Şimdi Ara

PS4- XBOX ONE- Wİİ U....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://oyungezer.com.tr/haber/40237-ps4-xbox-one-ve-wii-u-toplamda-ne-kadar-satti

Artık şimdiki nesil demeye başladığımız yeni nesil konsollar 2013 yılının kasım ayında PlayStation 4 ve Xbox One’ın çıkmasıyla sekizinci nesli resmen başlatmıştı.

Voidu Call of Duty Black Ops 3
    Geçtiğimiz ocak ayının sonlanmasıyla VGChartz, günümüz konsollarının toplamda ne kadar sattığını açıkladı. Eğer VGChartz bir hata yapmadıysa PlayStation 4 beklendiği gibi rakiplerinin çok daha önünde.

Konsolların çıkışından 31 Ocak 2015’e kadar olan zamana bakıldığında toplam satış rakamları şu şekilde:

PlayStation 4: 19,052,353
    Xbox One: 11,298,462
    Wii U: 9,137,844

Büyük ihtimalle PlayStation 4’ün bu başarısına şaşırmamışsınızdır. Benim dikkat çekmek istediğim konu Nintendo tarafında. Kasım 2012’de, yani rakiplerinden tam tamına bir yıl önce çıkan Wii U toplam satışlara bakıldığında diğer konsollardan daha az satmış. Nintendo’nun ne yapacağını bilemeyiz ama istatistiklere ve diğer göz önünde olanlara bakacak olursak işler değişmediği taktirde dokuzuncu nesli yine Nintendo’nun başlatacağını söyleyebiliriz.

Toplam satışlardan sonra gelin bir de aylık satışlara bakalım. PlayStation 4 yine satış rakamlarındaki üstünlüğünü ortaya koymuş. Xbox One ise yer yer Wii U ile eşit gitse de 2014 sonbaharının gelmesiyle birlikte aradaki farkı açmış. Tüm konsolların en çok sattığı dönem olan 2014’ün aralık ayındaki satış rakamları aşağıdaki şekilde.

PlayStation 4: 601,529
    Xbox One: 317,421
    Wii U: 164,702

• Oyungezerde yazilan yorum;

"ps4 salonlari olmasa ps4 bukdar satılmazdi bunu herkez biliyor 10 milyonu emin olun ps 4 salanuna satılmıştır."

Kafalar pırıl pırıl yeminle...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Oyungezerde yazilan yorum;

"ps4 salonlari olmasa ps4 bukdar satılmazdi bunu herkez biliyor 10 milyonu emin olun ps 4 salanuna satılmıştır."

Kafalar pırıl pırıl yeminle...

• Oyungezer olarak sadece PC cephesine baksınlar. Konsollardan zerre kadar anladıkları yok.
  • Ps4 candır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps4 kafeyi ben turkiyede gordum yurt disinda yasiyorum 1 tane ps4 oynanan mekan gormedim duymadim internet kafe bile yok buralarda 15 sene oldu ilk geldigimde bi kafe vardi internet icin oda bilgisayarin yayilmasi ile kapandi daha da rastlamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.