Şimdi Ara

PS4 Yazılım 2.0 & 2.0.1 (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
920
Cevap
7
Favori
26.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • destiny de oynanmiyor twitter dan açıklama yapmiş bungie

quote:

We are actively investigating issues impacting players' ability to sign in to Destiny on PlayStation 4.
  • Eklemek isteyen psn: djangotr88

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: defected

playstation 4 'teki leş youtube uygulamasını kullanmak ölüm resmen

ben uygulamayı direkt cep telefonumdan kullanıyorum

telefonda seçtiğim şey direk ekranda oynuyor

uygulamanın ararama saçmalıklarıyla falan uğraşmayın sinirleriniz zıplamasın

direkt cep telefonunuzdan kullanın gitsin

hem arama yapmak falan da inanılmaz basit, ayrıca sıraya video falan da ekleyibliyorsunuz playlist gibi

telefondan youtube uygulamasını açınca direkt görüyor ps4 açıksa

PS4 Yazılım 2.0 & 2.0.1

PS4 Yazılım 2.0 & 2.0.1

Bende TV yi görüyor ps4 görmüyor yapmak lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Store'da Youtube uygulamasını bulamadım. Tema bölümünde de sadece renk seçenekleri mevcut, Temaları Store'da bul dediğimde hata veriyor. Herkeste mi böyle yoksa sorun bende mi? US PSN kullanıyorum. Eğer herkeste aynı ise Youtube app'ini ve temaların ne zaman eklenecegini bilen var mı?
  • WS-37470-1 hatası alıyorum nedendir?
  • cheRnogod kullanıcısına yanıt
    US Psn'de YouTube uygulaması yok henüz. Wallpaperlara da yakında erişeceksiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle bekledigim bir güncelleme idi nitekim tatmin oldum sayılır öncelikle en çok bekledigim özelliklik usb den mp3 oynatmaktı ve bekledigimi aldım fakat bunun dışındaki hiçbir şeyin benim için bir önemi yok yani bu cihaz çok kısıtlı benim gözümde bir mkv dosyasını bile oynatmıyor oyunlarımızı klasörleyemiyoruz cihaz çıkalı 1 yıl oldu bunlar gerçekten önemli şeyler 1500 tl lik bir cihazdan bahsediyorum halla online altyapı sorunları var arkadaş listemi görüntülemekte zorlanıyorum mesaj atında 10 dk sonra gidiyor bunlar affedilecek şeyler değil benim ortada birde driveclub fiyaskosu var oyun halla verilmedi ne sunucuymuş arkadaş bir düzelmedi playstation turkiye sayfasında bir ara kasımda verilicek diye ağzından kaçırmışlardı hatırlarsanız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

quote:

Orijinalden alıntı: lee byung

quote:

quote:

İphone'un kamerasına panaroma eklenince, yeni özellik geldi diye sevinmek gibi birşey.

Güncelleme sizi rahatsiz etmis anlasilan...

Mutemadiyen araliklarla PS bolumunu troll'lemekten keyif aliyorsunuz herhalde? Driveclub konusunda da ayni seyi yapmistiniz. Xbox bolumunde en ufak eleştiriye, yoruma dahi sabriniz yokken, insanlari konulardan kovarken, buraya hangi mantikla yorum yapip, insanlarin keyfini kaciriyorsunuz anlamak mumkun degil...

Aylardır beklenen yazılım güncellemesinin içeriği mi seni bukadar sinirlendiren. Eleştri yapılması neden zorunuza gidiyor? Ben bu konsolu aylarca kullandım ve ozamanda eleştirdim sen neredeydin? Xbox kullanıyorum onuda eleştriyorum KİME NE ? Kim karışır arkadaşım istediğim yere istediğim yorumu yaparım. Senin gibi üç beş kişi çıkıp saldıracak diye mi korkacağım. Saldırın neoluyor yani? Yazdığımda ne var ? Hakaret mi var küfür mü?

