı Kredi Tüm bilgiler mevcut doğum tarihi vb. https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP3965-CUSA09920_00-OWLBOY0000000000 |
PS4 - PS5 | Dijital Oyun ve Hesap Satışı
Giriş
PlayStation oyuncuları için, dijital oyunlar ve hesaplarınızı satma ve satın alma konusunda güvenilir bir platform arıyorsanız, doğru yerdesiniz. Bu rehberde, PS4 ve PS5 hesaplarını güvenli ve yasal bir şekilde nasıl satabileceğinizi ve satın alabileceğinizi ele alacağız.
PSN Hesap Satışı
PSN hesapları, PlayStation Network'e erişmek için kullanılan çevrimiçi hesaplardır. Hesaplar oyunlar, DLC'ler ve diğer dijital içeriği satın almak ve indirmek için kullanılabilir. PSN hesapları farklı oyunları, başarıları ve arkadaş listelerini içerebilir. Hesabınızı satmaya karar verirseniz, güvenilir bir platform kullanmanız önemlidir.
PS4 Hesap Satışı
PS4 hesapları, PS4 konsoluna özeldir ve PS4 oyunlarını ve DLC'lerini içerebilir. Hesabınızı satmayı düşünüyorsanız, hesabınızla ilişkili tüm oyunların ve içeriğin dahil olup olmadığını kontrol ettiğinizden emin olun.
PS5 Hesap Satışı
PS5 hesapları, PS5 konsoluna özeldir ve PS5 oyunlarını ve DLC'lerini içerebilir. PS4 hesabınızı satmak gibi, PS5 hesabınızı satarken de hesabınızla ilişkili tüm oyun ve içeriklerin dahil olduğundan emin olmanız önemlidir.
Güvenli Hesap Satın Alma
Bir PSN, PS4 veya PS5 hesabı satın almayı düşünüyorsanız, satıcının itibarını dikkatlice araştırmanız önemlidir. Güvenilir bir platform kullanın ve satıcının olumlu geri bildirimlerine ve deneyimine sahip olduğundan emin olun.
Sonuç
PSN, PS4 ve PS5 hesaplarının satışı ve satın alınması, dijital oyun koleksiyonunuzu genişletmenin veya eski hesaplarınızı nakde çevirmenin harika bir yolu olabilir. Ancak güvenli ve yasal bir şekilde işlem yapmak önemlidir. Bu rehberdeki ipuçlarını takip ederek, dijital oyun ve hesap alışverişlerinizi başarıyla gerçekleştirebilirsiniz.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Humble -- 9 Eylül 2015; 0:05:55 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunus6397 -- 24 Şubat 2017; 23:55:18 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi There goes your life -- 9 Eylül 2015; 0:10:50 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrKlc2379 -- 9 Eylül 2015; 22:09:21 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur01 -- 9 Eylül 2015; 14:11:20 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocean-x -- 9 Eylül 2015; 17:16:19 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drsakok -- 10 Eylül 2015; 17:34:13 > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jacktr -- 10 Eylül 2015; 20:38:27 > |