Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Ps4 slim 500 gb (4 aylık) bundle paket, sony eurasia garantili Satın Al 19 Eylül 2017 17:12 1 1 Ps4 slim 500 gb (4 aylık) bundle paket, sony eurasia garantili Merhaba, yeni iş durumum nedeniyle vakit ayıramadığımdan cihazı satmaya karar verdim. Kutusu, kulaklığı vs tüm içeriği tam şekilde durmaktadır, bundle paket olarak alınmış olup yanında kutulu şekilde Horizon zero dawnDriveclubRatchet&Clank oyunlarını vereceğim. Ayrıca ps plus aboneliği devam eden digital hesabımı da vereceğim. Onun içindeki oyunlar;Bloodborn gotyFifa 17Heavy rainBeyond two soulsUntil dawnLife is strange Game of thrones gibi oyunları da hesapla birlikte alan arkadaşa hediye edeceğim. Cihazın hiçbir sorunu yok, isteyenler İzmirde evime gelip cihazı denedikten sonra alabilirler. Turkcell'den 27.05.2017 tarihinde alınma cihaz, 20 ay civarında garantisi devam ediyor. Resimlerden göreceğiniz şekilde çizik bile yok cihazda. Fiyat olarakta kendim bu fiyattan alırdım diyeceğim bir fiyat belirledim kendimce. Takas olarak sadece nintendo switch düşünebilirim, onun dışında takas teklif etmeyin lütfen. FİYAT:1070tl whatsapp'dan ulaşabilirsiniz, numaram:0535 322 28 32Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1070 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir,Narlıdere Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK MSI Rx 470 Gaming X 8G - 1100 TL - Ps4 slim 500 gb (4 aylık) bundle paket, sony eurasia garantili