Peki ben driveclub konusunda ne yazdım "oyun gerçekten güzel gözüküyor" hatta bir gameplay paylaşılmıştı. Sen yorum yapma dediniz, siz xboxçılar ne anlarsınız dediniz, seni biliyorum oğlum ben avatarı değiştirince tanımıcazmı sandın dediniz, saklanmıyorum ki imzada tanıtıyorum kendimi zaten 6 senedir aynı gt . Kimden neyden kaçınacağım.

Sizin derdiniz başka anladım ama dermanı bende değil. Hadi işinize, kimsede karışamaz nereye ne yorum yapacağıma. Sıfatınızı bilip öyle saldırın. Ben kimseye engel olmadın gelin istediğiniz yorumu yapın. Sanki defalarca yapmamışsınız gibi.

Terbiyesizlik yapmadan konuşmasını öğren önce, ne demek "sıfatını bil, öyle saldır"

İkincisi mesajında bahsettiğin hakaretlerin hiç birini size yapmadım, tek bir mesajınıza bile alıntı yapmadım bahsettiğiniz konuda. Ve bir çok defa XBox konusuna olumsuz eleştiri yapan insanlara da hakaret ettiğinizi ki bunu çok ustaca üstü kapalı bir şekilde yapma konusunda ustalaşmışsınız, burada da aynısını yapıyorsunuz. Sen kimsin ki beni, ben yapan sıfatlar hakkında yorum yapabiliyorsun? Bir samimiyetin, tanımışlığın, muhabbetin mi var, askerlik arkadaşın mıyım?

Madem sattın PS4'ü bu konuda işin ne? Git sevdiğin, ilgi alanın olan işlerle meşgul ol, güncelleme gibi bir konuda dahi insanları troll'lemek gibi boş işlerle uğraşma.

Bak onları bana sen söyledin demedim. Bana saldırım yazdığım mesaj sanaymış gibi üstüne alınan sensin. Bu yazdığımda sana evet, terbiyesizlik değil bu savunma. Sıfatınızı bilin tabiki, bu forumda yetkiniz mi var? kime neye engel olacaksınız? Madem bir yaptırımınız yok böyle yorumlar yapmayın ozaman.

Ben kimseyi biryerden kovmadım. Gelen geliyor istediği yorumu yapıyor. Kime neye kızsam faydası var söylermisin. Fıfa15e turnuva yapıyoruz adamın teki geliyor ''Ben hepinizi yenerim, dümdüz ederim oyüzden katılmayacağım'' şimdi ben bu adama ne desem faydası olur ? Bana ne ? Trollemekten kastın nedir anlamıyorum ancak benim yaptığıma eleştri deniyor. Sony bir firma dostum, babanın da değil ayrıca. Senide zerre ilgilendirmez nereye ne yazdığım. Şu xbox konusunda kime ne demişim bir gösterde görelim. Öyle atıp tutmayla olmuyor.

Bilmem anlatabiliyormuyum.

• Bu güncellemenin getirdiği en önemli şey Share Play'dir. Yabancı forumlar, siteler bu özelliğe "game changer" diyorlar. Sony bu nesilde laftan daha fazla iş yaparak, oyun dünyasına yeni özellikler getirmeye devam ediyor. Konuşulacaksa bence en çok bu konu konuşulmalı...

Bugün güncellemeyi yaptıktan sonra arkadaşın 1.1 Mbit upload hızı olmasına rağmen AC4 ile test ettik ve gayet sorunsuz çalıştı. Artık Batı'da ve Japonya'da mevcut net altyapısı ile adamların neler yapabileceğini düşünün. Binlerce kilometre uzaktaki bir arkadaşınız dahi sanki salonunuzda, yanınızda kanepede oturuyormuşcasına oynadığınız oyuna ortak olabilecek...

