Şimdi Ara

Ps4 slim 500 gb (4 aylık) bundle paket, sony eurasia garantili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Ps4 slim 500 gb (4 aylık) bundle paket, sony eurasia garantili
    Merhaba, yeni iş durumum nedeniyle vakit ayıramadığımdan cihazı satmaya karar verdim. Kutusu, kulaklığı vs tüm içeriği tam şekilde durmaktadır, bundle paket olarak alınmış olup yanında kutulu şekilde
    Horizon zero dawn
    Driveclub
    Ratchet&Clank oyunlarını vereceğim. Ayrıca ps plus aboneliği devam eden digital hesabımı da vereceğim. Onun içindeki oyunlar;
    Bloodborn goty
    Fifa 17
    Heavy rain
    Beyond two souls
    Until dawn
    Life is strange
    Game of thrones gibi oyunları da hesapla birlikte alan arkadaşa hediye edeceğim. Cihazın hiçbir sorunu yok, isteyenler İzmirde evime gelip cihazı denedikten sonra alabilirler. Turkcell'den 27.05.2017 tarihinde alınma cihaz, 20 ay civarında garantisi devam ediyor. Resimlerden göreceğiniz şekilde çizik bile yok cihazda. Fiyat olarakta kendim bu fiyattan alırdım diyeceğim bir fiyat belirledim kendimce. Takas olarak sadece nintendo switch düşünebilirim, onun dışında takas teklif etmeyin lütfen.
    FİYAT:1070tl whatsapp'dan ulaşabilirsiniz, numaram:0535 322 28 32
    Ps4 slim 500 gb (4 aylık) bundle paket, sony eurasia garantiliPs4 slim 500 gb (4 aylık) bundle paket, sony eurasia garantiliPs4 slim 500 gb (4 aylık) bundle paket, sony eurasia garantili
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1070 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir,Narlıdere Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.