Şimdi Ara

PS4 Yazılım 2.0 & 2.0.1 (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
920
Cevap
7
Favori
26.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • forumu okuyorumda acaba ben başka bir makinamı kullanıyorum diye düşünüyorum aldım alalı tek sorun çıkmadı makinada napıyosunuzda bu kadar bozuluyor bu anlamadım :)
  • N20 kullanıcısına yanıt
    gerek yok hocam 2. kola. şahsen ben kardeşimle oynamak için aldım aynı anda maç yapmak için falan yoksa kafaya takıpta kol falan almazdım. kullandığımız telefonlardan örnek vereyim. hergün şarj ediyoruz hatta yeri geliyor yarım şarj edip tak çıkar yapıyoruz. ilk akıllı telefonlarda da öyle korkmuyor muyduk. şarj bitmeden şarja taksam ne olur, acaba %50 şarja taksam problem olur mu diye falan. ama sonuçta bataryalar eskisi gibi değil. oyunun keyfini çıkartın hocam kafanızı bunlarla meşgul etmeyin. bozuldun senede 1 kolu bozun yani ne olacak oyundan zevk alamadıktan sonra ayy bozulur ayy şarjı bitmesin diye kafaya takmaktansa oyun zevkini çıkartın sadece hocam
  • Arkadaşlar makineden birden fazla hesap varsa güncellemeden önce o hesabın kütüphanesine girdiğimiz zaman sadece o hesaptan alınan oyunlar çıkıyordu. Şimdi tüm hesaplardan alınan oyunlar gözüküyor kütüphanede. Bunu eskisi gibi yapmanın bir yolu var mı bildiğiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: habbitt

forumu okuyorumda acaba ben başka bir makinamı kullanıyorum diye düşünüyorum aldım alalı tek sorun çıkmadı makinada napıyosunuzda bu kadar bozuluyor bu anlamadım :)

aman hocam aman diyim nazar olur sonra bende korkuyorum bi yandan
  • Yabanci bi forumda psn hesabi mail aktiflestirmesi yaptiktan sonra rest mode sorunu cozuldugunu okudum. Denedim ve 3 gundur rest modeda sorun yok. Tesaduf de olabilir tabi ama denemeye deger.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony bazen küfür yemek istiyor çok belli.

Eğer bir arkadaş bana mesaj atıyor ise, bilgilendirme geliyor ve ben o mesajı okumak için 2 dakika bekliyosam bu bir rezalettir.

1995 yılında ICQ kullanırken bile mesajlar şak diye gelirdi, 2014 PSN den mesaj okumak işkence.
  • Arkadaslar bir sorum olacak.dun arkadaşla sus hare plâyı ozelligını deneyelim dedik ben ttnet o uydu net kullanıyor ikimizinde bağlantı hızları yüksek fakat bağlandığınızda modoretor dıye biye şey yazıyo velhasıl kelam baglanamadık nasıl olabileceğini anlatıp yardımcı olursanız sevinir tesekkurler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sevaniko S kullanıcısına yanıt
    bir konu vardı uydu net share özelliğini bloklamış diye orada yazanlarla alakalı olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkeSutcu

Yabanci bi forumda psn hesabi mail aktiflestirmesi yaptiktan sonra rest mode sorunu cozuldugunu okudum. Denedim ve 3 gundur rest modeda sorun yok. Tesaduf de olabilir tabi ama denemeye deger.

Nasıl yapıyorsunuz o işlemi?

Bende de rest mode da sorun var, daha doğrusu, res mode a aldıkta sınra kol ile açılmıyor makina, power tuşu ile açılabiliyor sadece.

Ben de update yeniden kurdum, denedim düzelmişti fakat dün yine aynısını yaptı.

Bir de sizin dediğinizi denemek istiyorum.
  • 2.0 güncellemesi sonrasında oyunlarda takılma yaşayan var mı?
  • 2.01 geliyor yakinda, tweet attilar hayirlisi bakalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • John Shepard kullanıcısına yanıt
    PSN ayarlarinda hesap islemleri bolumunde olmasi lazim. Id degistire girince cikiyo. Ya dahttps://account.sonyentertainmentnetwork.com adresine giris yapin ki Playstation uzerinden gondermiyo her zaman site uzerinden gondermisti bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itsberkelium -- 5 Kasım 2014; 10:19:34 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Genel olarak güncelleme iyi yalnız bir şey dikkatimi çekti.

Akşamdan download başlatıp dinleme moduna alıyorum sabah baktığımda oyun inmemiş oluyor.50 mbit internet olduğu için 20-30 gb dosya rahat inmesi lazım.

Anlamadım gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: roverman

2.01 geliyor yakinda, tweet attilar hayirlisi bakalim

Bugün geliyor.

• 2.01 geldi beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: JazHoyt

Genel olarak güncelleme iyi yalnız bir şey dikkatimi çekti.

Akşamdan download başlatıp dinleme moduna alıyorum sabah baktığımda oyun inmemiş oluyor.50 mbit internet olduğu için 20-30 gb dosya rahat inmesi lazım.

Anlamadım gitti.

Benim de başıma aynı şey geliyor maalesef. Eskiden bekleme moduna aldığım zaman oyun çok daha hızlı inerdi. En son The Evil Within i indirdim. Toplam 36 GB' dı. 2 gece bıraktım bekleme modunda. O bile yeterli gelmemişti.
  • Yazılım 2.1
  • Şu uyku modu sorunu çözülmüştür inşallah

• İndirenler acaba gelişmeleri yazabilir mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen biri ayrintilar a basip screenshot cekip yollasa ilk sayfaya koyarim diyorum :)) disardayim, merak edenler de gormus olur. sanirim sadece uyku modu sorunu cozuldu diye biliyorum.

bu arada twitter da " envisager_ " takip etmenizi oneririm europe community manager kendisi playstation hesaplarindan once veriyor cogu haberi.

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.