Bildirim
PS4 Yazılım 2.0 & 2.0.1 (27. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben ve çoğu tanıdığımın evinde ttnet var nasıl herkeste superonline var diyebiliyorsun ilginç gerçekten
Bu arada bende ttnet hipernet var memnunum şu anlık hızım 22-23 upload 1 ping te 19-20 lerde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasomen -- 29 Ekim 2014; 13:05:45 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Dante
Beyler download duraklatma hakkında can alıcı bir noktaya değinmemiş kimse...
Demo veya full oyun ön yüklemeleri bildirim ekranında yapılıyor ve duraklatma seçeneğimiz var artık biliyorsunuz.
Peki asıl can alıcı olan, ön yükleme bittikten sonra, geri kalanını indirmeye devam etmek üzere oyunu PS4 ana menüsüne attıktan sonra, download'ı duraklatma yok mu? Ben bulamadım.
Mesela GTA 5 çıkınca 5 GB ön indirme yapacak yine, 5GB olan kısmı duraklatabileceğiz, çünkü bildirim ekranında iniyor. Ama 5GB indikten sonra kalan 45GB'ı PS4 ana menüsüne attıktan sonra arkada devam edecek. Asıl işte onu duraklatma olayının olması lazım. Yoksa ne yapayım 3-5GB download'ı duraklatıp devam etmeyi...
Bu var deyin, sen bulamamışsın deyin bana. Yoksa alsın bi tarafına yerleştirsin bu güncellemeyi sony. Download pause getirdik diyorlar bir de... Hiç utanmadan ya :)
nba 2015demo indirdim arka planda indirmeyi duraklarma yok 5gb indirdi arkada 10gb daha iniyor.
güzel bir noktaya definmissiniz niye eksi oy aldiniz bilmiyorum; )
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: FaTaL21Tr
quote:
Orijinalden alıntı: ilker_xxx
quote:
Orijinalden alıntı: Betfair
quote:
Şuan PSN deyim, arkadaşlarla grup kurduk, ses kalitesi inanılmaz derecede artmış, yıllardır PSN den konuşuruz, bir birimizin yüksek kalitede sesini duyunca tanıyamadık, şuan şaşkınlık içindeyiz. Abartmıyorum, şuan kullandığım cep telefonundan daha iyi ses kalitesinde PSN Grubunda sesli iletişim yapıyorum. İnşallah nazar değmez böyle kalır.
-Bu arada youtube eklentisi de gelmiş, sharefactory ye girmeden kırpma işlemi de yapıyoruz. Mis mis
-Playstation sesli komut özelliği de, çok kötü olan İngilizce lisanı mı leb demeden anlıyor. Bir kere bile anlamamazlık yapmadı. Helal olsun valla, kinect de anca bu kadar anlar her halde
-Keşke Dualshock 4 ün üzerinde dahili mikrofon olsaydı. Koca kabloya gerek kalmadan, iletişim kurardık. Neyse böylede fena değil. Konuştuğumu anlıyor ya, o yeter.
Dalgamı geçiyorsun? Yoksa Sony sizinmi bir kerede objektif ol! Bir kere!!!
allah aşkına update ettim Playstation demekten dilim koptu bu kadarmı ezik bir Voice Command olur? Yapamıyorsan ekleme kardeşim sunma bu özelliği!
yıl olacak 2015 download durdurmayı yeni ekliyorlar! herhalde 50GB lık GTA V in bunda çok etkisi oldu.Ps3 te olan özellik PS4 e 1 sene sonra geliyor.Ayar oluyorum beta aleti piyasaya sürüp 2 sene sonra adam etmelerine! beta testermıyız müşterimi belli değil.Tester isekte paralı hizmet verme SONY yeter ya
Youtube eklentisi çok lazımdı o oldu ya tüm dertler bitti !!! PSN olmasada olur artık tek derdi oydu zaten tüm ps4 kullanıcılarının.Nasıl youtube ta facebookta paylaşırım diyordum
Şu Fanların gazına gelip Xbox One ı sattım ya! kafama edeyim başka birşey demiyorum
Pardon PS4 ten usb ile müzik oynatabiliyoruz bu özelliği atlamışım özür dilerim
Sen neden bahsediyorsun arkadaşım? Bu forumdan benden daha objektif değerlendirme yapan bir insan var mı? 2006 yılından bu yana PSN' i en çok yerin dibine sokan ve Xbox Live'ı tebrik eden benim, ben. Nefret ediyorum PSN den ve hala bir çok sorun düzelmedi.
