Şimdi Ara

Ps4'te Fps Oynamak için Mouse (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mattiadestro

quote:

Orijinalden alıntı: YesilCeketli

quote:

Orijinalden alıntı: mattiadestro

ooo linç yapmışız. kardeş buraya sorma boşuna cevap alamazsın. googleda falan arat çıkar birşeyler. ben bilsem söyleyeceğim ama bilmiyorum :)

Bazen yurtdışı dışına çıkıp getiren arkadaşlar oluyor hem onun icin hem de bilgi almak için converter gerektiriyor mu vs. öğrenmek için yazdım ama kendimi Dsye zincirlenirken buldum :)

biraz bakindim da xim4 isimli bir cihaz is görüyormuş. 120 dolar yalnız :)

Gördüm hocamız converter biraz pahalı da geldi aimon ps elite göre Türkiye'de ölücüler 600-1000Tl arası satıyor arastıracagım biraz, çok teşekkür ederim uğraştıgınız için :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alışırsın dostum

• Hocam resimdeki parçayı kullanabilirsin hem klavye hemde fare kablolu kablosuz bağlayabilirsin. Ebaydan sipariş ettim ücretsiz kargo ile 1-2 hafta içerisinde elimde olacak. sürekli ebayden ürün alırım hiç sorun yaşamadım.ürünün fiyatı normalde tur.200 TL seviyesinde ebayde ise 110 TL ye geldi. tavsiye ederim.
     Ps4'te Fps Oynamak için Mouse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenanzyb -- 16 Ocak 2015; 12:07:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenriko

Hocam resimdeki parçayı kullanabilirsin hem klavye hemde fare kablolu kablosuz bağlayabilirsin. Ebaydan sipariş ettim ücretsiz kargo ile 1-2 hafta içerisinde elimde olacak. sürekli ebayden ürün alırım hiç sorun yaşamadım.ürünün fiyatı normalde tur.200 TL seviyesinde ebayde ise 110 TL ye geldi. tavsiye ederim.
     Ps4'te Fps Oynamak için Mouse

Hocam cok sag olun guzel tavsiye peki aletin islevi tam olarak nedir converter mi yani kendine mouse Klavyemi baglayacagim bununla di mi?

• BadGuy kullanıcısına yanıt
    Sony nin bu cihazları onayladığı falan yok. Tersine bu cihazlar lisanslı cihazları taklit etmektedirler. Sony mühendislerinin bu nesilde yaptıkları doğru hamle her 30 saniyede bir PS4 ile DS4 arasında şifre doğrulaması koyması oldu. Yaptıkları hata ise şifre doğrulama yanıtının nereden geldiğini denetlememesi oldu. (muhtemelen input lag yaratmamak için) Şu an kablosuz çözümler man-in-the-middle tarzında bir yapı ile gerçek bir DS4 ün sürekli açık kalmasını gerektiriyor. Sony nin bu durumu aşması için dünya üzerinde var olan bütün DS4 lerin firmware lerini update etmesi gerek ki bu müthiş bir maliyet demek oluyor. Ayrıca kullanıcıların DS4 ü update ederken hata yapıp cihazı yakma olasılıkları da cabası. Kısacası kablosuz konusunda iş işten geçti.

Bu işle uğraşan mühendis/hacker tiplerin ilk farkettikleri şey PS4 ün USB üzerinden hiçbir komutu kabul etmiyor oluşuydu. Geçen sene sonlarına doğru Hori marka bir fightstick i PS4 ün tanıdığı ortaya çıktı ve klavye/fare çözümleri mısır patlağı gibi çoğaldı. Bu noktada henüz iş iştengeçmiş değil. Sony lisansı iptal ederse en azından usb kapısı kapnmış olur. PS3 zamanında benzer lisans iptalleri olmuştur.

Kısaca DS4 e alışın. Her bakımdan rahat edersiniz.

• onaylanmış ürün değil bunlar. Klavye-Mouse hile ve hack anlamı taşır. korsan ürünlerdir.

garip garip yorumlar atmayın lütfen.
  • Ooo adamın oyunu nasıl oynayacağına da karışır olmuşlar . Size ne kardeşim ?

