< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 1 Aralık 2023; 2:39:51 > |
Yakuza: Like a Dragon [PS5 / PS4 ANA KONU] - (Yakuza 7)
-
-
-
-
-
Judgment tan sonra bu oyuna başlarım diyordum ama dovus sistemini görünce vazgectim.Yakuzayi yakuza yapan dovus sistemiydi neden be ryu ga gotoku :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 14 Ocak 2021; 22:32:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
That One Trophy In Yakuza: Like A Dragon That Nearly Broke Me
-
Oyun daha çok japon oyunculara yönelik yapılmış bu sistemle sanki. Yinede Yeni dövüş sistemini denemek lazım.
-
Kutulusu indirime girse de direk alsam. Koleksiyonuma eklemek istediğim oyunlardan biri.
-
Ps5 update i gelmis diyolaaa
Hocam yakuza 7 yi denediniz mi? Önceki bütün yakuza oyunlarını oynadım bunu da oynarım diyordum fakat sıra tabandan soğudum oynamaya sıcak bakmıyorum. Eğer oynadıysanız hikayenin serinin önceki oyunlarına etkisi büyük mü? Oynamazsam çok bir şey kaybeder miyim oynadıysanız bilgilendirebilir misiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mericuls -- 28 Kasım 2021; 22:7:48 > -
Ben daha oynamadım hocam :)
-
Oyun bitti. Yeni sıra tabanlı sisteme geçtikleri için normalde oynamıcaktım. Fakat yakuza fanboyluğum tuttu. Dövüş sistemi güzeldi. Fakat hikaye anlamında Yakuza 0-2-4 kadar etkilemedi beni. Seriye giricek arkadaşlar Yakuza 0'dan girsinler seriyi daha çok severler çünkü oyun biraz zor.
Puanım: 8/10
-
Bu oyunun zorluk ayarı hiç olmamış. Sıra tabanlı RPG yapmışlar. Ben sevdim fakat bir bakıyosun rakipler helva gibi bir bakıyorsun çelik gibi.
-
Hocam kimi zaman guidelardan yardım alın bazı rakipler cidden zorlamıştı beni..
-
Hocam oynadığım yakuza oyunları arasında en kötü oynanış bu oyunda. Katalogdan kalkmadan bitireyim dedim 3 milyon yen lazım ilerlemek için. Bende bütün parayı silah geliştiren ustaya vermiştim. Beş parasız 3 milyon yen gelde topla. Bu oyunun dini imanı para olmuş.
-
Hocam kappa görevi vardı onlar 2 milyon yen ediyordu. Bir de saat vardı 1 milyon yen ediyordu. Onları yaparsanız rahat bulursunuz 3 milyon yeni. Zor bir şey değil internetten araştırın..
-
10 tane kappa var diyor ama 3 tane bulmuşum sadece baya kazık görev heykeller nerde ise dört dolandım yokohamayı. kedi görevi varmış 1 milyon yenlik 1 tane kalmış 1 milyon yen o beni kurtaracak gibi. saat falan sattım 1.5 mil etti.
-
Hocam videodan geçirin kappaları kendiniz bulmanız çok zor. Bir de oyun zor geldiyse son chapterlara doğru underground dungeon açılıyor. Orda vagabondları 1-2 saat kesin level 80’e ulaşlmıştım ben baya hızlı exp veriyor. Tabi size kalmış bir şey rahat etmek istersiniz diye söyledim.
Teşekkür ederim onu fark ettim. Yalnız bir tane sorcerer tipli bir şey var toplu death atıyor partiye.
-
Hocam sorcerer tipli düşmanı hatırlayamadım. Battle arenadan mı bahsediyorsunuz? Oyunu oynayalı 1 yıldan fazla oldu fakat nerede takıldıysanız hatırladığım kadarıyla yardımcı olurum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- ghost of tsushima destan modu nedir
- witcher 4 ciri
- en iyi ps5 oyunları
- ps5 dik mi yatay mı
- witcher 4
- witcher 1 remake
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X