< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akayemrecan -- 17 Ocak 2025; 22:51:44 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
PS4 - PS5 | Dijital Oyun ve Hesap Satışı (Sadece Satılık İlanlar) (10339. sayfa)
-
-
God of war ragnarok
Tr psn çift hak
1200 tl
Kendim açtım mail vs gerşeyıyle teslim edeceğim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tansel -- 12 Ocak 2025; 21:28:2 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
SATILIK
Oyun adı : Metro Awakening PS VR2
PS5 Pri: 670 TL
Ülke : TR PSN
İletişim : PM - WhatsApp
Ödeme : Havale,EFT
Diğer Hak : Bende
-
SATILDI//
Satilik
Oyun adı: Gran Turismo 7 25.th Anniversary Ed.
Pri-Sec: Tüm haklar
Alındığı ülke: Tr Psn
Fiyat: 1600 TL
Ödeme: Fast
Iletisim:pm, wapp
Diğer hak: Odeme sonrasi Mail ile birlikte tüm hesap teslim edilecektir.
1.5m hediye tokeni harcanmamistir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozturkcan134 -- 13 Ocak 2025; 22:42:1 >
SATILIK
Oyun Adı: GRAN TURISMO 7
Hak: PS5 sec
Fiyat: 495₺
Alındığı Ülke: TR Psn
İletişim: PM / WhatsApp
Ödeme: Havale / EFT
-
Oyun adi:GTA V
Pri-Sec:Tüm Haklar
Alindigi ülke:Tr PSN
Fiyat:350
Ödeme:Havale Eft
Mail bilgileri ile tüm hesap devredilecektir.
Cyberpunk 2077 ile takas olur.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Satılık
Oyun:Synduality Echo of Ada Standart Edition (önsipariş)
Psn:TR
Hak:Sec
Fiyat:560tl
Oyun 23 Ocakta çıkışını gerçekleştiricektir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Adminler lütfen dikkat, şahıs hakkında şaibeli bir durum var açıkca dolandırıcı gözükmekte, konu açıklığa kavuşana kadar lütfen ilana itibar edilmesin
arkadaşlar, hemen üst mesajda açılan WUKONG ilanına bianen şahsın profili gizli olunca eski üyede olsa şüphelenip adını aratınca az önce başka birini dolandırdığına denk geldim, adı Cezair Çulun olarak geçiyormuş daha önce de hasan alp idi bunlara para göndermeyin dikkat!
https://forum.donanimhaber.com/dolandirici-ilani-nocen-nickli-cezair-culun-adli-sahis--160456769
sayın yetkililer mesajı luzum görülürse kaldırabilirisiniz ancak daha 4-5 gün önce benzer ilanda arkadaşım aynı oyunla dolandırıldı, bundada kimsenin canı yanmadan not ekleme gereği duydum
güncel edit: nocen adlı şahıs ilanı anında kaldırdı, Wukong full hak ilanını kimler gördüyse DİKKATİNİZE!!
2004 üyesi 20 senelik üye gözüken şahıs mesajı da kaldırarak hesabın çalınmış olduğunu açıkca ifşa etmemizi de sağlamıştır, oyuna gelmeyin arkadaşlar aman! değerli admin arkadaşlar bu konunun bizler için önemini sizler çok iyi biliyorsunuz, senelerdir huzurla devam eden konumuzu ve forumumuzu korumak adına lütfen artık yönetim bu soruna bir el atsın, cepten onay olmadan rahatça hesabı çalınan eski hesaplar nasıl cep onayı olmadan mesaj atıp duruyor üstüne konuda yazabiliyor? bu açığı lütfen sistem gidersin hakkaten sıkıntı, böyle nereye kadar sherlock holmes gibi milletin açığını arayıp duracağız??
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rumi -- 13 Ocak 2025; 3:21:21 >
-
SATILIK
Oyun Adı: Marvel’s Spider-Man 2 Digital Deluxe Edition
SEC: 550
Pri forumda
Amerika Psn
Ödeme: Eft/havale
Digital Deluxe Edition Edition includes: - Marvel’s Spider-Man 2 full game for PS5®. - Arachknight Suit for Peter early unlock (includes three colour variants). - Shadow-Spider Suit for Miles early unlock (includes three colour variants). - Web Grabber gadget early unlock. - 10 unique suits (five each for Peter and Miles). - Additional Photo Mode items. - +5 Skill Points.
-
Satılık
Oyun adı : Resident Evil Village Gold Edition, Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy
Pri-Sec: Tüm haklar
Alındığı Ülke : TR PSN
Fiyat : 400 ₺
Hesabın ilk sahibiyim, tüm bilgileri mevcut.
-
SATILDI SATILDI
Oyun Adı: Baldur's Gate 3
Hak: PS5 Primary
Fiyat: 750TL
Alındığı Ülke: TR PSN
Diğer Hak: Forumda
Ödeme: Havale/EFT
İletişim: ÖM/WhatsApp
Takas teklif etmeyiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nopnog -- 14 Ocak 2025; 9:31:12 > -
PS5 TR PRI HESAP
STELLAR BLADE
800TL
SATILIK
Oyun adı: COD Call of Duty: Black Ops 6
Pri-Sec: PS5 Pri
Alındığı ülke: TR PSN
Fiyat: 1700 TL
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofsaytıbozanstoper -- 13 Ocak 2025; 10:37:12 > -
SATILDI
Oyun: Astro Bot
Hak: Primary
Ulke: Hint (Türkçe Destekliyor)
Fiyat: SATILDI
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 13 Ocak 2025; 20:10:58 > -
Oyun Adı: Spider Man 2
Ps5 sec
TR
Fiyat: 350TL
Ödeme: Fast
Eski üyedir güvenilirdir diye hemen atlamayın. Hesap ele geçirilmiş. Taktik hep aynı: satılık bölümüne en popüler oyun ilanı aç. Çek bölümüne 2000 TL üzeri ilan mesajı yolla. Hangi olta tutarsa oradan yürüyor.
Sevgili yönetici, önce benim bu mesajımı silmeden bu arkadaşı mı engelleseniz acaba daha iyi olur…
Kontrol edeceğiz.
-
OYUN: Assasins Credd Mirrage
The Last of us 2 ps4
Mortal Kombat 1 (ps5)
Psn:TR
HAK:PS4 Pri 350TL
Ps5 sec 750 TI
Ps5 Pri (bende bana ait)
ÖDEME:Eft&Havale
Wp grubu vardir
Tlo2 ps4 versiyonu remastered degildir
Oyun adi:Dragon Age Veilguard
Alındıgı ülke:us psn
Hak:ps5 sec
Fiyat:600 tl
Ödeme:enpara
diğer hak forumda
SATILIK
Oyun adı : Gran Turismo 7
PS5 Sec: 500
Ülke : TR PSN
İletişim : PM
Ödeme : Havale,EFT
Diğer Hak : Forumda
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X