Şimdi Ara

PS4 - TÜRK OYUN SEVERLER SESİMİZİ DUYURUYORUZ - #PS4NoDRM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaslar ikinci el zaten engellenmiyor. Xone'da da boyle bu. DRM zaten konsol firmasinin dayatmasi degildir, yapimci ile alakali bir seydir. Yapimci istemezse istemez oyunun da DRM. Online pass gibi. Online pass icin gidip Microsoft a para odemiyoruz yapimcaya oduyurouz. Ikinci el pazarina yepyeni bir duzenleme gelecek yeni nesil ile birlikte. Bu pazar gercekten cok buyudu ve bundan yararlanmak isteyecek herkes. Buna da butun konsol firmalari uymak zorunda bir noktada. Cikip Sony ben istemiyorum diyemez. Kendi bacagina sikar. Microsoft ile ortak hareket ederse o zaman bildigimiz ikinci el pazari devam edebilir. Fakat bu firmalar niye boyle bir sey yapsin? Bu isten Microsoft ve Sony de karli cikiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7ender -- 28 Mayıs 2013; 7:33:38 >
  • onilne pass olayı bile kötü arkadaşlar. artık buna razı oluyoruz ne yapalım. mesela bf 3 ü çıktıktan 6 ay sonra 60 TL ye alacaksın üzerine online pas için 30 TL daha vereceksin sana gelecek yine 90 TL ye ne anladım ben bu işten ? online yönü ağırlıklı oyunlarda ikinci el iyice biter yavaş yavaş
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.