|
Bildirim
|
Bu ay öyle oyunlar verildi ki ps4'de atari kasedi girişi nerede diye bakasım geldi
|
REZALET REZALET
şimdi burda bazı kişiler gelip de bazı kalıplaşmış kelimeleri kullanmasın yok efsaneymiş yok 1990 ların efsane oyunuymus yok siz oyundan ne anlarsınız falan filan. Ben PS4 de atari oyunları oynamak istemiyorum kardeşim. Rezillikten başka bişey değil. Sen sevebilirsin saygım var. Mario Remastered çıksın git al ben almam. Ulan veremediniz mi bi Tomb Raider, bi NFS. Valla PS3ü sattıgıma pişman oluyorum şu plus oyunları duyurulunca. Bi de pişkin pişkin bu oyunları sevmeyen oyuncuyum demesin demezler mi gel de tırlatma. Ağzınızda 2-3 tane kalıplaşmış cümle var kullanıp kullanıp duruyorsunuz. Şu oyunların platformu ataridir ya bildiğin 999999999 in 1 kasetli atarilerdir başka bişey değil. Adamlar gidiyorlar Forza 5 veriyorlar gold üyelerine Forza 5 veriyorlar. Siz de sevinin bunlara müstahak hepinize. Geçen hafta bitmişti Plus almıyorum. Forumun PS müdavimlerinden birinin imzasında şöyle bir ibare vardı '' Oyunları Grafikleri için oynamıyor olsaydım Hala PS1 kullanıyor olurdum'' diye. |
Şimdi şöyle bir durum var:
Plus parasını hak ediyor mu? İlk olarak psn gözden geçirelim. Para istemek için bize ne sunuyor? Ben saymak isterim. Bakıyorum psn nin arayüzüne ve özelliklerine arayüz karmaşık ve hantal party chat desen nat hatası veriyor, kredi kartı hatası veriyor profil sekmesine bakıyorum hiç özenmemişler kişiselleştirmek sıfır kullanım kolaylığı adını hiçbirşey yok sonra çöker bağlanmaz download hızı desen 20 25 mbps internetimin 8ini görüyor. Yani baktığım zaman işimi kolaylaştıracak oyun oynamamı keyifli hale getirecek hiç bir özelliği yok. Zorlaştırmak için para alıyor dersen işlerini harika yapıyorlar. Onun dışında dersen verdiği oyunlar bana hitap ediyor ben memnunum plusdan. Bu kişisel e girer bu durumda zorunlu olmaması lazım ama plus zorunlu ve bunu multiplayer için istiyorlar benden. Bu yukarıda saydıklarım olsun bakıyorum verdiği oyunlarda ps4e yakışan oyunlar değil. Bu adamlar sadece soygun yapıyorlar istenilen paranın hakkını vermiyorlar. Zorla mı alıyorlar dersen evet zorla alıyorlar çünkü hakkım olanı bana parayla satıyorlar. Ben o oyuna para verdiysem multiplayer modunada para veriyorum ona erişmek benim hakkım. Kısacası bu durumda ayda 12.5 değil 1 lira istemeleride haramdır. Verdikleri oyunlar umrumda değil isterse bloodborne order tlou versinler yine değil çünkü zorunlu tutuyorlar. Beğendiğim oyunu parasını verip oynuyorum zaten. Tek derdim şu dandik hizmetin paralı olması. Steam gibi jenerasyon farkı olarak kalite farkı koyan bir sistem varsa psn ye Sony nin bizden para almaya bırak üste para vermesi lazım. |
Plus verse herkes doğum gününü plus'ının bittiği güne ayarlar 15 gün fazla oynar. Burası donanımhaber, Mezarcıların mekanı.
|
Boşuna ağlamasın kimse bu firmaların bu hale gelmesinin sebebi sizlersiniz
Oyun çıkmadan dlc si çıkar 6 ay öncesinden ön sipariş verirler , oyun yarım veya hatalı çıkar kimse tepki göstermez aksine çıkmadan bir hafta önce spotçuların kapısında yatılır. Oyunun 3/2 si dlc olarak çıkar premium edition lar season passlar havada uçar tüm içerik alınlr oyun sektöründe tüketicinin genel zihniyeti bu aç gözlü bir tüketici kitlesi var oyun konusunda. Tüketici böyle ise firmalardan ne bekleniyor ? Nasıl olsa ne dayarsa satış rekorları kırıyor zaten onlarda bu durumu fırsata çevirip işte böyle değerlendiriyorlar. Benim gibi düşünen birçok inssn vardır bu forumda fakat dünya geneli böyle olunca sadece kendi ceplerini düşünüyorlar. İndirime girmeden oyun almam kutulu alıcaksam oyun çıkar 2 ay geçer ikinci el alırım. Sıfır alacsksam yine indirimle alırım çünkü hakkı bu. Bir oyun arızalıysa almam dlc manyağı oyun yine almam. Sizide biraz bilinçli olmaya davet ediyorum |
Arkadaş her ay aynı muhabbet tamam psn fiyatı 150 tl Türkiye için fazla buna bende katılıyorum herkes veremeyebilir. Sende o zaman daha ucuz olan endonezya store dan al. Onuda veremem diyorsan 14 gün deneme muhabbetleriyle uğraş. Yada ne bileyim enpara kampanya yapıyormuş zaten kartı da alması bedava hesap işletim ücreti de yok bunu kullan yarı fiyatına al. Onuda veremiyorsan zaten konsol alma. Senelik verilen ücretten bahsediyoruz aylık değil. Konsol oyunculuğu Türkiye de pahalıdır (Türkiye de ucuz ne kaldı ki? ) bunu bu kadar sene geçti hala öğrenemediyseniz bir şey diyemiyorum. Adam plus alın size AAA oyun vereceğim de demiyor ki beğenmiyorsan alma online oynama. PC de online bedava ona geç. Yada ne bileyim derdin sadece plus fiyatıysa rakipte daha ucuzsa ona geç. Seni tutan yok. Ps3 ilk çıktığında plus yoktu. Plus muhabbeti çıkana kadar geçen sürede zaten çoğu AAA oyun ucuzlamıştı ve eskimişti oyun yelpazesi genişlemişti doğal olarak iyi oyunlar veriyorlardı. Yakında Ps4 te de başlarlar 2 senesi yeni doldu. Tabi ki senelik 150TL veriyorsun diye her ay 1 AAA oyun vereceklerini düşünüyorsanız düşünmeye devam edebilirsiniz.
Neden 2. bölüm? -Çünkü 1. bölümü aldırmak için zaten verilen oyunlara baktığınızda 3. parti hediye verilen kaliteli oyunların da dlc leri satılsın diye verildiğini anlarsınız. Artık oyun vermiyorum dediklerini düşünelim ne yapacağınızı gerçekten merak ediyorum? Şimdi hemen biri çıkar konsolu satarım rakip konsola geçerim der :) ''Indi oyun konsoluymuş ,çöpmüş, bilmemneymiş'' Zaten piyasada 2 konsol var görende sayısız seçenek var zannedecek :D Sanki rakip konsolda multiplatform oyun haricinde doğru düzgün oyun varda... Adamlar hiç olmazsa kaliteli exc. ler sunuyor. Keşke rakipte de bu tarz şeyler olsa da rekabet oluşsa fiyatlar düşse. Microsoft daha kafadan yenilgiyi kabul etti. Sony VR ile şunları bunları yapıyoruz derken microsoft tan cevap bile gelmedi. Keşke gelseydi de rekabet oluşsaydı. Microsoft oyun dünyasına ne kazandırdı? Halo mu Forza mı? geçin bunları. Keşke microsoft ta oyun stüdyolarına para yedirip özel oyunlar yaptırsaydı da orta da 2. bir seçenek olsaydı. Son olarak oyuna bu kadar para vermem. Psn ye bu kadar para vermem diyen arkadaşlar eğer özellikle takip ettiğiniz exc. oyun yoksa pc toplayın orta halli oyun oynatabilen bir pc toplarsanız uzun vade de emin olun konsola harcadığınız dan çok daha az para harcayacaksınız. Pc oyunculuğu konsol oyunculuğundan daha ucuz emin olabilirsiniz. Gelsin şimdi eksiler. |
Hayır bi de yaftalamalara falan bak... Oynamadıysan malsın, oynamadıysan şusun, yok böyle yapmışsındır, yok bilmemneyden anlamıyosundur...
Ne meraklıymış millet bunu henüz oynamamış olana yardırmaya... - 38 yaşındayım. Evliyim, bir de çocuğum var. - TLOU'ı PS3'te bir yere kadar oynadım, sonra devam edemedim, makineyi de sattım gitti. - Oyun çıkınca PS4 aldığımda taaa kaç sene önce kutulu olarak aldım. - Ancak şu güne kadar zaman yetmezliğinden oynayamadım. Kutu elimde sıfır duruyor öyle. - Benzer şekilde RDR2 de bekliyor. - Ara ara PC, Xbox One, PS4 şeklinde çeşitli oyunları açıp açıp bitirmeye çalışıp, diğerlerine geçmeye çalışıyorum. Tabiri caizse bu platformların her birinde "hayvan gibi" bi koleksiyonum var. Yenileri eklemeyip, bir süre bunları bitirip bitirip silmeyi, kütüphaneden çıkarmayı, kutulu konsol oyunlarını da elden çıkarmayı amaçlıyorum. Hadi gelin bakalım klavye delikanlıları |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkalen Fosfataz -- 25 Kasım 2015; 20:29:04 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omer_Faruk. -- 2 Haziran 2014; 22:25:58 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|