Şimdi Ara

PS4-PS5 PLUS [ANA KONU]OCAK:Suicide Squad, Need for Speed Hot Pursuit Remastered,The Stanley Parable (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26.852
Cevap
572
Favori
1.619.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magnesium

quote:

Orijinalden alıntı: wolfgangg

quote:

Orijinalden alıntı: İzmirli Samuray

quote:

Orijinalden alıntı: adanasporlu

quote:

Orijinalden alıntı: TheDC

quote:

Orijinalden alıntı: Magnesium

Trine 2 coop oynamak isteyen eklesin , konu açtım ama kimse takmadı yabancıların çoğu mikrofon takıp konuşmuyor buda oyunu zevksiz hale getiriyor

Ben varım

birlikte kupaları toplamak zevkli olabilir

Bende varim

Bende varım :) Fakat sabahları online oluyorum sadece..

arkadaşlar ekleyin psn imzamda

toplanmadık bişi bırakmıyalım

• Arkadaşlar şöyle bir sorunum var.PS4 ü ilk aldıgımda bedava 14 günlük free trial plus veriyordu.Sorun şu ki ben onu aktif etmedim online oynayana kadar.Bugün bf 4 için plusı 14 günlüğü almaya calısınca vermedi.Artık daha aktif edemiyor muyuz ? Aydınlatırsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *DeviantART

Arkadaşlar şöyle bir sorunum var.PS4 ü ilk aldıgımda bedava 14 günlük free trial plus veriyordu.Sorun şu ki ben onu aktif etmedim online oynayana kadar.Bugün bf 4 için plusı 14 günlüğü almaya calısınca vermedi.Artık daha aktif edemiyor muyuz ? Aydınlatırsanız sevinirim.

Bildiğim kadarı ile daha sonra vermiyor.

• arkadaşlar tr hesabım vardı içinde psn plus cart curt flan var işte.şimdi yan hesab olarak us hesabı açtım.normal tr kullandığım kredi kartı bilgilerini girsem oyun alırken yada psn plus a aylık ücret öderken sıkıntı olurmu.yoksa başka yolu varsa anlatabilirmisiniz
  • franz_beckenbauer3434 kullanıcısına yanıt
    US hesabı için normal kredi kartınızı kullanamazsınız. En kolay çözüm, amazon.com'da hesap açıp, ps+ veya ps para kartları alıp, kodu hesabınıza girerek işlemek olacaktır.
  • Arkadaşlar, Ps4 almayı düşünüyorum. Aslında oyunlar biraz ucuzlasın diye beklemeye niyetim vardı ama Ps4 fiyatları istediğim seviyelere geldi gibi...
    Yalnız oyunlar hala pahalı.

Sormak istediğim, Ps4 alıp bir de ps plus alsam beni idare eder mi? Ücretsiz verilen oyunlar abuk sabuk mu, kaliteli mi genel olarak?

Genel memnuniyeti merak ettiğim için soruyorum...
  • W.Amadeus kullanıcısına yanıt
    Plus oyunlari ile olmaz. Zaman gecirtir ama cok kaliteli degil. Ikinci elden killzone falan 60 70 tl diger oyunlari da 80 90 tl civari bulabilirsin. Veya kardeslikle 20 tl bile oyun var.

• Bedava verilen Trine 2 pek sarmadı beni. PS3'te NBA 2K 14 verilmiş.
  • Metal gear fiyatı baya iyi kaçırmamak lazım bence. Blog a girince direkt ac4 fiyatını gördüm hemen alayım dedim baktım ki sadece ps3 içinmiş indirim. Büyük hayal kırıklığı...

• Trine 2 gerçekten çok eğlenceli bence fırsat tanıyın.hele ki Co-Op oynarsanız çok daha güzel. Şu zamanda PS4 için verilebiliecek güzel oyunlardan bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

Plus oyunlari ile olmaz. Zaman gecirtir ama cok kaliteli degil. Ikinci elden killzone falan 60 70 tl diger oyunlari da 80 90 tl civari bulabilirsin. Veya kardeslikle 20 tl bile oyun var.

Ps Plus oyunları memnun etmeyecekse ben kışa kadar bekleyeyim. Oyunlar biraz daha yaygınlaşır en azından.
    Konsolu almak istiyorum ama bir sebep lazım. Gran Turismo 6, Pes 15, Uncharted, God of War gibi oyunlar çıkmış olsa düşünmeden sipariş vereceğim de...
  • Temmuzda The Last of US çıkıyor.Ekimde GTA 5,DriveClub Çıkıyor.Şubatta The Order 1886 çıkıyor. OOyun alıp gece gündüz oynayıp bitiren biri değilseniz oynanacak oyunlar var
  • Mgs ps4 versiyonu 19 dolar fiyatı hala fazla.

10 dolara düşsün veya beleş vermeliler yoksa 1 saatlik oyuna bu para verilmez.
  • Ps4 için plus ile bu yıl içinde bir adet AAA kalitede bir oyun vereceklerini söylemişlerdi. Bundan kasıtları Drive Club mı yoksa harici birşey mi?
    Bilgisi olan aydınlatırsa memnuniyet duyarım.

• Arkadaşlar psn cart ile psne 10 sterlin yükledim UK hesabıma.Plus almak için store a giriyorum.Buy yerine extend yazıyor,tıklıyorum ödeme şekli paypal tarzı ödeme şekilleri cıkmadan direk olarak kredi kartımı eklememi istiyor.Suan valette 10 sterlin var fakat ısrarla plus almaya calısınca kart bilgisi eklememi istiyor.Onu da ekliyorum kabul etmiyor.Ben böyle saçma bir hata görmedim,daha önce almadıgım plus ı extend diyor yani uzatmam için buton var.Buy diye birşey yok,bunun çözümü nedir? Gece gece kafayı yedirtti bana.

edit:Çözdüm sorunu.Yaşadıgım sorunu yaşayabilme ihtimali olanlar için silmiyorum.Kredi kartı ekledim,daha sonra satın aldım plusı.Satın aldıktan sonra kredi kartımı kaldırdım.Çok saçma yani psn kartı yüklemesi yapan birisi 18 yaş altında olması ihtimalini varsayalım.Adam psn kartı alarak yükleme yapmış fakat kredi kartı ekleme zorunlulugu koymaları çok saçma.O kişi psn kartı alıp mağdur olabilir bu durumda.Bazı kişiler annesinin veya babasının kartını alıp eklesin diyebilir ama gene ortada bir mağduriyetlik yaşanabilme ihtimali yüksek.Yani sony her ay plus yenilensin diye kredi kartı istemesi pek olmamış.Velev ki benden her ay plusı yenilemek için böyle birşey istedi.Tutarsızlık burda başlıyor aslında,ben o kadar uğraştım kredi kartı ile psnden plus almaya olmadı.Çünkü UK Tr kartlarını kabul etmiyormuş.E şimdi sorarım madem kabul etmiyorsun kartımı,neden psn kart ile alacağım plusa kredi kartı sorarsın ? Çok mantık hatası sorunlar var.Umarım düzeltilir. Zira benim bir gecemi yedi bu sorunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *DeviantART -- 11 Haziran 2014; 6:39:06 >

• Amazon'da bir yillik plus uyeligi indirime girmis dusunen varsa.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • plus üyeliği kodu aldım acaba bunun herhangi bir son kullanma tarihi var mıdır
  • janot kullanıcısına yanıt
    Sanmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu haber şimdi mi verilir be kardeşim :) dün aldım 3 aylık... 30 tlye
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.