Şimdi Ara

PS4 Yazılım 2.0 & 2.0.1 (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
920
Cevap
7
Favori
26.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kazumatr

quote:

Orijinalden alıntı: TheUnderTaker-

Dun gece psn sekmesinden gizlilik ayarlarina girdigimde , en ustteki basliklardan bir tanesinde onaylanmamis gibisinden bir isaret vardi. Alttada 2 secenek yaziyordu;
    Change psn id ve send e-mail seklinde. Cok kurcalama sansim olmadi da psn id degistirme falan yoktu degilmi bu update de?

En usttekinde email onayı istiyor sifrenizi unutursaniz diye.
    Diğer psn id değiştirme gözüme carpmadi bi bakiyim

Hocam bir haber ederseniz sevinirim. Dun geceden beri aklima takildi. Simdi de isteyim bakamiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• oyun ortasinda pil bitince ne yapiyorsunuz? pil degistirene kadar fifa da 3 gol yersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

Yıl olmuş 2015 hala pilli kolun daha iyi olduğunu düşünen insanlar var. Yahu Sony'de oyun cephesinde her bir oyun çıkışında, olumlu her bir gelişmede XBox sahiplerine bir haller oluyor. Bırakın millet kullandığı şeyin iyi mi, kötü mü olduğuna kendi karar versin. Şuna eminim eğer XBox kolu şarjlı, PS4 kolu pilli olsaydı, bu sefer şarjlı kol daha iyi olacaktı...

Aynen abi, artık microsoftun xboylara para verdiğini düşünmeye başlayacağım.Para versen bu kadar atağa geçmezler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

2700mah pille 1 hafta gidiyor.

Aynen xbox kolunu özledim

• Guncellemeden hemen sonra youtube a video yukledim fakat daha sonra ve su ana kadar ki yuklemelerim de surekli hata veriyor siz de durum nedir?
  • Hem Teledunya hem Ttnet kullaniyorum. Ttnet Tivibudan dolayi yani istekli bisey degil. Ttnet 24 Teledunya 10Mbps. Ancak hizmet olarak ttnet daha iyi bence. Her sali ve pazar gunleri teledunyanin kulaklarini cinlatiyorum. Guya 10mbps ama 360p video acamiyor daha.

Birde sunu soylemek istedim internet var ancak bizdede ps4 yok oda sikinti opsa gerek :)

• Beyler hata alan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Harika şeyler bunlar ! Özellikle oyun oynarken müzik dinlemek efsana... Yanıma iPad alıp oynuyordum oyun.Buna çok sevindim...

Tema değişmii de gelmesi çok iyi . Benim gibi özgürlüğe önem veren için MAVI EKRAN ÇOK SIKICIYID .

Özgürlüğe önem verip Apple kullanmak..

Bu ne yaman çelişki
  • Dante kullanıcısına yanıt
    @Dante: Yok maalesef bilgi ekranından duraklatma, UI'nin gelişmemişliği bunlar. Şu an AKK nedeniyle NBA2K15'i indirmem 3 güne yakın sürecek, oradan biliyorum.

Bu arada Dinlenme (Rest) modunda yanıp sönen turuncu ışık ve açılmama hatasıyla karşılaştıysanız, konsolu güvenli modda açıp yazılım güncellemesini İnternet üzerinden yükleme adımını uygulayın. Kesin çözüm diyenler var, ben yaptım ve henüz bir kez dinleme moduna aldım, o nedenle kesin çözüm müdür bilemiyorum ama yarım saattir sorunsuz duruyor dinlenme modunda. Bu hatayı düzeltirse Sony ya düzeltilmiş bir 2.0 yükledi ya da normal modda kurulumda bir sorun oluşuyor demektir.
  • Nedir bu Xbox sahiplerinin kuyruk acısı

• quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Pilli kol her turlu daha iyidir tartışmam bile...

Beynine değer veren tartismamali zaten senle.karsi taraf nnedese sen zittini savunacaksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guaximo

Nedir bu Xbox sahiplerinin kuyruk acısı

Anlamak mumkun değil mesut cevigin dediği baskasini mutsuz edip yada mutsuz olmasından keyif alan bir kitle.adam mutlu diyor konsoluyla niye fikrini değiştirmeye yada sinir etmeye calisiyorsinki

• Arkadaşlar güncellemeden sonra ps4 disk de kendine kaç gb yer ayırmış gözüküyor benim toplam disk boyutu 407,5gb kullanılabilir 407,4 gozukuyor

guncellemeden once nasıldı bilmiyorum sızde kac gozukuyor soylersenız cok sevınırım tesekkurler.
  • 1 tane olumlu bisi soylemezler.satislar 3 e 4 katlamis dünyada gercegii bunlar ggörüyor milyonlarca kişide akil yok herşeyi kotu olan bu ps4 u tercih ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spaceman81 -- 29 Ekim 2014; 10:40:00 >
  • Yazılım ustası ms'miş.Yav he he.Xbone baştan aşağı fail bir konsoldur.Daha ilk duyurulduğu gün fail olarak çıkmıştır.Yazılım kısmıda faildir.Bu mu yani şimdi yazılım ustası mikrozot.

Adam ps4'te oyunu bitirdi.Ama karşı taraftaki kullanıcı halan daha install bölümünde.Amaaa ms yazılım ustası.

