Şimdi Ara

PS4 Yazılım 2.0 & 2.0.1 (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
920
Cevap
7
Favori
26.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • update den sonra mesajları okumak işkence oldu
  • Usandıran sensin. Neyse kal sağlıcakla.
  • Her ne kadar konsolumu severek kullansam da şunu belirtmek lazım.Sony yazılım işinden gram anlamıyor.O kadar zamandır bekliyoruz update i.Dashboard renk seçeneğinden başka hiçbirşey düzgün çalışmıyor.

Mesaj göndermek,arkadaş listesi hala aynı.Shareplay kullanabilen yok.Youtube hakkında en ufak güzel yorum yok.Dashboardda oyunlar hala karman çorman duruyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Greatness Awaits

quote:

Orijinalden alıntı: etolelement

Xbox varken ps alırsanız böyle ağlarsınız...

bir troll doğuyor...

hıc ılk doguslarına denk gelmemıstım ıyı oldu
  • Genel olarak güncelleme hoşuma gitti ancak yine de birçok eksik var.Mesela arkada müzik çalarken direk müzik çalara erişme yok.Halbuki touchpad e basınca direk müzik çalar gelebilir veya pop-up şeklinde açılabilirdi.En önemlisi de klasör oluşturma yok.Tabi bunlar gelmeyecek şeyler değil zamanla gelecektir.
  • Shareplay'in düzgün çalışmamasınin sebebi Sony değil senin ülkenin internet sağlayıcılarınızın kalitesiz bağlantılarıdır. Arkadaş listesi bende gayet stabil çalışıyor online oyuncular hemen açılıyor tam listede max 1 ya da 2 sn gecikme ile açılıyor mükemmel bir yazılım değil şu an ama stabilite konusunda ilerleme var.

• Güncelleme sonrası battlefield kayıtlı oyunun silindi.

• quote:

Orijinalden alıntı: F.Kasap

Shareplay'in düzgün çalışmamasınin sebebi Sony değil senin ülkenin internet sağlayıcılarınızın kalitesiz bağlantılarıdır. Arkadaş listesi bende gayet stabil çalışıyor online oyuncular hemen açılıyor tam listede max 1 ya da 2 sn gecikme ile açılıyor mükemmel bir yazılım değil şu an ama stabilite konusunda ilerleme var.

bendede baya sıkıntı azaldı bastıgtım gıbı arkadas lıstesı vs gelıyor cok memnunum guncellemeden.sony devrım yaptı shareplayle ama dunyanın en parasını hakketmeyen ınternetını kullanıyoruz yapcak bısı yok
  • @korayalttantire

O kronik bir sorun ben story hikayesinin neredeyse sonuna gelmiştim bir baktım silinmiş daha da oynamadım multiplayer oynadıktan sonra da ihtiyacım kalmadı şahsen.

@tansusus

Aynen mesaj gönderme hızıda biraz düzeldı. Kendi adına konuşuyorum tabi benim hoşuma gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasapovski -- 28 Ekim 2014; 19:09:41 >
  • Arkadas listesini gezerken birden hata veriyor
  • Sony yazılım işinden Ms'de donanım işinden anlamıyor yapacak bişey yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayrına bana Evil within oynatacak varmı ona göre alacağım oyunu

Edit:PSN:abatrow123
    Edit2:Lords of Fallen mı neymiş o da güzele benziyor onu da deneyebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Planet Pit -- 28 Ekim 2014; 19:39:36 >
  • Beyler lord of the fallen.driver club.last of us.battlefield 4.call of duty ghost.destiny oynamayan varsa bende deneyebilir. Psn :btrlpksrgl

• Ps4 açıldığında kasıyor bunun gibi birkaç yerde de kasmazlar oluyor ama oyun içinde sıkıntı yok sebebi nedir ? Güncellemeden öncede vardı. Cevaplarsanız çok sevinirim.

• Konsol çok stabil bir hale gelmiş.Store hemen açılıp kapanıyor.Arkadaş listesi rahatça görülüyor.Renkler de hoş görünüyor siyah,sarı ve kırmızı güzel olmuş havası değişti konsolun.Temalar ne zaman store'a eklenecek acaba?
  • 2.0'a güncelledikten sonra internet problemi yaşıyorum PSN Store'e girmeye çalıştığım zaman lütfen bekleyin diyor sorun sadece bende mi var başkalarıda yaşıyor mu?
  • f15 dc buyursun yardımcı oluruz denesin
  • Tam soracaktım güncelleme geldi mi arkadaşlar diye , okuduklarımdan sonra anladım ki gelmiş ve Sony beklediğim gibi çuvallamış.

• klasörleme geldi mi arkadaşlar bayadır açmıyorum cihazı
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.