Mevcut konsol gruplarına yeni bir soluk getirecek, iki konsolu da seven insanların bir arada, arkadaşça olabileceği bir grup kurmaya karar verdim mevcut ihtiyaca yönelik(diğer konsol gruplarına saygılarımı yolluyorum). Siyasi konulara ve din eleştirilerine girecek, konsolların birbirinden üstün olduğu tartışmalarını açacak, küfür ve hakaret içerikli (samimi arkadaşla şaka adı altında olsa bile) yazılar yazanlar uyarısız şekilde anında gruptan atılacaktır.
Bu şartlara uygun oyun sever arkadaşların telefon numaraları ile bana ulaşmalarını rica ediyorum.
Kendimi kısaca tanıtmak gerekirse: 87 Yılında C64 ile oyun dünyasına adım attım, ardından Amiga 500, Bilgisayar, Konsollar geldi, uzun süre bilgisayar teknik müdürü olarak çalıştım, Amiga 500 dahil olmak üzere bazı oyunları türkçeleştirdim, bazı popüler oyun dergilerinde yazılar yazdım, şu an "vector games gmbh" adı ile mobil platformlara oyun üretmekteyim, bilgisayar ve tüm konsollarda oyun oynamayı ayrım yapmaksızın seviyorum..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme