Şimdi Ara

Ps4 Sistem Ban veya Hesap Ban (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yok hocam sizin bence ban yeme durumunuz olmaz yeseniz dahi 1 aylik ps4 banlanir sonra geri acilir ama dedigim gibi sorun olacagini sanmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deamonlord44 -- 18 Kasım 2019; 0:22:18 >
  • Deamonlord44 kullanıcısına yanıt
    Öyle bir durumda neleri kanıt göstermek lazım hesabı satan adamla full görüşmem mevcut hepsi elimde başka bir şey lazım olur mu hocam. (Bu arada gördüğüm kredi kartlarıda adamın adınaydı sahibinin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A31EBF679 -- 18 Kasım 2019; 0:1:17 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TheMuyu kullanıcısına yanıt
    Hocam sölemeyi unuttum bu arada o hesapta kredi kartlarını gördüm demiştim ya kredi kartları da adamın adınaydı

• Eger banlanirsa ps4 onlari kanit olarak gosterebilirsin.
    Ama banlanacagini sanmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deamonlord44 -- 18 Kasım 2019; 0:26:16 >
    Çok teşekkür ederim hocam sağolasın son bir sorum onun haricinde rahat bırakıcam seni :) velevki ban muhabbeti oldu diyelim bunu ne kadarlık bir zaman sürecinde yaparlar?

• En gec 1 hafta
    Eyvallah hocam sağolasın bakalım 1 haftaya bir şey görmez isek sıkıntı yok demektir :) tekrardan sağolasın

• onemli degil hocam :)
    iyi geceler.
  • Sistemi banlatma yolu var mı ya benim eski konsol çalınmıştı, çokta geçmedi aslında üstünden ama banlatsam çok güzel olur seri no vs bende

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.