Şimdi Ara

PS4 Yazılım 2.0 & 2.0.1 (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
920
Cevap
7
Favori
26.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HASBIHAL

quote:

Orijinalden alıntı: ysn61

Bu 2.0 güncellemesinin 700 küsür mblık olanını neren bulabilirim ps4 kafayı yedi sürekli uygulamalaran atıyor yazılımı sıfırlamam istendi playstation sitelerinde hep 200 mblık dosya var bunuda ps4 görmüyor.Link atabilicek biri varmı?

700 mb nedir ? 208 mb zaten gelen update.

USB ile yazılım sıfırlamak için 700 mblık gerekiyor buldum gerek kalmadı.208 mblık dosya direk önceki güncellemenin üstüne yüklüyor bu farklı en baştan kuruyor cihazı.
  • 2.0 bendede dinlenme modunda sorun çıkarmadı ama dün temalar arasında dolaşırken bir temayı aktif ettim sonrasında makina dondu fişini çekmek zorunda kaldım tekrar açınca safe mod da bir kaç işlem yaptı düzeldi. yeni güncelleme yayınlarlar yakında 2.01 türünden ince ayarlar lazım. birde şu video izleme olayı başarılı olmuş yağ gibi izliyor insan.
  • ysn61 kullanıcısına yanıt
    Nerden buldun paylasirmisin bende gecenlerde aramistim :) kenarda kosede dursun istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: roverman

Nerden buldun paylasirmisin bende gecenlerde aramistim :) kenarda kosede dursun istiyorum.

http://us.playstation.com/support/systemupdates/ps4/new-install/
  • Sanirim birtek bende sorun yok nazar degmesin. Bekleme moduna girip rahat cikabiliyorum.

• Ulan paran olucak iki konsoluda alacaksın bu dertten kurtulacaksın.

• Anlaşılan bir süre daha yazılımsal sorunlar devam edecek.Umarım en kısa sürede herşey rayına oturur

• quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

Sanirim birtek bende sorun yok nazar degmesin. Bekleme moduna girip rahat cikabiliyorum.

Bendede bi sorun yok

• Bu güncellemeden sonra net hızı düşen var mı ? 170 mb lık güncelleme dosyasını 50 dakikada indirdim.20 mb netim var .
  • Hala mesajlar gitmiyor. .android app mesaj okuma yollama yine sıkıntılı. En gerekli özellik çalışmıyor varmi böyle birşey.

• quote:

Orijinalden alıntı: isa_tr

Hala mesajlar gitmiyor. .android app mesaj okuma yollama yine sıkıntılı. En gerekli özellik çalışmıyor varmi böyle birşey.

Mesaj sistemi berbat yani bu cagda boyle sistem sapka cikartilir superler

• icarbons.com dan PS4 Karbon Fiber kaplama almayı düşünen var mı acaba ortak söylersek kargo bedavaya gelebilir.
    70tl ye gelir full ps4 kaplama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freestyler7 -- 3 Kasım 2014; 0:42:08 >
  • Fanlar kabul etmesede :)
    https://twitter.com/playstation/status/529011271476477952
    quote:

We're aware of issues happening post PS4 2.00 firmware, including some freezes and boot errors. Working to resolve ASAP, will update soon
  • Arkadaslar bir sorum olacak.dun arkadaşla sus hare plâyı ozelligını deneyelim dedik ben ttnet o uydu net kullanıyor ikimizinde bağlantı hızları yüksek fakat bağlandığınızda modoretor dıye biye şey yazıyo velhasıl kelam baglanamadık nasıl olabileceğini anlatıp yardımcı olursanız sevinir tesekkurler
  • Şarkıları PS4'e kopyalayamıyorum illa usb bağlamak şart mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bir sorum olacak.dun arkadaşla sus hare plâyı ozelligını deneyelim dedik ben ttnet o uydu net kullanıyor ikimizinde bağlantı hızları yüksek fakat bağlandığınızda modoretor dıye biye şey yazıyo velhasıl kelam baglanamadık nasıl olabileceğini anlatıp yardımcı olursanız sevinir tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: sevaniko

Arkadaslar bir sorum olacak.dun arkadaşla sus hare plâyı ozelligını deneyelim dedik ben ttnet o uydu net kullanıyor ikimizinde bağlantı hızları yüksek fakat bağlandığınızda modoretor dıye biye şey yazıyo velhasıl kelam baglanamadık nasıl olabileceğini anlatıp yardımcı olursanız sevinir tesekkurler

Ayni mesajdan 4 tane atmissiniz bence biraz sabretmelisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yûnus

Şarkıları PS4'e kopyalayamıyorum illa usb bağlamak şart mı?

Evet müzikleride Music adlı bir klasöre atmanız gerekli

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.