O değil hile hack falan diyenler olmuş hahahahaha

Bu hile ise , Sharpshooter, yarış direksiyonları, fight stick vs hilenin kralı.

Adamlara bak Sony üretince oww süper mal , Sony üretmeyince hile .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LithuaN -- 16 Ocak 2015; 15:55:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LithuaN

Ooo adamın oyunu nasıl oynayacağına da karışır olmuşlar . Size ne kardeşim ?

O değil hile hack falan diyenler olmuş hahahahaha

Bu hile ise , Sharpshooter, yarış direksiyonları, fight stick vs hilenin kralı.

Adamlara bak Sony üretince oww süper mal , Sony üretmeyince hile .

nasıl bir mantıksızlık içerisindesin. şimdiye kadar konsollarda resmi Klavye-Mouse üretildi mi?

bilgisizseniz yorum yapmayın. Klavye-Mouse hiledir, hackdir. korsan üründür.
  • ya varsın alsın klavye maouse bence kendimizi iyi oynamak için makineleştirmemek lazım bence oyunu keyif almak için oynamak lazım bence DS4 ün vermiş oldu keyfi maouse ve klavyede aalamaz die düşünüyorum titreşimi bile güzel DS4 meletinin ben kaç senedir oynuyorum ps3 te oynadım ps4 te oynadım ama gene bazı kişiler gibi oynuyamıyorum ya reflekstenmi artık yada yeteneğim belki zayıf ama tahmin ediyorumki makineleşmiş süper oynuyandan daha çok keyf alıyorum diye düşünüyorum unutmayınki ps4 te oyun oynamak bir işi başarmak veya çalışmanın vermişolduğu kazancı kazanmak fln değil sadece keyf almak
  • Oy oy oy bak hele neler demiş .

Şimdi geldim seni silkelemeye . Al sana o çok sevdiğin Sony PS4-3 official yani senin tabirinle LİSANLI oyunlarından bir kesit :

-- Varan 1 --

http://na.finalfantasyxiv.com/pr/ps4/features/

Mouse and Keyboard Support
    For those accustomed to playing on the PC, the PlayStation®4 version supports keyboard and mouse controls. Choose the control scheme that best suits your playing style!

-- Varan 2 --

http://kotaku.com/surprisingly-one-ps4-game-supports-mouse-and-keyboard-1462525553

the free-to-play WWII action simulator made by Gaijin Entertainment is the only PS4 game I've heard about that supports the use of a mouse and keyboard.

-- Varan 3 --

http://www.gamespot.com/articles/ps3-unreal-tournament-3-supporting-keyboard-mouse/1100-6235751/

I checked with [programmer] Steve Polge and he said that YES we are supporting keyboard and mouse in Unreal Tournament 3 on PS3,

-------------------------------

Bi dahakine dersine çalışıp da gel ..

Konu kilit.

• Klavye Mouse'a hack demek caddenin saçma olan bir aleti keyif almak için kullanmak neden hile olsun

• @venomstr

quote:

.......ve bu sony tarafından da onaylanmış bir ürün ise dilediği gibi alır ve..........

onaylanmış bir ürün ise

"ise"

@delio hocam ben zaten 10 yıldır kol ile fps oynuyorum, arkadaş bu konularda yeterince bilgili değil anlaşılan bu kadar üstüne gidilmesi üzerine böyle bir şey yazdım. Bu tarz klavye mouse aparatları hakkında pek bilgim olmadığı için lisanslı bir ürün var ise dilediği gibi alır oynar dedim. Söylediklerinize katılıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BadGuy -- 16 Ocak 2015; 16:46:59 >

• quote:

Klavye Mouse'a hack demek caddenin saçma olan bir aleti keyif almak için kullanmak neden hile olsun