Ben sadece, yeni gelen özellikler ve düzeltmeler üzerine bir yorumda bulundum. Ses kalitesinin artması ve youtube'un gelmesi beni heyecanlandırdı. Sesli komut da dandik İngilizce lisanımı iyi anlıyor. Ben sadece bu üç yeni özelliği beğendim, hepsi bu
Düzelmeyen problemler;
1-) Arkadaş listesi çok geç yüklüyor, bazen kayboluyor.
2-) Mesajlar geç geliyor.
3-) Mesajlar geç gidiyor.
4-) Bir kişinin profil bilgisine bastı mı çok geç yüklüyor. Bazen yüklemiyor. Mesaj girerkende buraya girildiği için, bazen mesaj göndermekten bile vazgeçiyor insan.
Şimdilik, gözlemlediklerim bunlar.
Not: PS4'ün içine MP3 veya başka bir dosya formatının, USB üzerinden gönderilmesine karşıyım. Bu özelliği beğenmedim diyebilirim. Çünkü, playstation'a dışarıdan dosya transferi yapabilmek demek, her an kırılmaya müsait demek, hackerlara gün doğdu. Ben konsol üreticisi olsam, USB girişi dahi koymam. Çünkü, cihazın kırılmasına karşı en etkili yöntem, dışarıdan veri gönderme bağlantılarını koymamaktan geçiyor. Kim ne yüklüyorsa bulut dan denetim altındaki dosya formatlarını yükleyebilsin.
Bugün beylikdüzü media marktta gittim minecraft ps4 versiyonu 199 tl idi. Biz ne kadar herkes orjinal oyun alsın dedikçe adamlar bize daha çok geçirmeye başladı. Aral- psn- live hepsi aynı birinin diğerin hiç bir farkı yok. Bu yüzden konsolların kırılması bizim ülkemiz için daha iyi olur. Orjinal oyun fiyatları düşer, orjinal almak isteyenler daha ucuza oyun almış olurlar.
Xbox 360 ps3 de korsan vardı ama oyun fiyatları düşük müydü? Hayır. Umarım bu nesil konsollar asla kırılmaz...
-
Her exc. oyun cikisinda, her boyle guzel yeniliklerin oldugu donemlerde bizim forumun xbox ci uyelerine bir haller oluyor. Yahu kardesim ne alakasi var kolun pili ile ps4 e gelen bu guncellemenin. Pilini de al, kolunu da al git ana konuna, pil ve kol ile ilgili tum sevgi cumlelerini orada kur.
10 yildie playstation kullanicisiyim ama hic xbox konusuna ugramadim :D ps4 begeniyorum ps4 kullaniyorum. xboxa update gelip gelmedigini hic bir yerden duyup xbox konusuna ugramadim, bunun nasil bir aciklamasi var acaba. Uncharted olmasaydi yada fifa zevki ps4 kumandasinda bi baska olmasaydi belki xbox alirdim. Ama zaten hep pa4 reklami gordugumden dolayi ps4 tercih ediyorda olabilirim. Saygilar
teşekkür ederim arkadaşlar yardımlarınız için.. -
acilen psnin duzeltilmesi lazim.Guncellemenin pek kayda deger yenilikleri yok.
Share playi denemek isteyen varsa eklesin lütfen
psn: osmore -
Share Play'i bana denetebilecek bi arkadaş varsa imzamdaki PSN'i eklerse memnun olurum. -
quote:
Orijinalden alıntı: FaTaL21Tr
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Betfair
quote:
Şuan PSN deyim, arkadaşlarla grup kurduk, ses kalitesi inanılmaz derecede artmış, yıllardır PSN den konuşuruz, bir birimizin yüksek kalitede sesini duyunca tanıyamadık, şuan şaşkınlık içindeyiz. Abartmıyorum, şuan kullandığım cep telefonundan daha iyi ses kalitesinde PSN Grubunda sesli iletişim yapıyorum. İnşallah nazar değmez böyle kalır.
-Bu arada youtube eklentisi de gelmiş, sharefactory ye girmeden kırpma işlemi de yapıyoruz. Mis mis
-Playstation sesli komut özelliği de, çok kötü olan İngilizce lisanı mı leb demeden anlıyor. Bir kere bile anlamamazlık yapmadı. Helal olsun valla, kinect de anca bu kadar anlar her halde
-Keşke Dualshock 4 ün üzerinde dahili mikrofon olsaydı. Koca kabloya gerek kalmadan, iletişim kurardık. Neyse böylede fena değil. Konuştuğumu anlıyor ya, o yeter.