Güncellemedeki bence en önemli eksiklik hala online olan arkadaşlarımızla ilgili herhangi bir uyarının ekrana yansımaması olmuş, büyük ihtimalle minör bir update ile bu özellik gelir yakında. Bir de bu güncelleme ile PS4'teki her kaydımızı yedekleme özelliği ile ilgili bir şey göremedim, halbuki bu özelliğin 2.0 ile geleceği söyleniyordu...

• Üstelik adınızı hatırlamıyorum ama PS başlığında birçok defa muhabbet ettik. Ozaman ortak eleştirdiğimiz noktalar bile vardı. Boşuna sinirlenip geriliyorsunuz benden size söylemesi. Benim yazdığım sadece bir eleştri. İphone kullanıyorum ve bu tarz yenilik update'lerine çok gülüyorum. Bu yenilikleride ona benzetmemde bukadar sinirlenecek ne var ?

Kullanmıyor olmam kullanmayacağım anlamına mı geliyor. Düşman değilim. Driveclub'ıda beğendim, arkadaşların saldırıp birkaç alıntı yapınca kendimi tutamayıp cevap verdim. Sende onları görmüşsün okadar. Sıfatınızı bilinide yanlış anlamayın, tabiki askerlik arkadaşınız falan değilim sadece şu biryerden kovma olayını anlayamıyorum okadar, yetkili değilsiniz üstelik.
  • US psn e youtube uygulaması henüz gelmemiş sanırım.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İphone'un kamerasına panaroma eklenince, yeni özellik geldi diye sevinmek gibi birşey.

Güncelleme sizi rahatsiz etmis anlasilan...

Mutemadiyen araliklarla PS bolumunu troll'lemekten keyif aliyorsunuz herhalde? Driveclub konusunda da ayni seyi yapmistiniz. Xbox bolumunde en ufak eleştiriye, yoruma dahi sabriniz yokken, insanlari konulardan kovarken, buraya hangi mantikla yorum yapip, insanlarin keyfini kaciriyorsunuz anlamak mumkun degil...

Aylardır beklenen yazılım güncellemesinin içeriği mi seni bukadar sinirlendiren. Eleştri yapılması neden zorunuza gidiyor? Ben bu konsolu aylarca kullandım ve ozamanda eleştirdim sen neredeydin? Xbox kullanıyorum onuda eleştriyorum KİME NE ? Kim karışır arkadaşım istediğim yere istediğim yorumu yaparım. Senin gibi üç beş kişi çıkıp saldıracak diye mi korkacağım. Saldırın neoluyor yani? Yazdığımda ne var ? Hakaret mi var küfür mü?

Peki ben driveclub konusunda ne yazdım "oyun gerçekten güzel gözüküyor" hatta bir gameplay paylaşılmıştı. Sen yorum yapma dediniz, siz xboxçılar ne anlarsınız dediniz, seni biliyorum oğlum ben avatarı değiştirince tanımıcazmı sandın dediniz, saklanmıyorum ki imzada tanıtıyorum kendimi zaten 6 senedir aynı gt . Kimden neyden kaçınacağım.

Sizin derdiniz başka anladım ama dermanı bende değil. Hadi işinize, kimsede karışamaz nereye ne yorum yapacağıma. Sıfatınızı bilip öyle saldırın. Ben kimseye engel olmadın gelin istediğiniz yorumu yapın. Sanki defalarca yapmamışsınız gibi.

Terbiyesizlik yapmadan konuşmasını öğren önce, ne demek "sıfatını bil, öyle saldır"

İkincisi mesajında bahsettiğin hakaretlerin hiç birini size yapmadım, tek bir mesajınıza bile alıntı yapmadım bahsettiğiniz konuda. Ve bir çok defa XBox konusuna olumsuz eleştiri yapan insanlara da hakaret ettiğinizi ki bunu çok ustaca üstü kapalı bir şekilde yapma konusunda ustalaşmışsınız, burada da aynısını yapıyorsunuz. Sen kimsin ki beni, ben yapan sıfatlar hakkında yorum yapabiliyorsun? Bir samimiyetin, tanımışlığın, muhabbetin mi var, askerlik arkadaşın mıyım?

Madem sattın PS4'ü bu konuda işin ne? Git sevdiğin, ilgi alanın olan işlerle meşgul ol, güncelleme gibi bir konuda dahi insanları troll'lemek gibi boş işlerle uğraşma.

Bak onları bana sen söyledin demedim. Bana saldırım yazdığım mesaj sanaymış gibi üstüne alınan sensin. Bu yazdığımda sana evet, terbiyesizlik değil bu savunma. Sıfatınızı bilin tabiki, bu forumda yetkiniz mi var? kime neye engel olacaksınız? Madem bir yaptırımınız yok böyle yorumlar yapmayın ozaman.

Ben kimseyi biryerden kovmadım. Gelen geliyor istediği yorumu yapıyor. Kime neye kızsam faydası var söylermisin. Fıfa15e turnuva yapıyoruz adamın teki geliyor ''Ben hepinizi yenerim, dümdüz ederim oyüzden katılmayacağım'' şimdi ben bu adama ne desem faydası olur ? Bana ne ? Trollemekten kastın nedir anlamıyorum ancak benim yaptığıma eleştri deniyor. Sony bir firma dostum, babanın da değil ayrıca. Senide zerre ilgilendirmez nereye ne yazdığım. Şu xbox konusunda kime ne demişim bir gösterde görelim. Öyle atıp tutmayla olmuyor.

Bilmem anlatabiliyormuyum.

Birincisi dostun falan değilim, maazallah düşünmesi bile kötü...

İkincisi anlattıklarınla yaptıkların arasında gezegenler arasındaki mesafeler kadar fark var.

Üçüncüsü birisi ile bir meseleyi konuşuyorken, başkaları ile aranda yaşadığın sorunları karşındakine yapmış gibi yansıtmak tek kelime ile saçma bir tartışma yöntemi.

Ve son olarak evet, bir çok defa olumsuz eleştirileri olan forum üyelerine defalarca XBox ana konusunda dalga mahiyetli mesajlar atarak küçük düşürme çabasında olmuşsundur. Tabii bu hususta da tek değilsin, Xbox ana konusunda herkesi olur olmaz şikayet edip, burası bilgi alma, paylaşım konusu, tartışmak istemiyoruz diyenlerin defalarca PS konularına gelip milleti kızdırmayı marifet sayanlara da şahit olmuştur bu insanlar. Açıkçası sütten çıkmış ak kaşık falan değilsiniz...

Yani sonuç olarak her ne anlatmaya çalışıyorsan, anlatamadın, zaten anlatman da mümkün değil. Çünkü akıl ve mantık silsilesi içinde yaptığın şeyin mantıklı en ufak bir açıklaması dahi yok, olamaz...

Ve şimdi lütfen güncelleme konusunu rahat bırakalım da, insanlar bilgi paylaşımında bulunmaya devam etsinler.

• Yok arkadaşlar Şu Share Play Olayını Çözen Var mı ?

Hep Hız Yavaş Yazıyor bir türlü olmuyor bunu hiç mi yapamıycaz Kullanamıycaz acaba ?
  • Kime ne anlatıyorsun desene.

Kendi kendine başka konularda gördüğün yalan yanlış, belkide benim değil bir başkasının laflarıyla dönüp gelip burada adam kovalıyorsun, ona git buna kal diyorsun birde utanmadan akıl veriyorsun. Aman allah korusunmuş :)

Lütfen birinin yazdığı yorumu taşlamadan önce bir kendinize bakın. Siz kimsiniz bu konuda yetkiniz nedir yorumda hissettiğiniz sıkıntı nedir, ona göre mantığınıza oturuyorsa cevap verin. Sizde masum falan değilsiniz, bu yaptığınızın benim o konularda yaptığımı söylediğiniz şeyler arasında EN UFAK BİR FARK YOK. Başkalarına yapma dediğiniz şeyin siz dik alasını hemde en seviyesiz şekilde, en basit üslupla yapıyorsunuz.