Online oynarken Klavye-Mouse kullanamazsınız. bu hiledir... bunun başka bir açıklaması yok.
  • YesilCeketli kullanıcısına yanıt
    işlevselliği tamamen tak çalıştır gibi. kablosuz kullanım için pc üzerinden programını kurup tuş ataması yapman gerekmekte. Altaki linklerden izleyebilirsin. en alttaki PS4 kablolu takılmış.üstteki ise ps3 kablosuz bağlanmış türkçe anlatım aynı uygulamayı ps4 içinde yapabilirsin. eğer bunlarda yeterli gelmez ise youtube cronusmax kullanımı yaz binlerce yerli yabancı video var. bu konuda benim dışımda başka kimseyi pek dinlemeni tavisye etmem çünü çok kafa karıştırıcı oluyor.

http://www.izlesene.com/video/cronusmax-ps3-klavye-mouse-kullanimi/7378935

http://www.youtube.com/watch?v=D9b8bycPiW4

• Bu konu için son yorumumu yapayım.

PC de fare ile oynadım.
    PC de gamepad ile oynadım.
    PS3/PS4 gamepad ile oynadım.
    PS3/PS4 fare ile oynadım.

Son tahlilde söyliyebileceğim şey ; konsolda klavye ve fare ile ancak kötü oyunculara karşı bir avantajınız olur. İyi oyunculara karşı yine bir üstünlük kuramazsınız. Fareyi analog diliyle kullanmak zaten garip bir durumdur. Çünkü konsolun kontrol mekaniği kendisine hastır, temelinde fare yoktur. Bir yapımcı konsoldaki bir oyuna direkt fare desteği vermedikçe gerçek fare deneyimi imkansızdır.
  • Benim bu aleti almamdaki tek amaç. Ps4-Xbox 360da excl. oyunları online olmayan fps mmo oyunlar için kullanmaktır. Online oyunlar için tamamen PC kullanıyorum. DS4 keyfi çok başka açıkcası ama pc alışmış biri olarak fare ve klavye nin vermiş olduğu rahatlığı DS4 ten alamıyorum. ve tercih meselesi.
  • quote:

Klavye Mouse'a hack demek caddenin saçma olan bir aleti keyif almak için kullanmak neden hile olsun

Ayrıcalık sağlıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: kenriko

işlevselliği tamamen tak çalıştır gibi. kablosuz kullanım için pc üzerinden programını kurup tuş ataması yapman gerekmekte. Altaki linklerden izleyebilirsin. en alttaki PS4 kablolu takılmış.üstteki ise ps3 kablosuz bağlanmış türkçe anlatım aynı uygulamayı ps4 içinde yapabilirsin. eğer bunlarda yeterli gelmez ise youtube cronusmax kullanımı yaz binlerce yerli yabancı video var. bu konuda benim dışımda başka kimseyi pek dinlemeni tavisye etmem çünü çok kafa karıştırıcı oluyor.

http://www.izlesene.com/video/cronusmax-ps3-klavye-mouse-kullanimi/7378935

http://www.youtube.com/watch?v=D9b8bycPiW4

Cok sagolun hocam ürünü temin edersem videolardan faydalanacagim

• Ya bak kardesim pc de cod oyuncusuyum iyi olduğumu düşünüyorum sonra arkadasim dedi ki hadi gel ps3 de cod oynayalim dedim lan nasil? DS3 te nasil olur o .s
    Oldu hocam gayette guzel oldu actik black ops 1 i once karsilikli oradan tad alamadik sonra zombi modu actik once 3 sonra 5 7 20 derken bi baktik zombie modda 37 40 a çıkmışiz ha bir anda olmadi tabii bu yaklaşık 3 4 hafta falan ama alisiyorsun sonra zombi modda alisinca actim modern warfare 2 yi multiplayer olarak ulan bir geliyor skorlar kd 2 ye yakin biraz hirpalamislar ama sende haklisin 3 4 hafta demek yaklaşık 0.50 kd demek bak simdi bırakmıştım ps4 aldim battlefield4 alfim bide üstüne canima okuyorlar ama bir alışayim tozu dumana katacam sende katarsin

• MILITIA kullanıcısına yanıt
    Bir seneyi gecti hocam zaten artik hala cok iyi olmasam da vasat degilim artik :D

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.