Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Ps4 slim 500gb full kutu +dual shock Satın Al 9 Nisan 2021 12:57 1 1 Ps4 slim 500gb full kutu +dual shock Ürün pırıl pırıl kulaklığı kullanılmadı 3 oyun resimde gördüğünüz verilecek kol sorunsuz çalışmayan tuş vs yok!! sessiz sıkıntısız ısınmaz kasmaz daha önce 2 güzel alışveriş yaptım hala referans istememe rağmen gelmedi Samsung es8000 ve sıfır Apple 4 K tv sattım bu ay neyse lütfen yorumlar pm ile gelsin oynamaya zamanım yok diye satıyorum herkese hayırlı iyi alış verişler teslimat elden yada havale sonra kargo şeklinde Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 2250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 25 Şubat 2021 Satıldığı Şehir : Çanakkale, Gelibolu Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Ps4 slim 500gb full kutu +dual shock HARMAN KARDON HKTS 210 SUB 230 Samsung es8000 40inc