Şimdi Ara

PS4 Yazılım 2.0 & 2.0.1 (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
920
Cevap
7
Favori
26.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: N20

quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

Tek gamepad ile playstation kullanılmaz. O gamepad'e yazık, aşırı yüklenildiği için ciddi derecede yıpranıyor ve ömrü azalıyor.

fiziksel olarak mı? yoksa batarya konusunda mı?

üst mesajda cümlem kayboldu tekrar yazayım
    ps'ye ps4 için geri bildirim gönderebilir miyiz?

He ikisi içinde geçerli hocam. Tek kol kullanınca, bu kola çok fazla doldur boşalt yapıldığı için bataryanın da ömrü bitiyor. Tuşlara çok basıldığı için tuşlarında ömrü bitiyor, analog çubuklar çok döndürüldüğü için onlarında ömrü bitiyor. En az iki kol olmalı.

2.kolu almaya ekonomik durumu müsait değilse, oynanacak oyunlar listesinden bazı oyunlar çıkarılmalı, mutlaka 2.kol alınmalı. Spot Centerlar da 160TL

• quote:

quote:

quote:

Tek gamepad ile playstation kullanılmaz. O gamepad'e yazık, aşırı yüklenildiği için ciddi derecede yıpranıyor ve ömrü azalıyor.

He ikisi içinde geçerli hocam. Tek kol kullanınca, bu kola çok fazla doldur boşalt yapıldığı için bataryanın da ömrü bitiyor. Tuşlara çok basıldığı için tuşlarında ömrü bitiyor, analog çubuklar çok döndürüldüğü için onlarında ömrü bitiyor. En az iki kol olmalı.

2.kolu almaya ekonomik durumu müsait değilse, oynanacak oyunlar listesinden bazı oyunlar çıkarılmalı, mutlaka 2.kol alınmalı. Spot Centerlar da 160TL

şunları demesen 2. kolu alma kararını çok zor alırdım ama...
    mecbur alacağız artık.eyvallah

• N20 kullanıcısına yanıt
    ben ps3 kolundan daha dayanikli oldugunu dusunuyorum analoglarda sorun olabilecegini dusunuyordum ama kullandiktan sonra gordumki gereksiz bir on yargiymis ilk partide sorunlar olabilir ama benim aldigim urunun kalitesinde sorun yok sapa saglam gidiyor suan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkeSutcu

Rest modunda denedim guncellemeden sonra ama oyle bi sorun olmadi. Bazen mi oluyo yoksa bi kere olmadiysa hic olmaz mi?

Bazen oluyor bazen olmuyor hocam. Bir tutarlılık göstermiyor.

• Dostlar, tüm dünya bekleme (dinlenme ) modu hatasını konuşuyor! Ve baktığım kadarı ile de net bir çözümü de yok!!!
    Artık Sony'den güncellemeyi bekliyoruz
    http://www.gamespot.com/articles/ps4-problems-persist-as-rest-mode-crashes-some-sys/1100-6423267/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shareplayi deniyorum suanda cok guzel olmus :) biraz goruntu kalitesi dusuk ama cok iyi stream ediyor upload hizim2-3 arasi download da 25

• quote:

Orijinalden alıntı: Kehanist

Kablosuz kullanıpta nat 1 olan var mı acaba?

DNS ayarın otomatik olmamasından kaynaklanıyor diye biliyorum o sorun.
    gerçeği arada yine veriyor ama
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kehanist

Kablosuz kullanıpta nat 1 olan var mı acaba?

DNS ayarın otomatik olmamasından kaynaklanıyor diye biliyorum o sorun.
    gerçeği arada yine veriyor ama

NAT 1 DNS ile ilgili değil tam olarak. Basitçe şöyle anlatayım NAT 1 olursa bağlantı tipiniz, herhangi bir firewall veya modem gibi bir dağıtıcıya uğramadan internete çıkıyorsunuz demektir ki bunu da eğer fiber kullanıyorsanız yapabilirsiniz ancak. Modeminize gelen WAN kablosunu PS cihazınıza takıp pppOe ayarlarını yapmanız gerekli. Yani bir nevi playstation modem işlevi görüyor ancak interneti dağıtamıyor.
    NAT 2 ise herkesin bağlı olduğu gibi bir modem üzerinden veya herhangi bir FW üzerinden geçerek cihazınız internete bağlanıyor demek. Bunu değiştirmenin çok bir yolu yok açıkcası.
    NAT 3 ise telefonunuzdan Wi-Fi hotspot açarak sağlayabileceğiniz bir bağlantı türü. Herhangi bir FW olmadan cihazınız başka bir cihaz üzerinden internete bağlanıyor, ve bağlı olduğu cihaz da başka bir cihazdan internete bağlanıyor demek.