Dead Rising 3'te ki 22 gb'lık güncelleme failin önde gidenidir.Nerde görülmüş böyle bir update.Ps'de olsaydı bu, demediğini bırakmazdı x fanları.

Ekran görüntüsü almayı ne hikmetse, yazılım uzmanı ms yapamamış.Çok uzman ya, yazılımda o yüzdendir.

Yazılım uzmanı mikisoft, en fazla 5 dk kayıt yapabiliyor, rakibi yazılım amatörü, 15 dk, kayıt yapıyor.Ama ms daha iyi.

İçindeki donanım zaten fail.Onu anlatmaya bile gerek yok.O çöp donanımı yüzünden oyunlar, ubisoft ve ea gibi kan emici firmalar tarafından aynı çıkartılıyor.Düşünün yani, kullandığımız ps4, xboz'un prangalarına takılıyor.Cihaz yarı yarıya boşta çalışıyor.Neden sırf xboz,ile aynı olsun diye.Yazıklar olsun.

Hani 300 bin server diyorlar ya, hikayeeeee.Adamlar, share play diye devrim niteliğinde bir özellik getirmiş.Bilmem, 364441545116544 serverlı, xbone'da bu yok.Hani çok büyük serverları var ya, o yüzden gerek duymamışlar.

Sony bu nesilde, ps4 ile her konuda xboz'u yerle bir etmiştir.Donanımda,tasarımda, yazılımda, serverda, gamepad'de, oyunlarda, exclusivelerde, satışlarda hep ikiye katlamıştır.O yüzden hiiiiiiiiiiç o vhs kutusunu gelip burada övmeyin.Bir çok ps4 kullanıcısı konsolundan memnundur.Hele bu güncelleme ile çok daha iyi , stabil bir konsol olmuştur.

• Arkadaşlar usb müzik playerı kullanabilen var mı? USB yi takıyorum hiç birşey olmuyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: halfman

Arkadaşlar usb müzik playerı kullanabilen var mı? USB yi takıyorum hiç birşey olmuyor.

Music klsoru yap içine at

• Arkadas sabah saatlerinde share play deneyen oldumu ? Varmidir yapabilen bi sekilde ?

• quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Yazılım ustası ms'miş.Yav he he.Xbone baştan aşağı fail bir konsoldur.Daha ilk duyurulduğu gün fail olarak çıkmıştır.Yazılım kısmıda faildir.Bu mu yani şimdi yazılım ustası mikrozot.

Adam ps4'te oyunu bitirdi.Ama karşı taraftaki kullanıcı halan daha install bölümünde.Amaaa ms yazılım ustası.

Dead Rising 3'te ki 22 gb'lık güncelleme failin önde gidenidir.Nerde görülmüş böyle bir update.Ps'de olsaydı bu, demediğini bırakmazdı x fanları.

Ekran görüntüsü almayı ne hikmetse, yazılım uzmanı ms yapamamış.Çok uzman ya, yazılımda o yüzdendir.

Yazılım uzmanı mikisoft, en fazla 5 dk kayıt yapabiliyor, rakibi yazılım amatörü, 15 dk, kayıt yapıyor.Ama ms daha iyi.

İçindeki donanım zaten fail.Onu anlatmaya bile gerek yok.O çöp donanımı yüzünden oyunlar, ubisoft ve ea gibi kan emici firmalar tarafından aynı çıkartılıyor.Düşünün yani, kullandığımız ps4, xboz'un prangalarına takılıyor.Cihaz yarı yarıya boşta çalışıyor.Neden sırf xboz,ile aynı olsun diye.Yazıklar olsun.

Hani 300 bin server diyorlar ya, hikayeeeee.Adamlar, share play diye devrim niteliğinde bir özellik getirmiş.Bilmem, 364441545116544 serverlı, xbone'da bu yok.Hani çok büyük serverları var ya, o yüzden gerek duymamışlar.

Sony bu nesilde, ps4 ile her konuda xboz'u yerle bir etmiştir.Donanımda,tasarımda, yazılımda, serverda, gamepad'de, oyunlarda, exclusivelerde, satışlarda hep ikiye katlamıştır.O yüzden hiiiiiiiiiiç o vhs kutusunu gelip burada övmeyin.Bir çok ps4 kullanıcısı konsolundan memnundur.Hele bu güncelleme ile çok daha iyi , stabil bir konsol olmuştur.

Geldi yine baş şakşakçı... Tamam?
    Sizin yüzünüzden playstationdan soğudum yemin ederim..Çok satan daha iyiyse Çok oy alanda daha iyidir anladın sen onu
    gel bir kere şu aleti objektif olarak eleştir be..bir kere!
    Hayır Xbox'ıda biliyoruz PS4'ü sen kalkıp anca youtube dan video paylaşırsın.Hayır Psn de onda bunda hatalarla karşılaşan biz değiliz sanki.Yada sony sana özel kıyak geçiyor
    neyse bıktım sana laf anlatmaktan 30 yaşını geçmişsin bu saatten sonrada laf anlasan nolur anlamasan nolur.Troll geldin troll gidicen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Betfair -- 29 Ekim 2014; 10:42:15 >

• PS Xbox bölümlerinin birbirine gereksiz saldirilarina baktiginda Xbox bbölümünden gelen saldirilar katkat fazla buda zaten neyin ne oldugunu gosteriyor.herkes bilgi paylaşsa daha kaliteli bir forum olucak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spaceman81 -- 29 Ekim 2014; 10:39:21 >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.