Şimdi Ara

PS4 Yazılım 2.0 & 2.0.1 (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
920
Cevap
7
Favori
26.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şaka gibi adamsın adamlar devrim niteliğinde özellik çıkartmışlar,halen gelmiş yüzsüz yüzsüz eleştriyorsun.Fan diyorsun adama ondan betersin.1500 TL'lik hangi PC ile Ryse'ı 4K oynuyorsun ? Şimdi gelipte bana öyle abidik gubidik bahaneler söyleme sonuçta genelleme yaptın,bende sana örneğini verdim.Bir önceki nesildende örnek verip saçmalamışsın ona girmiyorum bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Betfair

quote:

Orijinalden alıntı: nigel gearsley

quote:

Orijinalden alıntı: bm07tr

quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Yazılım ustası ms'miş.Yav he he.Xbone baştan aşağı fail bir konsoldur.Daha ilk duyurulduğu gün fail olarak çıkmıştır.Yazılım kısmıda faildir.Bu mu yani şimdi yazılım ustası mikrozot.

Adam ps4'te oyunu bitirdi.Ama karşı taraftaki kullanıcı halan daha install bölümünde.Amaaa ms yazılım ustası.

Dead Rising 3'te ki 22 gb'lık güncelleme failin önde gidenidir.Nerde görülmüş böyle bir update.Ps'de olsaydı bu, demediğini bırakmazdı x fanları.

Ekran görüntüsü almayı ne hikmetse, yazılım uzmanı ms yapamamış.Çok uzman ya, yazılımda o yüzdendir.

Yazılım uzmanı mikisoft, en fazla 5 dk kayıt yapabiliyor, rakibi yazılım amatörü, 15 dk, kayıt yapıyor.Ama ms daha iyi.

İçindeki donanım zaten fail.Onu anlatmaya bile gerek yok.O çöp donanımı yüzünden oyunlar, ubisoft ve ea gibi kan emici firmalar tarafından aynı çıkartılıyor.Düşünün yani, kullandığımız ps4, xboz'un prangalarına takılıyor.Cihaz yarı yarıya boşta çalışıyor.Neden sırf xboz,ile aynı olsun diye.Yazıklar olsun.

Hani 300 bin server diyorlar ya, hikayeeeee.Adamlar, share play diye devrim niteliğinde bir özellik getirmiş.Bilmem, 364441545116544 serverlı, xbone'da bu yok.Hani çok büyük serverları var ya, o yüzden gerek duymamışlar.

Sony bu nesilde, ps4 ile her konuda xboz'u yerle bir etmiştir.Donanımda,tasarımda, yazılımda, serverda, gamepad'de, oyunlarda, exclusivelerde, satışlarda hep ikiye katlamıştır.O yüzden hiiiiiiiiiiç o vhs kutusunu gelip burada övmeyin.Bir çok ps4 kullanıcısı konsolundan memnundur.Hele bu güncelleme ile çok daha iyi , stabil bir konsol olmuştur.

Xbox sana ne yaptıda bu hallere geldin ?

+1 Sanarsın Sony kendi şirketi adamın. Drive club'ın ücretsiz sürümününde sorunlar yüzünden verilmediğini sanıyordur sorsan.

Ona sey dedi yapim sirketi okadar para harcayacak sonra belese vericek yok oyle dunya falan :) uzuluyorum gercekten ya adamin herseye cevabi var.

Siz var ya siz.Lafları çarpıtmakta üstünüze yok.
    Ben o mesajda plus versiyon gelmez demedim.Oyun ilk duyurulduğunda, plus kullanıcılarına full bedava olarak duyurulmadı.Zaten o zaman iki versiyon olarak duyurulmuştu.Full ve plus edition olarak.

