Şimdi Ara

PS4 sahibiyim XboxOne ile değişim veya takas önerirmisiniz ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
1
Favori
2.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Su an horizon 2 ,forza 5 ,halo mmc ,titanfall ,sunset overdrive ,ea access kolun ergonomik yapisi, daha iyi online tecrubesi varken gecmek icin hic sebep yok deyip yanlis yonlendiren arkadaslara bakmayin su an ps4 de uzun oynanabilirlik yapisinda sahip kac tane exc. Oyun var? daha cikmasina uzun zaman olan hikaye bazli exc.oyunlari ile ovunmek nedir bunuda anlayamadim ikiside iyi makina hangisi uyarsa onu kullan ama diger makinaninda avantajlarini gormezden gelmeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LithuaN

Ya o kadar boş konuşuyorsunuz ki, ps4 oyun müdürü mustafa bile size gülüyor. Bunları iyi fanboy yapmışız diyor.

Xbox One' da 1080p çalışan oyunların bazıları :

Grand Theft Auto 5

Destiny

Forza Horizon 2

Halo MCC

Sonuç 1 : Xbox One 1080p oynacak güçte ve donanımdadır.

Sonuç 2 : Dolayısıyla 1080p çıkmayan oyunların suçlusu o oyunun yapımcılarıdır.

Bilal'e anlatır gibi anlattım. Hala sıkıntısı olan kendinden şüphe etmeye başlayabilir.

Eyvah. O zaman bayağı bir oyun yapımcısını içeri atmamız gerekecek bu suçlarından dolayı. :(

PS4 sahibiyim XboxOne ile değişim veya takas önerirmisiniz ?

• C-TRanger kullanıcısına yanıt
    Listeyi iyiki vermissin, dikkatli baktım ve sok oldum. Halo 2 anniversary native 1080p degil.

Bu oyun ms un özbeöz kendi oyunu, eger yapimci suclu ilan edilecekse bu arkadas ne diyecek sastim kaldim...

• Ps4ü elinde tut exc. Ler için . Xbox One oyunları zaten windows 10 ile büyük ihtimal PC ye gelecek cross platform olarak. Ekran kartına yatırım yaparsın Xbox One alacağına.

• Verilen listede aşağı yukarı 25 tane 1080p çalışan oyun var.

Koskoca 25 tane oyun, Xbox One 'ın 1080p çalıştıracak güç ve donanımda olduğunu kanıtlıyor.

Hala neyin muhabbetini yapıyorsunuz anlamak mümkün değil.

Daha fazla bu konuya yorum yapmayacağım.

Kendi masturbasyonunuza devam edebilirsiniz.
  • quote:

Verilen listede aşağı yukarı 25 tane 1080p çalışan oyun var.

Koskoca 25 tane oyun, Xbox One 'ın 1080p çalıştıracak güç ve donanımda olduğunu kanıtlıyor.

Gitmeden Halo 2 Anniversary olayini da aciklasaydin keske, simdi kime kizacaz onu anlamadim ben?

• Pc al bence fps ci isen

• 700 tlye xbox one alıyom beyler online ve exc oyunlar daha psn habire çöken bi sistem bu arada

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps4 kalsin elinde. 4k destegi gelince buyuk ihtimal biraz bekleyip 5kya gecelim diyecekler ama olsun 1080p de idare eder. En azindan 720p degil

• Gta5

• quote:

Verilen listede aşağı yukarı 25 tane 1080p çalışan oyun var.

Native 1080 olan tek AAA oyun forza.Ps de 1080 in altında yok neredeyse.

• C-TRanger kullanıcısına yanıt
    liste felaketmiş. bu kadar vahim olduğunu sanmıyordum durumun xbox one için.
    yeni oyunları da kapsayan güncel bir liste var mı acaba..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UyGaR___ -- 24 Nisan 2015; 10:12:29 >
  • quote:

Ya o kadar boş konuşuyorsunuz ki, ps4 oyun müdürü mustafa bile size gülüyor. Bunları iyi fanboy yapmışız diyor.

Xbox One' da 1080p çalışan oyunların bazıları :

Grand Theft Auto 5

Destiny

Forza Horizon 2

Halo MCC

Sonuç 1 : Xbox One 1080p oynacak güçte ve donanımdadır.

Sonuç 2 : Dolayısıyla 1080p çıkmayan oyunların suçlusu o oyunun yapımcılarıdır.

Bilal'e anlatır gibi anlattım. Hala sıkıntısı olan kendinden şüphe etmeye başlayabilir.

Oyunların teknik özellikleri sadece çözünürlük ve fps ile ölçülmüyor.

Bir oyun Xone ve PS4'te 1080-30 FPS çalışıyorsa, sebebi:

- Grafikleri, Xone'ın 1080-30 çalıştıracağı kadar kötüdür.
    - Dolayısıyla, oyun PS4'ün potansiyelini kullanmamıştır(bkz. GTA5'te, PS4'ün fanının az dönmesi. Ki o oyunda da, bitki sıklığı Xone'dan fazlaydı).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 24 Nisan 2015; 10:27:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: UyGaR___

liste felaketmiş. bu kadar vahim olduğunu sanmıyordum durumun xbox one için.
    yeni oyunları da kapsayan güncel bir liste var mı acaba..

Listeye şuradan ulaşabilirsin. Ne sıklıkta güncelleniyor bilmiyorum.

http://www.ign.com/wikis/xbox-one/PS4_vs._Xbox_One_Native_Resolutions_and_Framerates
  • Konuyu hortlatan arkadasa tesekkurler

• Konuya baktım da adam size ne sormuş millet ne yazmış harbi komedi ya.
  • Attan inip eşeğe binecem diyosun yani ?

• Konu dışı ama EA nın zamanında xbox ve ps4 karşılaştırmasında MS den para alıp grafikleri eştlediğine dair bir söylenti vardı. Need for speed oyunuydu sanırım.

PS4 sahibi bir insanın XO alması için hiçbir neden yok. Şimdi Kol, live kalitesi, halo demeyin bana. 10 senedir başka bir şey diyemiyorsunuz.
  • iki konsolada sahibim, zaten iki konsolada sahip insanların yorumlarını araştırsan büyük çoğunluğu xbox ı öncelikli tercih olarak seçiyor, xbox one kesinlikle ilk tercih olmalı bence normal şartlarda, çözünürlük farkına kesinlikle takılmaya değmez burda atıp tutanların önüne koysan arada fark olup olmadığını anlayamaz çoğu, xbox renk paleti çoğu insana daha hoş geliyor bende öyle düşünüyorum, gamepad e gelince ps3 gamepadinden ps4 gamepadine geçiş gerçekten hiç fena olamdı ama xbox gamepad i hala fersah fersah önde bence, tetik titreşimleri, ağırlığı, ergonomisi herşeyiyle mükemmel, bunun dışında playstation ın satış anlamında dünyadaki üstünlüğü ülkemize daha fazla yansıyor kullanıcı sayısı fazla olduğu için oyun takaslamak veya alıp satmak çok kolay sırf bu yüzden bile tercih sebebi olabilir ps4, xbox a geçmeyi düşünüyorsanız işin bu tarafınıda düşünmekte fayda var. eksilemek serbest, ateş edebilirsiniz, bakalım kendi rekorumu kırabilecekmiyim

• Geçen nesil çözünürlük farkı çok önemliyken, bu konuda multiplatform oyunlarda geride kalan PS3 yerden yere vurulurken nedense bu nesil bu önemli olmamaya başladı. Utanmasanız 720p 1080p'den iyi diyeceksiniz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.