Şimdi Ara

Ps4'te Fps Oynamak için Mouse

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Playstation 4'te fps oyunları rahat oynayabilmek için mouse nereden temin edilebilirim? Biraz araştırma yaptım en iyi ve en ucuz Aimon XB Elite göründü gözüme başka ürün öneriniz var mı varsa Türkiyede satan var mı? E Bay ve Amazon'da kargo ücreti çok fazla geliyor Ali Expresste de ürün yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• konsolda mouse kullanmanin hileden farki yok. karsindakiler dualshock kullaniyor, sen mouse kullanacaksin, haksizlik yapmis olacaksiniz. sizde dualshockla oynarken karsidakide dualshock la oynuyor sizin dezavantajiniz varsa onlarinda var.

• quote:

Orijinalden alıntı: OneEighty

konsolda mouse kullanmanin hileden farki yok. karsindakiler dualshock kullaniyor, sen mouse kullanacaksin, haksizlik yapmis olacaksiniz. sizde dualshockla oynarken karsidakide dualshock la oynuyor sizin dezavantajiniz varsa onlarinda var.

Bence her insanin el yatkınligi farklı kendime eziyet olacaksa böyle bir ürün alabilirim diye düşündüm bir de genelde yurtdışındaki oyuncularla oynarken bağlantıdan dolayı ben bir mermi sikarken o üç kere sıkıp beni öldürüyor belki bunu dengelemis olurum.

• Bu oyunu bizde tr den oynuyoruz baglantiyi bahane etmeden oynuyoruz ki icimizde cok cok iyi oynayan arkadaslarimiz var mouse alip milletin oyun keyfini baltalamayin bence he ben mouse u cok iyi kullanirm diyosan cs go var bf4 pc var

• zor oluyorsa seni pc'ye alalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Posmort3m

Bu oyunu bizde tr den oynuyoruz baglantiyi bahane etmeden oynuyoruz ki icimizde cok cok iyi oynayan arkadaslarimiz var mouse alip milletin oyun keyfini baltalamayin bence he ben mouse u cok iyi kullanirm diyosan cs go var bf4 pc var

Iki yılda bir pc parçalarını degistirmekle uğraşmamak icin konsol alıyorum ve mouse rahatligini konsolda surdurmek istiyorum iyi oynayan Ds' de yine oynasın

• PCde oynasana o zaman

He önceleri hakikaten çok iğrenç fps oynamak ama biraz oynayınca yavaştan adam vurmaya başlıyorsun, eminim oyun süresi arttıkça standart seviyeye geliyordur herkes. Sonrası da geliştirmek ve yetenek işi. Aynı mouseda olduğu gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawlietRyuzaki

zor oluyorsa seni pc'ye alalım

Tamam hocam toplayın bir pc gönderin üç yılda bir yeni ekran kartı da gonderin oynayayim pcde

• quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

PCde oynasana o zaman

He önceleri hakikaten çok iğrenç fps oynamak ama biraz oynayınca yavaştan adam vurmaya başlıyorsun, eminim oyun süresi arttıkça standart seviyeye geliyordur herkes. Sonrası da geliştirmek ve yetenek işi. Aynı mouseda olduğu gibi.

Hocam pcde parça yenilemekle ugrasmak istemiyorum cok masraf oluyor bir de masaüstü pcyi taşımak zor üniversite evi ve aile evimin arasında gidip gelmek zor olur

• Günlük mouse konusuna hoşgeldiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmtayd

Günlük mouse konusuna hoşgeldiniz

Tartışma yaratmak gibi bir amacım hiç yoktu cidden sadece bir ürünü nereden bulabilecegimi sordum olan oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: YesilCeketli

quote:

Tartışma yaratmak gibi bir amacım hiç yoktu cidden sadece bir ürünü nereden bulabilecegimi sordum olan oldu

Tartışma amaçlı olmadığına eminim hocam ama gerçekten bu mouse konusu çok sık açılıyor ve genelde tartışma çıkıyor.

Ben yine hep yazdığım cevabı yazayım; kol'a alıştığınızda farenin yüzüne bakmazsınız. Yaklaşık 10 yıllık pc oyuncusu olarak geçen gün elime mouse aldım çok farklı geldi elime ds'den sonra. Yani eğer alışırsanız mousu aramazsınız. Ben sabredip biraz uğraşmanızı tavsiye ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmtayd -- 15 Ocak 2015; 21:38:45 >

• quote:

quote:

quote:

Tartışma amaçlı olmadığına eminim hocam ama gerçekten bu mouse konusu çok sık açılıyor ve genelde tartışma çıkıyor.

