Şimdi Ara

PS4' ten sıkıldim :/

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba yaklaşik 2 hafta kadar once ps4 aldik ve benim hevesim kacti yemin ediyorum geceleri uyuyamiyorum aglayasim geliyor. Babam bide televizyon oldu oyunlar falan 6000 tuttu yaklasik maddi durumumuz da normal ve ben babama cok fazla yuk olduğumu düşünüyorum geceleri daralıyorum düşünmekten uyuyamiyorum allah askina sizce iade edebilir miyim ben bunu yardimci olun :/ :(

• Birkaç ay sonra güzel sağlam oyunlar geliyor. Sıkma o güzel canını boşver hayatta daha önemli dert edilebilecek şeyler var. 3 günlük dünya zaten sen zevkine bak gerisini koyver gitsin dostum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StativeDread -- 31 Ağustos 2015; 2:01:43 >
  • 6000 lira masraf yaptırdıktan sonra sıkıldım dersen o vicdan azabıyla uykun iyice kaçar gibime geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemehsim

6000 lira masraf yaptırdıktan sonra sıkıldım dersen o vicdan azabıyla uykun iyice kaçar gibime geliyor
    Afedersinde neden sıkılıyorsun ? Makina belli , yapabildikleri belli ve oyunlar belli . Sen bu kadar masraf yaptırmadan önce neyin ne olduğunu bilmeden aldırırsan sıkılırsın tabi arkadaşım. Yaptığın iş hiç akıl karı değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemehsim

6000 lira masraf yaptırdıktan sonra sıkıldım dersen o vicdan azabıyla uykun iyice kaçar gibime geliyor
    baban 6bin harcarken canı sıkılmadıysa sen de sıkılma bence. babanın aylık 5-6bin den fazla geliri yoksa düşüncelerinde haklı olabilirsin. oynama dursun. nfs gelir, uncharted gelir, o gelir bu gelir canlanır alet.
  • İlacınız bloodborne
  • Benimde keşke hayattaki tek derdim bu olsa

Ps4 aldım sıkıldım yeahh dertliyim intihar edecem bunu toplum içinde söleme linç ederler
  • Sağolun babamin geliride 3.500 falan kira ile birlikte. Bu arada bi arkadas demiş ne yapcani neyin ne oldugunu bilmeden alirsin vs vs ben almadan once gta 5 ve abimle pes oynarim diyeydi hep. Yani haklisin da bana yeter diye düşünmüştüm. Bir de bi arkadaşım habire "Mal gibi almisin onu 2000tl ye pc toplataydin" falan diyip beni iyice pişman ediyor. Ilk aldigimizda 4 saat falan oynamistim ve o gece basladi pismanligim. Cok oynamaktan sıkılmıştım heralde. Bugun yine oldu aynisi gta 5 bitti ve arkadasim yime pc toplasaydın vs aptal aptal seyler soyledi yine moralimi bozdu. Gta 5 online de ps plus gerektiriyormus aldiktan sonra ogrendim ve babama soylemem istemiyorum ben uzuldum ayip olur o da üzülmesin diye soylemiycem. Size çok tesekkur ederim yine biraz rahatlattınız beni ama iade şansımız var mi? Acik acik sıkıldım falan desem teknosadan aldim
  • xfreedomx9 X kullanıcısına yanıt
    Ancak satarsan ikinci elde bayagi bir zararla satarsin. Alinmis bir defa, konsol ve tv degerini kaybeden, curuyen bir esya da degil. En fazla koyar kutuya kaldirirsin, canın cekerse cikartir oynarsin. Yillarca oyun zevkini tatmin edecek bir cihaz.

Para biriktirip plus uyelik ve uzun sure oynayabilecegin sevdigin online bir oyun al, keyfine bak. Olmadi psn de ucretsiz oyunlar var, online icin plus ta gerekmiyor onlara da bakip zaman gecirebilirsin. Baban pisman olacagi bir sey almamistir sana rahat ol, para varki almis adam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 31 Ağustos 2015; 4:13:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İdrak İstimlak

Ancak satarsan ikinci elde bayagi bir zararla satarsin. Alinmis bir defa, konsol ve tv degerini kaybeden, curuyen bir esya da degil. En fazla koyar kutuya kaldirirsin, canın cekerse cikartir oynarsin. Yillarca oyun zevkini tatmin edecek bir cihaz.

