Şimdi Ara

PS4 Sorunları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Garantili olarak aldığım PS4 te karşılaştığım bir kaç sorunu yazayım. watch_dogs'un çıkışını beklediğim için garantiye götürmedim cihazı ama oldukça sorunlu.

Kendi kendine kapanma oyunda veya normal arayüz ekranında kapanıp güvenli moda atıyor sonra oradaki bütün seçenekleri deneyip sistemi sıfırlıyorum düzelmiyor bir kaç kez açıp kapatınca kendiliğinden düzeliyor.

Kendi kendine açılma; durup dururken açılıyor, bazen iki üç kez daha ekrana görüntü gelmeden açılıp kapanıyor, bu yüzden genelde kullanmadığım zaman fişini çıkartıyorum.

CD okumama bir iki kere olan bir şey tertemiz CD yi okunamadı diye hata veriyor.

Sistem kendini güvenli moda atınca kurtulmak çok zor güncelliyorum fabrika ayarlarına dönüyorum ama hiç biri işe yaramazken kendiliğinden düzeliyor.

Bekleme modu sorunu. Otomatik olarak bekleme moduna geçmeyi kaldırdım. Ayrıca hiç bir şekilde bekleme moduna alıp bırakmıyorum. Çoğu zaman bahsettiğim güvenli mod ekranına düşüren hatalar çıkartıyor. Yani bekleme moduna alacağım diye komple kapatıp hata vermesine sebeb olabiliyor.

Genel olarak konsolu kararsızlığa düşüren donanım CDrom sanırım. Ama açıkcası emin olmak mümkün değil.

PS4 alacaklara Allah kolaylık versin :)

watch_dogs u bitirdikten sonra garantiye götüreceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcakir -- 29 Mayıs 2014; 9:55:15 >

• hocam ben 15 aralıkta alanlardanım ve şimdiye kadar yukarıda bahsettiğiniz problemlerin hiçbiri ile karşılaşmadım , teknoloji şans işi , şimdiye kadar her gün saatlerce oynadım herhangi bir problem ile karşılaşmadım o yüzden , gülü seven dikenine katlanacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: levent5238

hocam ben 15 aralıkta alanlardanım ve şimdiye kadar yukarıda bahsettiğiniz problemlerin hiçbiri ile karşılaşmadım , teknoloji şans işi , şimdiye kadar her gün saatlerce oynadım herhangi bir problem ile karşılaşmadım o yüzden , gülü seven dikenine katlanacak

haklısınız bu konuda, biraz şans lazım. umarım bundan sonra da bir sorunla karşılaşmazsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcakir -- 27 Mayıs 2014; 16:11:34 >
  • inşallah kimse karşılaşmaz , netice de bir para veriyorsunuz tabi ki de sorunsuz kullanmak istiyorsunuz ,sonuna kadar hakkınız , teknoloji şansınız her daim yanınızda olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: levent5238

hocam ben 15 aralıkta alanlardanım ve şimdiye kadar yukarıda bahsettiğiniz problemlerin hiçbiri ile karşılaşmadım , teknoloji şans işi , şimdiye kadar her gün saatlerce oynadım herhangi bir problem ile karşılaşmadım o yüzden , gülü seven dikenine katlanacak

Ben de her gün saatlerce oyuyorum bir sorunla karşılaşmadım ama gülü seven dikenine katlanmamalı böyle bir durumda. Konsola ciddi para verdik keza oyunlara da ciddi paralar veriyoruz. Sorunsuz bir şekilde oyun keyfi yaşamayı fazlasıyla hak ediyoruz. Aleti sorunlu çıkan arkadaşlara Allah sabır versin kolay bir durum değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps5 internet sorunu
    3 yıl önce açıldı
    PS4 internet sorunu
    2 ay önce açıldı
    Ps3 FPS sorunu
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.