Ben yine hep yazdığım cevabı yazayım; kol'a alıştığınızda farenin yüzüne bakmazsınız. Yaklaşık 10 yıllık pc oyuncusu olarak geçen gün elime mouse aldım çok farklı geldi elime ds'den sonra. Yani eğer alışırsanız mousu aramazsınız. Ben sabredip biraz uğraşmanızı tavsiye ediyorum.

Öyle olsun hocam ne diyeyim sabredeyim

• Adamın üstüne neden bu kadar gittiniz anlamadım. Eğer mouse ile oynamayı mümkün kılan ekipmanlar varsa ve bu sony tarafından da onaylanmış bir ürün ise dilediği gibi alır ve oynar, kimse de buna bir şey diyemez. O zaman yarış oyunlarında da direksiyon kullanılmasın. Sonuçta burası forum yani yardımlaşma yeri, ben de böyle bir şeyi tercih etmiyorum ancak arkadaş soru sormuş bilgi almak istemiş. Belki gerçekten de yapamıyordur kol ile, yatkın olduğu araçla oynamak istemiştir.
  • YesilCeketli kullanıcısına yanıt
    hocam emin ol belli bir süre sonra alışacaksın mause zor gelecek bu sefer online oynamadan önce senaryo modlarında hard düzeyde antremanlar yap belli bir süre sonra gelişiceksin ben klavyeyle futbolu çatır çatır oynayan adamlar gördüm zamanında :) sende joypadle çatır çatır fps oynayacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Varni34

hocam emin ol belli bir süre sonra alışacaksın mause zor gelecek bu sefer online oynamadan önce senaryo modlarında hard düzeyde antremanlar yap belli bir süre sonra gelişiceksin ben klavyeyle futbolu çatır çatır oynayan adamlar gördüm zamanında :) sende joypadle çatır çatır fps oynayacaksın

Ilımlı yaklasimin için çok sağ ol hocam bu kadar baskıya alışmaya çalışacağım mecburen

• quote:

Orijinalden alıntı: BadGuy

Adamın üstüne neden bu kadar gittiniz anlamadım. Eğer mouse ile oynamayı mümkün kılan ekipmanlar varsa ve bu sony tarafından da onaylanmış bir ürün ise dilediği gibi alır ve oynar, kimse de buna bir şey diyemez. O zaman yarış oyunlarında da direksiyon kullanılmasın. Sonuçta burası forum yani yardımlaşma yeri, ben de böyle bir şeyi tercih etmiyorum ancak arkadaş soru sormuş bilgi almak istemiş. Belki gerçekten de yapamıyordur kol ile, yatkın olduğu araçla oynamak istemiştir.

Hocam teşekkür ederim yorumunuz için direksiyon da aksesuar dediğiniz gibi sonuçta oyun eğlenmek icin oynanır ben 0.50 K/d oranıyla oyunlarda sürekli respawnlanmami izliyorum. Pcyi evden eve taşımak da çok zor üniversite evine goturup getirilemiyor

• ooo linç yapmışız. kardeş buraya sorma boşuna cevap alamazsın. googleda falan arat çıkar birşeyler. ben bilsem söyleyeceğim ama bilmiyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: mattiadestro

ooo linç yapmışız. kardeş buraya sorma boşuna cevap alamazsın. googleda falan arat çıkar birşeyler. ben bilsem söyleyeceğim ama bilmiyorum :)

Bazen yurtdışı dışına çıkıp getiren arkadaşlar oluyor hem onun icin hem de bilgi almak için converter gerektiriyor mu vs. öğrenmek için yazdım ama kendimi Dsye zincirlenirken buldum :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mattiadestro

ooo linç yapmışız. kardeş buraya sorma boşuna cevap alamazsın. googleda falan arat çıkar birşeyler. ben bilsem söyleyeceğim ama bilmiyorum :)

Bazen yurtdışı dışına çıkıp getiren arkadaşlar oluyor hem onun icin hem de bilgi almak için converter gerektiriyor mu vs. öğrenmek için yazdım ama kendimi Dsye zincirlenirken buldum :)

biraz bakindim da xim4 isimli bir cihaz is görüyormuş. 120 dolar yalnız :)

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.