Şimdi Ara

Ps4 tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba valla 4. Sayfaya kadar gittim bulamadım o yüzden açmak istedim tv mı değiştirmek istiyorum hali hazırda ps4 için input lag süresi düşük olan kaliteli bir 32 inc tv tavsiye ederminiz smart tv ve uydu alıcısı istemiyorum tivibu kullanıcam film izlicem ama özellikle ps4 için istiyorum aşağı yukarı fiyatlar aynı zaten marka seçimi yapamıyorum hangiis iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: shizLa

Aynı konuda ben de arıyorum dostum şu iki ürünü inceliyorum şuan.

http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-ue-32j5170-32-81-cm-fhd-led-tvdahili-hd-uydu-alici.html?srt=UP#genel-bakis

http://www.vatanbilgisayar.com/lg-32lf630v-32-81-cm-fhd-webos-smart-led-tvdahili-uydu-alici.html?srt=UP

vatanda pahalı ama bende samsung almayı düşünüyorum şu anda kullanfığım tvde samsung gayet memnundum ama artık eskidi iyice yine samsung alacaz sanırım:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghost-riley -- 19 Kasım 2015; 10:57:27 >

• ghost-riley kullanıcısına yanıt
    Vallahi benim salonda kullandığım televizyon da Samsung ve 3 yılı geçecek herhalde tek sorunu 1.5 yıl sonunda sol altta ekranda beyaz iki nokta oluştu. Başka sıkıntısı yok. Samsung güzel ama LG'ye de şans verilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shizLa

Vallahi benim salonda kullandığım televizyon da Samsung ve 3 yılı geçecek herhalde tek sorunu 1.5 yıl sonunda sol altta ekranda beyaz iki nokta oluştu. Başka sıkıntısı yok. Samsung güzel ama LG'ye de şans verilebilir.

Elektronik şans işi bence bendekı 5 sene oldu hiç bir sıkıntısı yok samsungun panelleri çok iyi sadece bunu biliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.