Şimdi Ara

PS4 Yazılım 2.0 & 2.0.1 (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
920
Cevap
7
Favori
26.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NECO ksk

teşekkürler kardeşim peki 1 saat sonra tekrar bağlanmak istersek yine oynayabiliyormuyuz?

onu bılmıyorum nasıl ıslıyor sıstem
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Arkadaşlar şu xboz'un çağdışı pilli kolunu savunmayın artık.Elinizde mis gibi ele oturan, yenilikçi bir gamepad var.Herşeyi ile dört dörtlük.
    Ele oturan mükemmel tasarımı
    Dahili hoparlör
    Dahili stereo kulaklık çıkışı
    Touchpad
    Geliştirilmiş hareket sensörü
    Renkli ışık

Bunlar hep yenilikçi gamepad'in artılarıdır.Adamlar size modası geçmiş gamepadi, güncelleyip vermedi.Baştan aşağı yenilenmiş bir gamepad verdi.
    Bence tek dezavantajı, analog sticklerdeki lastiğin çabucak aşınması.Bu sorunuda 5-10 tl'ye aldığınız stickler ile rahatlıkla çöezebiliyoruz.Onun dışında 10 numara gamepad.

Xboz'un gamepadindeki tek artıda, tetik tuşlarındaki, titreşim motorlarıdır.Diğer konuda ds4'ün gerisinde kalmıştır.Kısacası konsol gibi gamepad'de çağdışı kalmıştır.

ıncelemelerden ızledıgım ve etraftan duydugum yorumlara bakılırsa xbox 360 ın gamepadı one nınkınden daha ıyıymıs

• Music player usb yi takmama rağmen çalışmadı, nasıl yapıcağımı anlata bilecek var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Equal Threshold

Music player usb yi takmama rağmen çalışmadı, nasıl yapıcağımı anlata bilecek var mı?

USB Bellek Formatı Fat32 veya exFat olsun ve usb ye Music diye klasör aç mp3leri içine at bukadar. direk görüyor ozaman
  • quote:

Dostum.

Modemden DMZ'i aç ve 192.168.1.177 ip ata oraya.
    Sonra PS4'e gel Ağ ayarlarını manuel yap sırasıyla

192.168.1.177
    255.255.255.0
    192.168.1.1
    8.8.8.8
    8.8.4.4

Yaz diğer herşeyi otomatik yap kaydet.
    Düzelmesi gerek.

Teşekkürler, Firewall kapalı halde sadece DNS'ler şimdilik geçici olarak çözmüş gibi duruyor problemi. Cihazı sıfırlamıştım, şu anda Last Of Us'ı indiriyorum tekrar. FIFA serveralarına bağlanırken sıkıntı yaşamadım ama şimdilik. Last Of Us'a da bağlanabilirsek tamam demektir bu iş.

Ama şöyle bir bilgi geçeyim yine de, bu işlemi yapmak aslında tam bir çözüm değil zira sadece PS4 cihazımıza özel ayarlamalar yaptığımız için DNS'leri kullanmayan veya DMZ'e sahip olmayan IP'ler yani Telefon, Tablet veya Bilgisayarlar yine bağlantı sorunu yaşayacaklardır ki yaşıyorlar da bende :) . Nitekim Playstation Eşlik Uygulamasını yani App'i hala açamıyorum WiFi üzerindeyken. Ayrıca DMZ de modemde sıkıntı yaratabilecek bir işlem uzun süreli kullanımlarda. Modem de aslında bir nevi küçük bir bilgisayar ve bilgisayara Overclock yapmak gibi DMZ Etkinleştirmek. Problem sanırım IP bloklarında, yani çözmesi gereken bunu ISP'ler ne yazık ki.

• Firewall kapalı mı olmalı ?
  • Bu 2.0 guncellmesinden sonra ortak plus hesabi kullanan arkadaslar... plusin oldugu hesabi ana hesap yapilan makinlarda yan hesaplardan online oyuna girememe gibi bir problem varmi hic ....bu arada plusin hesabinin oldugu makinada baska bir hesap ana hesaptir .. ben .. artik guya plus hesaplari tek olarak kullanilabilecekmis varmi asli astari bu isin...

