Şimdi Ara

PS4 sahibiyim XboxOne ile değişim veya takas önerirmisiniz ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
1
Favori
2.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Multiplayer oyunlarda Xbox daha iyi kolpası senin kafanı kurcalamasın arkadaşım. Her yönden iyi PS4. Ha 720p oyun oynamak istiyorsan Xboxa geçebilirsin tabi.
  • Bence ps4 1080p 60 fps single kaliteli exculesive oyunları gelecek ve ps4 donanım olarak daha güçlü oyunlar gelecek bence ps4 den takas yapma ama 900p 720p oyun oynamak iştiyorsan takasını yaparsın tabikide
  • Yorumlarınız için hepinize teşekkürler arkadaşlar PS4 ile devam kararı aldım . Ancak kafamı kurcalayan bir konu var analoglar için iyi bir koruyucu var mı önerebileceğiniz çünkü hem yıpranıyor hemde belirli bir kullanımdan sonra çok fazla yumuşuyor.Bu arada malum 500 gb sıkıntısı bende de var ne kadar kutulu almaya çalışsamda oyunları önyükleme yaptığı için boş alan konusunda şimdiden 200 küsür GB boş yerim kaldı sadece ve bu sene çıkacak oyunlarla baya problem yaşarım diye düşünüyorum HDD değiştirmek yerine USB ile HDD bağlayabilirmiyiz PS4'e ? Yoksa 2 TB'lık bir HDD alıp mevcut 500 gb ile değiştirmelimiyim sizce ?
  • Xbox one = Tuğla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önceden PC oyuncusuydum ancak donanıma para harcamaktan oyun alamaz hale gelmiştim.Şuan öğrenciyim yani öyle para savurucak bir bütçem yok ayrıca bütçem olsa bile savurmam zaten. Konsolların daha stabil,Adil ve yeterli olduğunu düşünüyorum.Kasıyor,açarmı oyunu şu bu tarz şeyler yok takıyorsun oyunu keyfine bak.Konsol aldığımdan beri sadece oyunlara yatırım yapıyorum olması gereken bence budur.Yine Gamepad ile FPS oynamak bana çok zevkli geliyor EXC oyunları saymıyorum bile zaten.Kısaca bir daha PC oyuculuğuna döneceğimi pek zannetmiyorum PS4'ten sonra.
  • Su yorumlari okuyan xbox live in uzayli, psn in kabile isi oldugunu sanacak. Sanki hic online olamiyoruz gibi. Bir de milleti xbox bolumunden kovanlar ps bolumunden cikmaz olmus.

Bu arada konuyu acan arkadasa;

"Xbox pismanliktir"

• quote:

Orijinalden alıntı: bm07tr

Eğer her ikisini de edinme ihtimaliniz varsa bence her ikisi.
    Eğer birini tercih etmek istersen , Konsollara çıkan özel oyunlara göre karar ver.
    SinglePlayer oyunları daha çok seviyorsan PS4 den şaşma.
    Eğer MultiPlayer oyunları seviyorsan XO ile yoluna devam et.

Zaten ps4'te multiplayer oyunlar oynanmıyor, arkadaş doğru demiş.

Konuyu açan arkadaşa hitaben,

Arkadaşım sen bu multiplayer oyunları ps4'te de çatır çutur oynarsın hiç merak etme.Ps4 multiplayer oynanmıyor yalanlarına asla kanma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 27 Ocak 2015; 11:47:48 >
  • Benim konsolum PS4 değil de başka bir konsol mu ? Benim oynadığım multiplayer değil de ben mi kafayı yiyorum ? Kim çıkardı bu online oynayacaksan xbox al saçmalığını? Tamam live kadar iyi bir altyapısı yok ama oynanmayacak kadar da kötü bir altyapısı yok. Xbox almak istiyorsan da o da güzel konsol. Exclusiveler belirleyici olsun senin için.

• quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

quote:

Eğer birini tercih etmek istersen , Konsollara çıkan özel oyunlara göre karar ver.

Arkadaşım sen bu multiplayer oyunları ps4'te de çatır çutur oynarsın hiç merak etme.Ps4 multiplayer oynanmıyor yalanlarına asla kanma.

Mesajımda "PS4 de Multiplayer oyun oynanmıyor" gibi bir şey yazmıyor.
    Xbox One'ın EX oyunları genellikle Multiplayer ağırlıkta ve EX oyunlar Multiplayer olarak daha başarılı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exent4246o -- 27 Ocak 2015; 12:06:59 >

• quote:

quote:

quote:

Xbox One'ın EX oyunları genellikle Multiplayer ağırlıkta ve EX oyunlar Multiplayer olarak daha başarılı.