Yani kısacası full oyun için dedim onu, plus edition için demedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: TırnakMakasındaKiZincir

quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

quote:

Orijinalden alıntı: TırnakMakasındaKiZincir

quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Harika şeyler bunlar ! Özellikle oyun oynarken müzik dinlemek efsana... Yanıma iPad alıp oynuyordum oyun.Buna çok sevindim...

Tema değişmii de gelmesi çok iyi . Benim gibi özgürlüğe önem veren için MAVI EKRAN ÇOK SIKICIYID .

Özgürlüğe önem verip Apple kullanmak..

Bu ne yaman çelişki

İzin gibi üyeler yüzünden bu forum artık çekilmez oldu ... Birde bunu beğenen olmuş

Hala çelişkiye devam ediyorsun. Asıl sizin gibiler yüzünden çekilmez oluyor forum.

Allah islah etsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 konsolunda işlerin yolunda gitmesi lazım. Hiç bir sektör yoktur ki tekele girince bocalamasın. Xbox da ps4 de güzel konsollar önemli olan sizin hangisini tercih ettiğinizdir. Bunu hala anlayamayanlar var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet kafayı yemiş ya konsollarla ilgili komplo teorileri mi dersin, kafasının içinde beyin yerine xbox logosu olanlar mı konunun şu haline bakın. Yeni güncelleme hakkında haberlere ve yorumlara bakmak için giriyorsun ama karşına çıkan birkaç protein israfının boş yorumları
  • psn düzeldi mi beyler ?
  • quote:

Yazılım ustası ms'miş.Yav he he.Xbone baştan aşağı fail bir konsoldur.Daha ilk duyurulduğu gün fail olarak çıkmıştır.Yazılım kısmıda faildir.Bu mu yani şimdi yazılım ustası mikrozot.

Adam ps4'te oyunu bitirdi.Ama karşı taraftaki kullanıcı halan daha install bölümünde.Amaaa ms yazılım ustası.

Dead Rising 3'te ki 22 gb'lık güncelleme failin önde gidenidir.Nerde görülmüş böyle bir update.Ps'de olsaydı bu, demediğini bırakmazdı x fanları.

Ekran görüntüsü almayı ne hikmetse, yazılım uzmanı ms yapamamış.Çok uzman ya, yazılımda o yüzdendir.

Yazılım uzmanı mikisoft, en fazla 5 dk kayıt yapabiliyor, rakibi yazılım amatörü, 15 dk, kayıt yapıyor.Ama ms daha iyi.

İçindeki donanım zaten fail.Onu anlatmaya bile gerek yok.O çöp donanımı yüzünden oyunlar, ubisoft ve ea gibi kan emici firmalar tarafından aynı çıkartılıyor.Düşünün yani, kullandığımız ps4, xboz'un prangalarına takılıyor.Cihaz yarı yarıya boşta çalışıyor.Neden sırf xboz,ile aynı olsun diye.Yazıklar olsun.

Hani 300 bin server diyorlar ya, hikayeeeee.Adamlar, share play diye devrim niteliğinde bir özellik getirmiş.Bilmem, 364441545116544 serverlı, xbone'da bu yok.Hani çok büyük serverları var ya, o yüzden gerek duymamışlar.

Sony bu nesilde, ps4 ile her konuda xboz'u yerle bir etmiştir.Donanımda,tasarımda, yazılımda, serverda, gamepad'de, oyunlarda, exclusivelerde, satışlarda hep ikiye katlamıştır.O yüzden hiiiiiiiiiiç o vhs kutusunu gelip burada övmeyin.Bir çok ps4 kullanıcısı konsolundan memnundur.Hele bu güncelleme ile çok daha iyi , stabil bir konsol olmuştur.

Genellikle bu arkadaşın yazıları bana boş ve itici gelir ama bu sefer sonuna kadar haklı,xbox one ı açıyorum,updatelerden oyuna girilmiyor,yazılım devi diye konsolda menüde saçma sapan gereksiz birton şeyler var.