• bu sony den artık herşeyi beklerim ben. oyun paylaşımını da engellerlerse vay kardeşlerin haline. artık verdiği paraları isteyen isteyene. işin kötüsü adam hangi oyunu kimden aldığını da unutur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Ya arkadas su kolu yatarken sarja taksaniza. Ben bir kere bile ds4un sarjindan sikayetci olmadim.

http://m.aliexpress.com/item/1936360793.html?productId=1936360793&productSubject=MouseKing-SW-0008-5V-Dual-Charging-Dock-Station-for-PS4-Wireless-Controller-Black&tracelog=wwwdetail2mobilesitedetail

Alin sundan. Kullanmadiginiz zaman orada tutun su ds4u. Amma sorun ettiniz ya. Xbox 360 da kullandim bunu da kullandim ikisinin de sarjindan sikayetci degilim. Aksine xbox 360 da pil degisimi yapmak daha ugrastiriciydi mesela. Ama yine de sorun diyemem bunlar icin.

Konu çok uzatıldı ancak dediğin çok mantıklı.bende sorun yok kardeşler içinde ds4 aldım toplam 3 kol var bitince değişim yapıyorum.

• snakefatih kullanıcısına yanıt
    Bende olaya tam hakim degilim.. sadece plus olan hesaplar icin konusulan bir durum bu bana biraz sehir efsanesi gibi geldi bende sehir disindayim makinadan uzagim bende plus hesabini paylasimli kullaniyorum .. oyunlar icinde olsa bu durum desek millet takas bolumunde cayir cayir takas vs yapiyor ben bir tek kelime goremedim forumda ne plus la ilgili ne oyunlarla ilgili...

• Kablosuz kullanıpta nat 1 olan var mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Fox90

Yanlış anlaşılmasın ama önce sorunu kendimizde arayalım örnek olarak ttnete söver küfrederiz hepimiz bende bayağı sövdüm ama sonra gittim 60 tl ye asus modem 15 tl ye cat5 kablo aldım internetim 5 mb den 12 mb e çıktı. hergün kopan net birkere kopmadı canavar gibi 4 ayrı cihazdan download yapıyorum banamısın demiyor. Konuyla alakasız gelebilir ama önce bi kendimiz sorunumuza çözüm bulmayı denesek olmazsa atış serbest.

Ps4 ve modeme bir kaç ayar ile bugüne kadar ne psn e girme sorunu nede nat hatası aldım

Hocam asus modem modeli ve kabloyu nereden aldığınızı pm den atar mısınız rica etsem ?
    Bir de benim usbler ps4'ün girişine uymuyor yahu toshiba 8 gb lik modeli girmedi yarısından sonrası.Usbler 4-5 sene evvel almıştım acaba ondan mı bilen var mı ? Normal şarzın kablosu vs giriyor ama 4 sene aldıgım flash bellek girmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *DeviantART -- 31 Ekim 2014; 18:17:49 >

• *DeviantART kullanıcısına yanıt
    hocam bilgi gelirse bana da msj atar mısın.
  • ortalığı karıştırmak için atılmış bir söylenti olabilir. fakat hata burada sony nin adam gibi bir online server sistemi oturtamadı millet sıkıntısından laf üretiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

hocam bilgi gelirse bana da msj atar mısın.

Tamamdır hocam atarım.
  • Rest modunda denedim guncellemeden sonra ama oyle bi sorun olmadi. Bazen mi oluyo yoksa bi kere olmadiysa hic olmaz mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

ortalığı karıştırmak için atılmış bir söylenti olabilir. fakat hata burada sony nin adam gibi bir online server sistemi oturtamadı millet sıkıntısından laf üretiyor.

Benim kuzen plus hesabi arkadasiyla paylasimli kullaniyordu. Plus onun hesabindaydi bu guncellemeden sonra arkadasi kullanamaz duruma geldi. Onlarda kulaktan dolma bilgilerle artik bundan sonra plusin tek hak kullanilabilecegi yonunde bir kaniya varmislar ... bence bu sistemsel bir hata guncellemeden kaynakli bir durum olma olasiligi daha yuksek.. oyle olsa burda bir kelam edilmez mi .. enteresan bir durum...

• Guncelleme hata gidermek stabilizasyon yenilikler icin yapilir fakat sony var olani da bozyuor arkadas . suruyeli gocmen yazilimcilar falan mi calistiriyor ucuz olsun diye koskoca dunya devi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi french press -- 31 Ekim 2014; 19:13:17 >
  • Tek gamepad ile playstation kullanılmaz. O gamepad'e yazık, aşırı yüklenildiği için ciddi derecede yıpranıyor ve ömrü azalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

Tek gamepad ile playstation kullanılmaz. O gamepad'e yazık, aşırı yüklenildiği için ciddi derecede yıpranıyor ve ömrü azalıyor.

fiziksel olarak mı? yoksa batarya konusunda mı?

üst mesajda cümlem kayboldu tekrar yazayım
    ps'ye ps4 için geri bildirim gönderebilir miyiz?
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.