İşte bu yalana karşıyım. Ps4'te şu ana kadar oynadığım multi oyunlarda hiç sorun yaşamadım desem yeridir.Cok rahat bir şekilde multiplayer deneyimini yasayabiliyorsun.Bu xbox fanlarının çöp dediği psn'de shareplay diye devrim denilebilecek bir özellik var.Yani böyle bir altyapı var.Ve adam diyor ki, ps4'te multi oynamak sıkıntı.Yav he he... Driveclub var işte sıkıntı yaşatan, o da psn ile alakali değil, oyundaki kodlama hatasından dolayı, sorunlar çıkmıştı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

İşte bu yalana karşıyım. Ps4'te şu ana kadar oynadığım multi oyunlarda hiç sorun yaşamadım desem yeridir.Cok rahat bir şekilde multiplayer deneyimini yasayabiliyorsun.Bu xbox fanlarının çöp dediği psn'de shareplay diye devrim denilebilecek bir özellik var.Yani böyle bir altyapı var.Ve adam diyor ki, ps4'te multi oynamak sıkıntı.Yav he he... Driveclub var işte sıkıntı yaşatan, o da psn ile alakali değil, oyundaki kodlama hatasından dolayı, sorunlar çıkmıştı.

PS4 de Multiplayer oynanmaz yada sorunlu gibi birşey demedim yada psn altyapısını kötülemedim.
    Sadece Xbox One da Multiplayer ağırlıklık daha fazla EX oyun var dedim.
    Sanırım kasıtlı olarak beni anlamıyorsun.

• Şuraya bir liste yapar mısınız Xbone multi oyunlarını, iddia ediyorum an itibarı PS4'te daha fazla multiplayer seçeneği vardır exc. oyun listesinde. Xbone'ın hali hazırda zaten kaç exc. oyunu kaldı ki, bir kaçı hariç hepsi PC'ye geliyor, ne gerek var ki Xbone almaya?

Yurtdışında Live daha iyidir, kullanmadık Amerika'da falan bilemem ama ülkemizde kesinlikle beş para etmez bir hizmet. Tüm matchmaking'leri Güney Amerika, Orta Amerika ile falan yapıyor, yüksek ping değerleri ile. Ama mesela o beğenmediğiniz KZ:SF'un İstanbul'da dedicated server'ları vardır. Oyuncuların birbirine host olduğu oyunlarda da yine PS4 üstün. Çünkü oyuna girdiğiniz anda yüzlerce Türk'ün PS4'te oynadığını görüyorsunuz, bu düşük lag, kaliteli online oyun demek bir anlamda. Bana kalırsa asıl online oyun oynamak için PS4 almak lazım, dediğim gibi olmayan oyunları, ülkemizdeki rezil online kaliteis ile XBone kesinlikle uzak durulması gereken bir konsol. Zaten arkadaşta alacağı konsola karar vermiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 27 Ocak 2015; 13:22:07 >

• oyunlar 1080p olsun grafik daha iyi olsun ama oyunda fps düşmeleri olsun hızlı sahnelerde bariz fps ler 21 lere kadar düşsün istiyosan ps4 le devam et yok ben zevkime bakarım 900p de olsa düşükde olsa grafikler oyun hiç bir zaman akıcılığını kaybetmesin diyorsan xbox one al ayrıca kasa kalitesi ve kol kalitesi olarak xbox 1. kalite ben kullandım ikisinide ps4 ü tozunu alırken silerken tutup kaldırırken elinde kalacakmış gibi çatır çutur sesler geliyor ama xbox one taş gibi maşallah kalitesi belli oluyor controlller da xbox one ds4 e çok fark atar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HideBound

oyunlar 1080p olsun grafik daha iyi olsun ama oyunda fps düşmeleri olsun hızlı sahnelerde bariz fps ler 21 lere kadar düşsün istiyosan ps4 le devam et yok ben zevkime bakarım 900p de olsa düşükde olsa grafikler oyun hiç bir zaman akıcılığını kaybetmesin diyorsan xbox one al ayrıca kasa kalitesi ve kol kalitesi olarak xbox 1. kalite ben kullandım ikisinide ps4 ü tozunu alırken silerken tutup kaldırırken elinde kalacakmış gibi çatır çutur sesler geliyor ama xbox one taş gibi maşallah kalitesi belli oluyor controlller da xbox one ds4 e çok fark atar.