Para biriktirip plus uyelik ve uzun sure oynayabilecegin sevdigin online bir oyun al, keyfine bak. Olmadi psn de ucretsiz oyunlar var, online icin plus ta gerekmiyor onlara da bakip zaman gecirebilirsin. Baban pisman olacagi bir sey almamistir sana rahat ol, para varki almis adam...
    Oynamadiysaniz The Last Of Us alin.Ustelik turkce altyazili ve harika bir oyundur.
  • İade almazlar keyfini çıkar.Ben de alalı 2 yıl oldu şu aralar pc de diablo 4. Sezon oynuyorum 3 gündür açmıyorum,sıkılcak bişey yok oyun çıktıkça açar oynarsın.Her gün saatlerce oynayacan diye bi kaide yok.
  • Kardeş senin hatan güzel bir ikinci el monitör alsan oyuncu monitörü 500 tl desek konsol da sony garantili 1300 tl gidip 500 liraya da kardeşlik konusundan en az 10-15 oyun alırdın paranın yarısı gitmemiş olurdu. Bende sıkılıyorum ara sıra nedenini bilmiyorum ama sıkıldımı 1-2 aydır açmıyorum iş güç okul bittiği için eskisi gibi vaktim olmuyor hiç . Sana önerim gta ve pes demişsin farklı oyunları dene çok değişik mükemmel oyunlar var vakit oldurebilecegin hem bi kaç ay sonra The division ve uncharted geliyor en çok beklediğim oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stickand -- 31 Ağustos 2015; 7:16:37 >
  • Kaddeşim vicdan azabı duyuyorum diyorsun 4 bin tllik televizyon alıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omer_Faruk.

Kaddeşim vicdan azabı duyuyorum diyorsun 4 bin tllik televizyon alıyorsun
    1 ay içinde iade hakkın olması lazım
  • Dün aldım ben de. Orderı oynamıyorum adeta izliyorum. Gerçekten çok farklı bir deneyim yaşatıyor. Sevdiğin oyun türlerine yönel derim.
  • Sen bi Last of Us, Until Dawn, ınfamous second son fln oyna bakalım nasıl dua ediyorsun babana cihazı aldı diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: arkham92

Sen bi Last of Us, Until Dawn, ınfamous second son fln oyna bakalım nasıl dua ediyorsun babana cihazı aldı diye
    Tlou Until Dawn God of War remestared Uncharted nathan drake serisi çıkacak seirinin 4. oyunu çıkacak bnede 1 ay filan önce aldım hiç pişman değilim uncharted nathan drake çıksın diye gün sayıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkan_1806

Tlou Until Dawn God of War remestared Uncharted nathan drake serisi çıkacak seirinin 4. oyunu çıkacak bnede 1 ay filan önce aldım hiç pişman değilim uncharted nathan drake çıksın diye gün sayıyorum

Alıntıları Göster
    troll, boşuna yormayın kendinizi.
  • Arkadaşın neden pişman olmuş anlamadım ben.. Babasına fazla masraf yaptırdığındanmı ? Ps4 beğenmediğindenmi ? Birde sanki ps4 6 bin tl tutmuş gibi ps4 den pişman .. Televizyonu neden o kadar pahalı aldırdınki .. O para ile hem pc hem konsolun olurdu... Benden tavsiye tv yi iyade et edebiliyorsan ..o para ile pc topla işte.. Konsoluda pc monitöre bağla mis ..
  • xfreedomx9 X kullanıcısına yanıt
    Sana reçete yazıyorum.
    Last of us Remastered
    God of war 3 Remastered
    Uncharted trilogy
    Uncharted 4
    Until dawn
    The order 1886
    Killzone shadow fall
    Infamous
    Bloodborne
    Drive club
    Arkadaşına göster bu reçeteyi.
    Bu arada babama 6000 lira harcatsaydım ben de oynarken isteksiz olurdum. Ama tv falan yenilendi tğm aileyi ilgilendirir bu diye düşünüp rahatlayabilirsin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.