Şimdi Ara

Ps4 Sistem Ban veya Hesap Ban

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar selamlar bugun instagramda bir kullanicidan spiderman oyunu aldim. 60 tl karsiliginsa bana bir hesap verdi giris yaptim oyunu indirmeye basladim. (Verdigi hesabi Primary Hesap yapmadim!!) oyun inerken merak ettim acaba kullanici calinti midir siye odeme seceneklerine girdim ki ne goreyim 2 tane kredi karti var?! Calinti midir bilmem oyunun indirmesini hemen durdurup oyunu ve hesabi makinemden sildim. Bu durum karsisinda oyun makineye hic inmedi hesap makineye primary tanitilmadi ve akabine hemen makineden de silindi. Herhangi bir Ban durumu soz konusu olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A31EBF679 -- 16 Kasım 2019; 21:17:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bi şey olmaz diye düşünüyorum, oyunu indirmemişsin hesabı hemen sildiğini söylüyorsun, dolayısıyla tespit edilmesi güç banlanman için bi sebep yok gibi ortada ama banlarlarsa da neden diyemezsin, instagram facebook veya ne olduğu belli olmayan sitelerden oyun almayın.
  • Bi şey olmaz diye düşünüyorum, oyunu indirmemişsin hesabı hemen sildiğini söylüyorsun, dolayısıyla tespit edilmesi güç banlanman için bi sebep yok gibi ortada ama banlarlarsa da neden diyemezsin, instagram facebook veya ne olduğu belli olmayan sitelerden oyun almayın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • blackprague kullanıcısına yanıt
    Forumda bazi arkadaslarin sistem ve hesaplari ban yedikten sonra hesaplari gostermeleri sonucu ban kaldirilmis ama onlar baya bi oyunu indirip oynamislar ve sanirsam da primary account yaparak oynanmis. Ben hic birini yapmadim ama yinede endise ettim. Bir daha tovbe hocam zaten asla almam!!

• Sen ban yemezsin hocam oyun inmemiş hesap hemen silinmiş vs bi şey olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: blackprague

Sen ban yemezsin hocam oyun inmemiş hesap hemen silinmiş vs bi şey olmaz
    Teşekkür ettim hocam, velevki indiripde oynasaydık heralde bide üzerine primary hesap tanımlasaydık ayvayı yemiştik heralde uğraş dur sonrasında

• Muhtemelen hocam çok da fazla bilgim yok bulaşmayın siz de bi daha :))

• Hocam senin goruslerine de ihtiyacim var durum ile ilgili

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaslar goruslerinizi bekliyorum lutfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A31EBF679 -- 16 Kasım 2019; 23:27:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A31EBF679

Hocam senin goruslerine de ihtiyacim var durum ile ilgili
    Bir sorun olmaz hocam merak etmeyin ama tavsiyem bilmediğiniz yerlerden kişilerden oyun almayın 2 sene önce ben böyle yapmıştım ps4 pro mu banlamisti Sony zar zor açtırdım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMuyu

Bir sorun olmaz hocam merak etmeyin ama tavsiyem bilmediğiniz yerlerden kişilerden oyun almayın 2 sene önce ben böyle yapmıştım ps4 pro mu banlamisti Sony zar zor açtırdım

Alıntıları Göster
    Hocam çok teşekkür ederim görüşlerin için, zaten senin post'u gördüm hemen sana bir danışmak istedim. Şerefsiz herif bide bunu utanmadan satıyor. Konuşmaların hepsinin loglarını aldım ne olur ne olmaz diye çok korktum. Zaten aldığım hesabı ne primary yaptım ne de download tamamladım. Baktım inerken kartları gördüm hemen download u iptal edip hesabı direk sildim makinadan. Dediğin gibi inşallah bir sıkıntı olmaz...

• Ben de bu ban-çalıntı hesap meselesini merak ediyordum. Forumda kiralık oyun satıyorlar. Burdaki hesaplarda bi problem olur mu bilgisi olan var mı? Referans yorumları var ama bilgim olmadığı için emin olmak istiyorum

• EuronGreyjoy kullanıcısına yanıt
    Vallahi Hocam ne olur ne olmaz sen en iyisi psn storedan al

• En garantisi o ama kiralık oyun çok ucuza geliyor mesela 5 günde oyunu bitirebiliriz. Ama psyi yeni aldım hiç bilgim yok bu konularda. Referans yorumlarında hiç sıkıntı görmedim.

Hocam sizin bilginiz var mı?

Güvenilir üyeyse sıkıntı olmaz kiralayabilirsiniz.

• a.ihsan kullanıcısına yanıt
    12-13 sayfa yorum var ban yemeyiz herhalde :)

Yinede temkinli ol hocam

Hocam özelden yazar mısınız bana kiralayan arkadaşı bakayım güvenilir mi? 2-3 senedir ps kardeşliği yapıyorum bir sıkıntı yaşamadım. Biraz dikkatli olursanız hiçbir sorun çıkmaz ki siz sadece kiralama düşünüyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: EuronGreyjoy

En garantisi o ama kiralık oyun çok ucuza geliyor mesela 5 günde oyunu bitirebiliriz. Ama psyi yeni aldım hiç bilgim yok bu konularda. Referans yorumlarında hiç sıkıntı görmedim.

Hocam sizin bilginiz var mı?
    Emboo diye bir üye var kiralık satıyor 5-6 kere bende alıp kullandım zaten referansları baya fazla sorun olacağını sanmıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A31EBF679

Arkadaslar goruslerinizi bekliyorum lutfen
    @deamonlord44 hocam senin görüşlerin nedir bizim duruma?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A31EBF679 -- 17 Kasım 2019; 14:46:1 >
  • TheMuyu kullanıcısına yanıt
    Doğru hocam bi deneyeyim teşekkürler..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.