• quote:

Orijinalden alıntı: orhanyıldız

Bunlari duydukdan sonra sabirsizlanmaya basladim

bi drive clup oynatırsın artık orhan :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buzmavili

quote:

Plus uyeligim yokki abi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dikkatimi çekti , ne zaman ps4 'e devrim niteliğinde yenilikler yada bir oyun gelse o konuda nedense ps4 kullanıcılarından çok xbox fanatikleri doluşup konuyu kavgaya ve kuru gürültüye kurban ediyorlar. Yazacak argümanları olmayıncada direk şahsa hakaret vari , aşağılayıcı laflar atıp kendilerini tatmin ediyorlar akıllarınca . Zamanında uncharted 'e bile ne saçma sapan yorumlar yaptı bu zevat. Daha ne oyunlar gelecek beyler bütün enerjinizi 2.0 'a değil diğer başyapıtlarada saklayın . Sesiniz kısılmasın sonradan....
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Betfair

quote:

Zaten ne zaman ısındın ki.Eğer yazdıklarım yalansa, doğru değilse, bir de seni dinleyelim.Hemen cevap veremeyip, şahsım hakkında boş boş mesajlar kasacağınıza, birkaç kelam yazında bizde görelim.

Update konusuna laf etmişsin çok güzelde Shareplay de karşı tarafta oyunun tüm update lerini indirmek zorunda bunu biliyormuydun ona ne diyeceksin Sende olmayan oyunları bile karşıdan oynamak için update lerini indiriyorsun.
    PSN konusuna hiç girmiyorum! Herşey ortada kimseyi kandırmaya gerek millet aptal değil.
    Server olayına laf etmişsinde dostum PSN önce açılsında sonra shareplay yaparız Amerikada ortalama interner upload hızı 3.5mbit ama shareplay için min.5 lazım eee kim oynayacak onu? Elin amerikalısı bile oynayamadıktan sonra isveçlilerle mi yapıcam ben yapıcam shareplayi sadece.
    Xbox pranga vuruyor demişsin güzelim Ps4 e yahu Sony o kadar dev ya resti çekemiyormu! dese ya güzel kardeşim ben next gen konsol yaptım 1080p 4K çalıştırırım daha küçüğüyle gelirsen konsoluma hiç gelme.Bu kadarmı ezik sony? Herhalde Xbox 480p oyun yaptırsa onudamı kabul edicek?
    Bir önceki gen de X360 da tüm multi ler öndeydi Ps3 grafikte sadece exc lerde iyiydi problem yoktu şimdimi 1080p ci oldun :) Ne yanar dönersin.!080p ise olay millet 4K oyun oynuyor 1500 tl lik pc de.
    Senin mentality süper ama çok satıyor en iyisi..Akp de çok oy alıyor eniyisi Böyle devam dostum!

Update indirmek bu kadar sıkıntı niye oluyor.Xboz'daki gibi 22 gb update inmiyor korkma.Yapılan işe bakacaksın.Daha ilk günden bu olmamış demek, ne kadar doğru.Hem her oyunda istemiyor update.
    Psn konusuna girme zaten.Şu an update ile düzeldi.
    Niye oynayamıyormuş, o kadar oynayan var.Daha ilk kez denendiği için hatalar olacaktır.Zamanlan düzelecektir.Önemli olan böyle bir özelliğin ps4 kullanıcılarına sunulmuş olması.
    Sony nasıl rest çekecek, söylermisin.Bağımsız 3. parti oyun yapımcılarına ne gibi yaptırımlar uygulayabilir.Kendi firması olsa neyse tamam.

Evet xbox360 öndeydi, ilk başlarda tabi.Bende kabul etmiştim bunu.Sonradan ps3 versiyonları bazı oyularda daha iyi olmaya başlamıştı.Misal gta5.
    Hem bu dönemdeki, çözünürlük farkı çok büyük.Bazı oyunlarda tam iki kat fark var.Ne yapalım şimdi, bunu eleştirmeyelim mi, görmezden mi gelelim.
    1500 tl'lik pc'de 4k oyun oynama ihtimali %0'dır.İstersen insanları bu konuda yanlış bilgiendirme.

