Şimdi Ara

Ps4 slim/Ps4 Pro 2019

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar 2019 yılında ''Aoc G2260vwq6'' monitörde kullanılacak bir konsol olarak hangi modeli önerirsiniz? Pro ya vereceğim para farkını oyunlara yatırmalı mıyım yoksa performans olarak gerçekten ps4 slim ile arasında çok fark var mı? Sevdiğim oyun türleri genelde fps ve ya hikayeli aksiyon oyunları. İkinci el kesinlikle düşünmüyorum. En büyük sebeplerinden biri taksitle alacak olmam.

• Bende kararsızım. Hali hazırda iyi bir PC' ye sahibim. Multiplatform oyunları PC'de oynayabiliyorum. Lakin bir God of War , RDR2 'den de mahrum kalmak istemiyorum. İkna edilmeye ihtiyacım var.

4k Tv yok, evdeki TV 1080p60 çözünürlükte. Ps4 Slim model almalı mıyım? Yoksa masrafa gerek yok mu? Yeni nesil mi beklenmeli?

Teşekkürler.
  • Hali hazırda 4k tv'im yok ve uzun bir süre boyunca da düşünmüyorum. Dediğim gibi sadece bu monitörde oynayacağım, oyunları hızlı açması,yüklemesi slim ve proda farklı mıdır? Hatta oyunda donmalar yaşama ihtimalim olur mu slimde? Bir grafik farkı var ise bu grafik farkını monitörde görebilir miyim? O yüzden bilgili arkadaşlar yardımcı olursa seviniriz :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.