Kendinize yaptığınız yorumlara saygınız yok ki size saygı duyulsun. Yine normal bir eleştiri ve yine saldıran bir PS kullanıcısı. Amaçsızca, kuralsızca bir savunma mekanızması.

Sonuç? Lütfen daha fazla rahatsızlık vermeyiniz. İnsanlar bilgi almaya çalışıyorlarsa benimkiside bir eleştri, burası bir forum ve amacı bu. Haberin olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: By..Emre

Yok arkadaşlar Şu Share Play Olayını Çözen Var mı ?

Hep Hız Yavaş Yazıyor bir türlü olmuyor bunu hiç mi yapamıycaz Kullanamıycaz acaba ?

türkiye'de yaşıyorsun kardeş üzgünüm...
  • quote:

Ben konudan bir arkadaş ile yaptım, hızım 50 mps download 5 mps upload. Arkadaşın oyununa rahatlıkla bağlandım ve akıcı bir şekilde oynadım. Grafikler kötüydü ancak takılma yaşamadım. Arkadaşın hızı ise 25 mps download 2mps upload idi. O bana bağlanamadı. Tahminimce upload hızının yüksek olması gerekiyor. Bu da Türkiye şartlarında zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheUnderTaker-

quote:

Ben konudan bir arkadaş ile yaptım, hızım 50 mps download 5 mps upload. Arkadaşın oyununa rahatlıkla bağlandım ve akıcı bir şekilde oynadım. Grafikler kötüydü ancak takılma yaşamadım. Arkadaşın hızı ise 25 mps download 2mps upload idi. O bana bağlanamadı. Tahminimce upload hızının yüksek olması gerekiyor. Bu da Türkiye şartlarında zor.

Verdiğin değerler ışığında arkadaşın sana bağlansa daha iyi bir deneyim yaşar.
  • mesaj bile düzgün atılmıyor hala.mesaj gönderirken yüzde 97 de illa bekleyecek 3-5 saniye.5-10 update yemeden kendine gelmez bu psn.
  • quote:

Kime ne anlatıyorsun desene.

Kendi kendine başka konularda gördüğün yalan yanlış, belkide benim değil bir başkasının laflarıyla dönüp gelip burada adam kovalıyorsun, ona git buna kal diyorsun birde utanmadan akıl veriyorsun. Aman allah korusunmuş :)

Lütfen birinin yazdığı yorumu taşlamadan önce bir kendinize bakın. Siz kimsiniz bu konuda yetkiniz nedir yorumda hissettiğiniz sıkıntı nedir, ona göre mantığınıza oturuyorsa cevap verin. Sizde masum falan değilsiniz, bu yaptığınızın benim o konularda yaptığımı söylediğiniz şeyler arasında EN UFAK BİR FARK YOK. Başkalarına yapma dediğiniz şeyin siz dik alasını hemde en seviyesiz şekilde, en basit üslupla yapıyorsunuz.

Kendinize yaptığınız yorumlara saygınız yok ki size saygı duyulsun. Yine normal bir eleştiri ve yine saldıran bir PS kullanıcısı. Amaçsızca, kuralsızca bir savunma mekanızması.

Sonuç? Lütfen daha fazla rahatsızlık vermeyiniz. İnsanlar bilgi almaya çalışıyorlarsa benimkiside bir eleştri, burası bir forum ve amacı bu. Haberin olsun.

Artık usandırdın, hadi son mesajını yaz da, kapansın konu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 28 Ekim 2014; 18:45:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gamerasi

quote:

Orijinalden alıntı: TheUnderTaker-

quote:

Verdiğin değerler ışığında arkadaşın sana bağlansa daha iyi bir deneyim yaşar.

o anda konsolun bağlantısında bir problem yaşadım pc'den ölçtüğümde 24 mb çıkan hızım konsolda 3mb down 300kb upload olarak çıktı
    yeniden başlattığımda düzeldi ama tekrar bağlanmayı denemedım

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.