Güven sırası ise bu bağlantılarda en rahat kullanabileceğiniz NAT 1 den, NAT 3 e doğru azalarak sıralanıyor. NAT 1 de PS cihazınızın tüm ağ özelliklerinden hiçbir problem olmadan rahatça faydalanabilirsiniz. :)

• versiyon 2.0 yükledikten sonra bekleme moduna geçtiğimzde download duruyor

indirme yapmak için playstation'ı açık bırakmak zorunda kalıyorum artık
  • @N20 @roskie

Sağolun arkadaşlar yani şu durumda ttnet 8 mb net ile nat 2 de kalıyorum mecbur

• quote:

Orijinalden alıntı: defected

versiyon 2.0 yükledikten sonra bekleme moduna geçtiğimzde download duruyor

Daha denemedim ama boyle mi cidden

• quote:

Orijinalden alıntı: HASBIHAL

quote:

Orijinalden alıntı: defected

versiyon 2.0 yükledikten sonra bekleme moduna geçtiğimzde download duruyor

Daha denemedim ama boyle mi cidden

Ben de denemedim ama settings kısmında dinlenme modundayken internet bağlantısının kesilip kesilmeyeceği ile ilgili bir ayar var. Burayı kontrol ettiniz mi?

• defected kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı durum geçerli . Geçen Evolve nin alpha yi indirirken dikkatimi vekti. Makinayi açık bırakmak zorunda kaldım downloadi bitirsin diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 1 Kasım 2014; 20:06:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

Bende de aynı durum geçerli . Geçen Evolve nin alpha yi indirirken dikkatimi vekti. Makinayi açık bırakmak zorunda kaldım downloadi bitirsin diye.

Hayır açık bırakmanıza gerek yok. Sadece güncellemeden sonra bazı ayarlar sıfırlanmış.

önce AYARLAR>GÜÇ TASARRUFU AYARLARI>DİNLENME MODUNDA KULLANILABİLEN İŞLEVLERİ AYARLA başlığı altında "Gücü USB bağlantı noktalarına sağla", 3 saat veya her zaman olsun. Hemen altında "internete bağlı kal" işaretli olsun

Sonra AYARLAR>SİSTEM>OTOMATİK İNDİRMELER VE YÜKLEMELER altındaki iki seçenekte işaretli olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theheretic -- 1 Kasım 2014; 21:56:19 >
  • Arkadaşlar bu ilk mesajdaki problemi herkes yaşıyormu? Cihaz bekleme modundan çıkamıyor ve turuncu ışık yanıp sönüyor. Fişini çekmek zorunda kalıyorum. Her zaman olan bir şey değil sanırım. Sadece bir kez denk geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cloud35 -- 1 Kasım 2014; 23:58:30 >
  • Türkiye'deki upload hızlarının artması için bi imza kampanyası falan var mı arkadaşlar? Yakında ps now da gelecek hiç kullanamayız bu hızlarla. Sözde fiber kullanıyoruz upload hızı 2mbit i görmüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

Evolve alpha çıktı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deve Katili -- 2 Kasım 2014; 2:24:37 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Hocam şu foruma uzun zamandır üyeyim ama şu ana kadar gördüğüm en kötü ve en yanlış yorumdu bu. Kol eskimesin diye oyunu listeden çıkarıp oynamayalım öyle mi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: cloud35

Arkadaşlar bu ilk mesajdaki problemi herkes yaşıyormu? Cihaz bekleme modundan çıkamıyor ve turuncu ışık yanıp sönüyor. Fişini çekmek zorunda kalıyorum. Her zaman olan bir şey değil sanırım. Sadece bir kez denk geldi.

Hocam genel bir sorun canını sıkma. Dünya genelinde bu hataya karşı tepki var ve güncelleme gelecek inş. O zaman kadar bekleme modu ayarlarını kapat ve uzak dur. Eğer yinede girersen ve kitlenirse fişi çekmeden, 7saniye güç düğmesine basılı bekle , cihaz kapanacaktır.

• Bir başka konuda uyku modundan uyanma sorunu ile ilgili yapılması gerekeni yazdım burdada paylaşayım belki yardımı olur.

Aynı sorun birçok kişide oluyor,bende problem giderildi 2 gündür sorunsuz kullanıyorum.

1-Cihazı başlatın,konsolun üzerindeki power tuşuna 7 saniye basılı tutup ikinci bip sesini duyunca güçten kesin.

2-konsol tamamen kapandıktan sonra,yine power tuşuna 7 saniye basılı tutun çekin(ikinci bip sesinden sonra),safe mode başlayacak.

3-Çıkan güvenli mod menüsünden yazılım güncellemeyi seçin,2.0 firmware'ini tekrar indirip install edecek.

Herşey doğru yapıldıysa sorunun gitmesi lazım.Bende işe yaradı ancak bazı kullanıcılarda olmadığı söyleniyor.Umarım probleminizi çözer.Eğer olmazsa uyku modunu yeni yama gelene kadar kullanmamanızı tavsiye ederim,iyi oyunlar:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shazam! -- 2 Kasım 2014; 12:33:01 >
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.