Dalgamı geçiyorsun? Yoksa Sony sizinmi bir kerede objektif ol! Bir kere!!!
allah aşkına update ettim Playstation demekten dilim koptu bu kadarmı ezik bir Voice Command olur? Yapamıyorsan ekleme kardeşim sunma bu özelliği!
yıl olacak 2015 download durdurmayı yeni ekliyorlar! herhalde 50GB lık GTA V in bunda çok etkisi oldu.Ps3 te olan özellik PS4 e 1 sene sonra geliyor.Ayar oluyorum beta aleti piyasaya sürüp 2 sene sonra adam etmelerine! beta testermıyız müşterimi belli değil.Tester isekte paralı hizmet verme SONY yeter ya
Youtube eklentisi çok lazımdı o oldu ya tüm dertler bitti !!! PSN olmasada olur artık tek derdi oydu zaten tüm ps4 kullanıcılarının.Nasıl youtube ta facebookta paylaşırım diyordum
Şu Fanların gazına gelip Xbox One ı sattım ya! kafama edeyim başka birşey demiyorum
Pardon PS4 ten usb ile müzik oynatabiliyoruz bu özelliği atlamışım özür dilerim
Sen neden bahsediyorsun arkadaşım? Bu forumdan benden daha objektif değerlendirme yapan bir insan var mı? 2006 yılından bu yana PSN' i en çok yerin dibine sokan ve Xbox Live'ı tebrik eden benim, ben. Nefret ediyorum PSN den ve hala bir çok sorun düzelmedi.
Ben sadece, yeni gelen özellikler ve düzeltmeler üzerine bir yorumda bulundum. Ses kalitesinin artması ve youtube'un gelmesi beni heyecanlandırdı. Sesli komut da dandik İngilizce lisanımı iyi anlıyor. Ben sadece bu üç yeni özelliği beğendim, hepsi bu
Düzelmeyen problemler;
1-) Arkadaş listesi çok geç yüklüyor, bazen kayboluyor.
2-) Mesajlar geç geliyor.
3-) Mesajlar geç gidiyor.
4-) Bir kişinin profil bilgisine bastı mı çok geç yüklüyor. Bazen yüklemiyor. Mesaj girerkende buraya girildiği için, bazen mesaj göndermekten bile vazgeçiyor insan.
Şimdilik, gözlemlediklerim bunlar.
Not: PS4'ün içine MP3 veya başka bir dosya formatının, USB üzerinden gönderilmesine karşıyım. Bu özelliği beğenmedim diyebilirim. Çünkü, playstation'a dışarıdan dosya transferi yapabilmek demek, her an kırılmaya müsait demek, hackerlara gün doğdu. Ben konsol üreticisi olsam, USB girişi dahi koymam. Çünkü, cihazın kırılmasına karşı en etkili yöntem, dışarıdan veri gönderme bağlantılarını koymamaktan geçiyor. Kim ne yüklüyorsa bulut dan denetim altındaki dosya formatlarını yükleyebilsin.
Bugün beylikdüzü media marktta gittim minecraft ps4 versiyonu 199 tl idi. Biz ne kadar herkes orjinal oyun alsın dedikçe adamlar bize daha çok geçirmeye başladı. Aral- psn- live hepsi aynı birinin diğerin hiç bir farkı yok. Bu yüzden konsolların kırılması bizim ülkemiz için daha iyi olur. Orjinal oyun fiyatları düşer, orjinal almak isteyenler daha ucuza oyun almış olurlar.
us hesap aç, al 100 liraya kurtul bro.
veya önümüzdeki ayın indirim gününü bekle daha ucuza kaldır.
TR'den alışveriş yapmayın! yemişim türkçe alt yazısını.destek ayağına geçiriyorlar
-
Sistem muzigi acikken mesela Last Of Us in alt bilgilerine gecince muzik oyuna gore degisiyor.Onceden varmiydi yoksa yeni mi geldi?
quote:
Orijinalden alıntı: JonnyCaqe
Ne olacakti daha, cay, kahve mi yapmasini bekliyoruz?
aksamki psn sorunu disinda bence oncekiden daha iyi olmus jet hizinda giriyor store a felan -
quote:
Orijinalden alıntı: JonnyCaqe
/> -
Party chat muhabbetinde ses kalitesinin arttığı yönünde muhabbetler var, yeni güncellemeyle. Codec filan mi yenilediler acaba. -
Güncellemeden sonra grup sohbeti yaparken ben ve karşımdaki NAT hatası alıyoruz ve konuşamıyoruz.Güncellemeden önce böyle bi sorunla karşılaşmamıştım.
Sizin de başınıza geldi mi?Çözümü nedir?
Edit:Nat type 2
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smile of Joker -- 29 Ekim 2014; 13:51:54 > -
Arkadaşlar usbye mp3 müziklerini attım usb belleği ps4e takınca herhangi bir bildirim vs. gelmiyor. Deneyen var mı? -
arka plandaki maviden sıkılmıştım -
İndirim günü dediğiniz Black Friday günü mü hocam?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X