Şimdi Ara

PS4 Yazılım 2.0 & 2.0.1 (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
920
Cevap
7
Favori
26.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

-PSN
  • PSN adeta çökmüş durumda. Secondry hesaplarda oyun bile açamıyorum
  • Store guncellemesi yapılıyor US Psn için. Tema ve Youtube app leri gibi düzelir bir sure sonra.

US psn e COD ve Destiny temaları gelmiş bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 28 Ekim 2014; 21:21:53 >
  • Hay Allah belasını versin 40 yılın başı ablam gelmiş birlikte DC oynayacağız maintenance ya
  • Bugün online oynamayı unutun.
  • gamerasi kullanıcısına yanıt
    secondary hesaptan oyun açmak istiyorum sadece ya

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 28 Ekim 2014; 21:26:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wardstone

secondary hesaptan oyun açmak istiyorum sadece ya

Aynı sıkıntı bende de var. PS3'ü de iş yerinde bıraktım. Kaldık mı yine candy crush'a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jack_sparrow_82 -- 28 Ekim 2014; 21:26:17 >
  • jack_sparrow_82 J kullanıcısına yanıt
    Rezil ya bu Sony resmen.Bi altyapı yapamıyorlar Türkiye gibiler resmen
  • Ya arkadaslar kendi makinemde kendi hesabim sec. konumda kardeslik dolayisiyla.. birak psn sorununu lisans dogrulamasi yapamiyor diye ben para verip indirdigim oyunlari oynayamiyorum ya :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YouTube için "Pair" olayı çok iyi olmuş, benim çok hoşuma gitti.

Tabletiniz veya telefonunuzdan açtığınız YouTube videosunu tek hareketle PS4 üzerinden TV'de oynatmak hoş olmuş. Yeni nesil tv'lerde kendi uygulamaları şeklinde yer alan bu özelliğin PS4'e de gelmesi süper bence
  • Bu arada konu ile alakasız ama yeni free oyun eklemişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 28 Ekim 2014; 21:35:08 >
  • psn girmiyor sorun bendemi???
  • quote:

Hay Allah belasını versin 40 yılın başı ablam gelmiş birlikte DC oynayacağız maintenance ya

40 yılın başında gelen ablana berbat driveclub mı oynatıyorsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sony batırdı abimler bizde sec heaaptan oyun açamıyoz be yaaa yuhhhh

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sony... (TEMSİLİ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UyGaR___ -- 28 Ekim 2014; 21:39:06 >
  • şu ps ekranın arkasını sadece renk olarakmı değiştirebiliyoruz resimli bişeyler yokmu hiç ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

Geçen yine çöküyorum.

-PSN

• quote:

Orijinalden alıntı: etolelement

quote:

Orijinalden alıntı: _nick falan yok_

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _nick falan yok_

quote:

quote:

Rezil ya bu Sony resmen.Bi altyapı yapamıyorlar Türkiye gibiler resmen

döwlet bize bağmiyir, alt yapi yapmiyir

şunları niye gerçek nikinle yazma cesaretin yok ?

Gerçek nick nedir kürdo? Bundan başka 378261688721 üyeliğim var her gün biriyle mi giriyorum.

üyeliğini bugün almışsın ve burada sataşacak mesajlar atmandan hakiki üyeliğin muhtemelen cezalı yada onunla yazma cesaretin yok. Burada böyle at koşturuyosun, sahte delikanlılar gibi..

Diyene bak, önce profilini açık yap koçum benim. Başka üyeliğim yok merak etme.

/>

he ya yok..

Profilimi açıp, üye tarihime bakıp ikna olduğunda çekip gidecek misin burdan ? O yüz var mı pekii..

• Neden Sony Neden! Nedennnnnnnnnnnnn Anlam veremiyorum gerçekten neden böyle oluyor çıldırıcam artık ya koskocaman SONY firmasısın sen nasıl sunucuların çöker nasıl anlamıyorsa çıkar personellerini başka personel al sunucuyla ilgilenen b.. gibi para basıyorsun bir sunucularına sahip çıkamıyorsun ne ya bu artık yeter bıktım usandım parayı basıp alıyoruz şu konsolu hizmete bak ya bide yıllık 150 tl istiyorlar veririm ben size o parayı ne adam gibi oyun verirsiniz ne adam gibi hizmet verirsiniz neye gidiyor bu 150 tl deymiyor sony deymiyor paralarımızı çöpe atıyoruz resmen buna dur demeliyiz arkadaşlar anket vs açamazmıyız sesimizi duyurmak için ! çok sinir bozucu bir durum
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.