Şimdi Ara

PS4'te PS3 oyunları oynanabilecek mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle bir ara konsol seçiminde kararsızdım. Sonra PS4'te PS3 oyunlarını ileride bulut sistemiyle (Gaikai) oynanabilir olacağını duydum. Eğer böyle olursa PS4 almak bana daha mantıklı geldi. Peki bu duyduğum haber doğru mu?

• Doğru duymuşsun ama once Amerika da çıkımak daha sonra avrupaya ve turkiyeye geleceğini söylediler birde internet bağlantısı iyi olması lazımmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doğru fakat bd olarak değil playstation now üzerinden tekrar satın alınarak oynancak
  • Bu yüzden PS4 almak size göre mantıklı mı? Birde konsulu yaza almayı düşünüyorum. Herhalde o zamana kadarda oyunlarda çıkar.
  • bende şu ara ps3 alma arifesindeyim böyle birşey nezaman olur acaba ?
    ps3 almamıza gerek kalmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryu_Hayabusa

bende şu ara ps3 alma arifesindeyim böyle birşey nezaman olur acaba ?
    ps3 almamıza gerek kalmaz.

2014 sonu gibi
  • Biraz masraflı bir sisteme benziyor. Hem oyuna hem de playstation now a para ödemek zorundayız herhalde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7 Ps3 Oyunu Ps3 Özel Oyunlar
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: atedi99

Merhaba arkadaşlar,

Öncelikle bir ara konsol seçiminde kararsızdım. Sonra PS4'te PS3 oyunlarını ileride bulut sistemiyle (Gaikai) oynanabilir olacağını duydum. Eğer böyle olursa PS4 almak bana daha mantıklı geldi. Peki bu duyduğum haber doğru mu?

Sıkca sorulan sorulardan istediğin sorunun cevabını bulabilirsin. http://www.ps4.gen.tr/playstation-4-rehber-sikca-sorulan-sorular.html

Playnow yani gaika ne diye sorarsan http://www.ps4.gen.tr/playstation-now-nedir.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U_şen -- 18 Şubat 2014; 10:33:59 >

• Evet doğru fakat en az 5mb internet gerekli diye söylemler var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cloud sistemle mümkün olacakmış.Daha sistem açılmadı
  • Cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.