Sendeki sıkıntı ne biliyon mu?İnsanların ps4 hakkında iyi mesajlar yazmasına tahammül edemiyorsun.En yakın örneği İlker arkadaşımızın mesajına karşı yazmış olduğun mesajdan belli..Bakıyorum her ps4 iyi diyen kişinin altına devamlı alıntı yapıp, laf sokuşturuyorsun.Başka bir katkı yaptığın yok.

/>

• maydo67 kullanıcısına yanıt
    Hocam Black Friday 14 Kasım günü mü acaba?
    US PSN de ve birçok sitede çok büyük indirimler olacak diyorlar sizce durum ne olur?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Buzmavili

quote:

Plus uyeligim yokki abi

hmm...:D ee düşünmüyormusun almayı (:

• Fifa 15'te yaşadığım bağlantı ve yavaşlık sorunları bu güncelleme ile kayboldu.
  • GT_55 kullanıcısına yanıt
    Sizin gibiler yüzünden playstation forumundan soğuyorum yeminle.Yeter arkadaş.
  • Durduk yere adama sataşmışsınız bir de gelip sizin yüzünüzden çekilmez oldu forum diyebilecek kadar üste çıkabiliyorsunuz. Apple özgürlük düşmanı mı? Sizin özgürlük anlayışınız nedir android kullanıp istediğiniz rootu yükleyebilmek mi? Bu arkadaşın hayat görüşü hakkında ne tür bilgilere sahipsiniz de sadece kullandığı üründen yola çıkarak söylediği şeyde çelişki bulabiliyorsunuz ve bunu savunabiliyorsunuz? O zaman ben özgür bir insanım diyen kimsenin apple ürünü kullanmaması lazım ya da apple kullanan herkesin özgürlüğü kısıtlı size göre. Bu kadar kompleksli olmayın, alt tarafı elektronik alet kullandığımız şeyler. Gerçekten bir şeyi çekilmez yapan varsa o da sizin gibi tipler

• Dunku update den sonra yasadigim tek sorun; mesajlarin gec acilip , gec gelmesi. Bunun disinda bir sorun yasamadim. Konsolu alali 10 ay oldu ve dune kadar online oyuncu listemdeki tum oyunculari hic goruntuleyememistim. Usttekiler gozukse alttakiler gozukmuyordu. Dun oyun oynarken defalarca denedim. Hicbirinde sorun yasamadim. Share play ozelligini de kullanma sansim oldu. Konudan bir arkadasa baglanip Last of Us oynadim. Oyun bende olmamasina ragmen hic update falanda yapmadim.
    Kisacasi bu update olmus ancak hala eksikler var. Su party chatteki nat sorununa da bir cozum bulsalar cok iyi olacak

• Soğuyanlar az çok tarafını belli ediyor.Yok yani biraz sert yazmış olabilirim, ama yazdıklarımın hiçbiri yanlış değildir.Zaten onlara itirazları yok xci arkadaşların ki, şahsım hakkında atıp tutuyorlar.
  • Buzmavili kullanıcısına yanıt
    Abi gecen almaya kalkdim psn cuzdana para eklemedi bi turlu deli etti beni
    Zaten baska sehirde okuyorum kaldigim yerde dogru durust internetde yok simdilik ertledim bende.
    Birde plus olsa bile bu rezil internet altyapimizla kullanacagimizi sanmiyorum. Adamlar 25 mps down 2mps upload ile baglanamiyormus biz yanindan bile gecemeyiz.

• quote:

bu hızlı install etme olayı blu ray okuma hızıyla alakalı değil mi bildiğim kadarıyla xbox one'ın okuyucusu çok daha yavaş ps4'e göre.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.