Yalanlar Dünyası.
  • Düşünceleriniz için ilk önce teşekkür ederim.Bir ufak eksiklik var Ben zaten PS4 sahibiyim ancak FPS oyunlar oynuyorum konsolda %90.O yüzden Xbox FPS oyunlarda daha iyidir Xbox al diyen arkadaşlarım olduğu için sadece Xbox almalımıyım diye kafam karışmıştı onuda yardımlarınız ile (konuya cevap veren arkadaşlar sağolsun) çözdüm.Yinede Xboxı bulabilirsem deneyip öyle karar vermek biraz daha doğru olucaktır çünkü daha önce hiç Xbox kullanmadığım için net bir fikrim yok yinede yorumlarınıza fazlasıyla güveniyorum şuan tekrardan teşekkürler.
  • HideBound kullanıcısına yanıt
    PS4 kullanıyorum ve hiç böyle bir şeye rastlamadım ? Kasa gayet sağlam ve kaliteli.Tek eksi yönü piyano siyahı bölüm.Burası el değdiğinde bile çizilen bir yapıda ancak yanılmıyorsam Sony'nin tanıttığı oyun stickerları ile kaplı bir modeli ve modelleri gelicek bu bölümün umarım çizilmelere karşı dayanıklı olur biraz daha.Ayrıca piyano siyahı bölümün arkası mat plastik ilerleyen zamanlarda Piyano siyah bölüme değiştirebileceğimiz kasanın tüm bölümüyle aynı malzemeye sahip bir versiyonuda çıkabilir yani o çokta problem değil bence.
  • Hocam guzel bi soru sormussunuz yine ortalik karismis exc oyunlar sizin icin onemli degilse ve deneme sansiniz varsa bence bir hafta deneyin. Atiyorum ps4 de bf oynuyorsunuz. Alin xone da da bf oynayin. Daha rahat gelirse size degistirirsiniz. Benim icin ps exc oyun demek mesela. Grafik falan pek umursamam. Sizde rahatlik istiyorsaniz deneyin. Begenirseniz alin. Burda maalesef adam akilli yorum az kaldi. Herkes birbirine laf sokma derdinde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya o kadar boş konuşuyorsunuz ki, ps4 oyun müdürü mustafa bile size gülüyor. Bunları iyi fanboy yapmışız diyor.

Xbox One' da 1080p çalışan oyunların bazıları :

Grand Theft Auto 5

Destiny

Forza Horizon 2

Halo MCC

Sonuç 1 : Xbox One 1080p oynacak güçte ve donanımdadır.

Sonuç 2 : Dolayısıyla 1080p çıkmayan oyunların suçlusu o oyunun yapımcılarıdır.

Bilal'e anlatır gibi anlattım. Hala sıkıntısı olan kendinden şüphe etmeye başlayabilir.
  • Galiba en iyisi dediğiniz gibi yapmak olucaktır.Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: LithuaN

Ya o kadar boş konuşuyorsunuz ki, ps4 oyun müdürü mustafa bile size gülüyor. Bunları iyi fanboy yapmışız diyor.

Xbox One' da 1080p çalışan oyunların bazıları :

Grand Theft Auto 5

Destiny

Forza Horizon 2

Halo MCC

Sonuç 1 : Xbox One 1080p oynacak güçte ve donanımdadır.

Sonuç 2 : Dolayısıyla 1080p çıkmayan oyunların suçlusu o oyunun yapımcılarıdır.

Bilal'e anlatır gibi anlattım. Hala sıkıntısı olan kendinden şüphe etmeye başlayabilir.

Ne guzel saymissiniz örnekleri de aralarinda bir tane gercek nextgen diyebilecegimiz gorsel anlamda bu nesile yakisan tek oyun yok. Tabiki xbone 1080p yapar bu oyunlari. Gorsel olarak bir driveclub kalitesinde oyunu 1080p degil 900p calistirabilirse dua edin siz.

Ve ps4 e hala adam gibi gorunen bir multiplatfom oyun gelmemisse bu yapimcilarin sucudur. Son olarak malesef bu nesil konsollarin zayif halkasi xbone dur ve grafik citasi buna gore belirlenecek. Gecen nesil oldugu gibi...

Gecen nesilde bir uc, gow kalitesinde multiplatform oyun gelmemisse bunun nedeni yine zayif halka olan 360 tir

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.