Şimdi Ara

PS4 Yazılım 2.0 & 2.0.1 (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
920
Cevap
7
Favori
26.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynısı bana da oldu yeni twitch hesabı açıp deneyince düzeldi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhanyıldız

Arkadaslar us psn marketinde cod ve destiny temasini bulamadim linkini verebilecek var mi?

Markette çıkmıyor ayarlar/temalar a girin oradan store da ara gibi bir seçenek var tıklayın destiny ve cod temasını göreceksiniz.
  • Psn yine çökmüş galiba girmiyor :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar share play olayında ben arkadaşlara sorunsuz baglanıyorum oyunlarına katılıyorum ama ne zaman bana bağlanmayı deneseler karşı taraf "bağlantı hızı düşük" uyarısı alıyor ve benim makinaya bağlanamıyor... oysa hız testi yapıyoruz her iki tarafında bağlantı hızında sorun yok, bunla karşılaşıp da çözebilen var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VivaZapatista

Arkadaşlar share play olayında ben arkadaşlara sorunsuz baglanıyorum oyunlarına katılıyorum ama ne zaman bana bağlanmayı deneseler karşı taraf "bağlantı hızı düşük" uyarısı alıyor ve benim makinaya bağlanamıyor... oysa hız testi yapıyoruz her iki tarafında bağlantı hızında sorun yok, bunla karşılaşıp da çözebilen var mı acaba?

Upload hızı önemli dostum.

• Teşekkürler, ortalama 1 Mbit upload hızım...
  • VivaZapatista kullanıcısına yanıt
    Yeterli gelmeyebilir o hız.

• Arkadas listesini goruntuleme sorunum duzeldi bu sefer de party chatte 10-15 dakika da bir nat hatasi aliyorum. Bunun bir internet ayari vs var midir ? Yoksa yeni update mi bekleyecegiz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

quote:

Orijinalden alıntı: roskie

Arkadaşlar hepinize merhabalar,

Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var, yaklaşık 2 aydır bağlantıyla ilgili bir problem yaşıyorum. PS4 cihazımdan internete bağlanırken tarayıcıda bir problem yok veya store'da gezinirken gezebiliyorum oyun indirebiliyorum ama iş ne zaman ki oyunları online oynamaya geliyor, o zaman tıkandığımız nokta işte. Fifa ve Last of Us oynuyorum en çok. Arada bağlantım kopuyor, ne Fifa ne Last of Us hiçbirinin online modlarına giremiyorum koptuktan sonra. Önce problemin PS4te olduğunu düşündüm ama WiFi'dan çıkıp telefonumdan hotspot açtığım zaman girebiliyorum serverlara. Ve WiFi üzerindeyken Playstation Eşlik Uygulaması da çalışmıyor, ne tabletten ne de iphone'dan ama 3G ye çıktığım zaman bağlanabiliyorum. Problemi de modemi resetleyerek veya varsayılan ayarlara geri döndürerek 2-3 günlüğüne gideriyordum. Ancak 2-3 gün sonra yeniden bir bağlanma problemi çıkıveriyordu ortaya. Superonline merkezden port açılması gerektiğini söylediler. Port açmak mantıklı gelmedi yine de açtım tüm portları denedim yok. DMZ açtım denedim yok 2 günde bir yine gidiyor. Yine aynı problemler ile karşılaşıyorum. Kaldı ki port açmak ne kadar çözüm olabiliyor, çünkü portları PS4 cihazımız için açıyoruz. Ben telefonum ve tabletimin de bağlanmasını istiyorum. 2.0 güncellemesi dedim belki bir çözüm olur ama yok. Tamamen internet sağlayıcı ile ilgili sanırım. Superonline Fiber kullanıyorum bu arada Huawei HG253s Modemimin markası. Bugun itibari ile komple gitti, modem resetleyerek de çözemiyorum, varsayılan ayarlara döndürerek de. Ne yapmam gerekli ? Varmı daha önce karşılaşan hiç ? Yardımcı olun lütfen.

Teşekkürler

Dostum.

Modemden DMZ'i aç ve 192.168.1.177 ip ata oraya.
    Sonra PS4'e gel Ağ ayarlarını manuel yap sırasıyla

192.168.1.177
    255.255.255.0
    192.168.1.1
    8.8.8.8
    8.8.4.4

Yaz diğer herşeyi otomatik yap kaydet.
    Düzelmesi gerek.

192.168.1.177 Benım modem son 3 haneyi kabul etmiyo 177 olanı en fazla 2 haneli kabul ediyor

• Arnold Schwarzenegger kullanıcısına yanıt
    Etmesi gerek ilginç.

• Arkadaşlar download durdurma kısıtlı olmuş ps3 deki gbi degil ön yükleme boyutu boyunca durdurabiliyorsunuz soransında kontrol dısı kalıp arka planda indirmeye devam ediyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

Etmesi gerek ilginç.

Tmm yaptım şimdi saol baska deger girmişdim . 192.168.2.1 ile modem arka yüzüne giriyorum varsayılan ag geçidine bunu yazdım.
  • Arnold Schwarzenegger kullanıcısına yanıt
    Firewall da kapatmayi dene bakalim

• quote:

Orijinalden alıntı: roverman

Firewall da kapatmayi dene bakalim

Oldu hallettim firewall acikda suan

• Ya arkadas su kolu yatarken sarja taksaniza. Ben bir kere bile ds4un sarjindan sikayetci olmadim.

http://m.aliexpress.com/item/1936360793.html?productId=1936360793&productSubject=MouseKing-SW-0008-5V-Dual-Charging-Dock-Station-for-PS4-Wireless-Controller-Black&tracelog=wwwdetail2mobilesitedetail

Alin sundan. Kullanmadiginiz zaman orada tutun su ds4u. Amma sorun ettiniz ya. Xbox 360 da kullandim bunu da kullandim ikisinin de sarjindan sikayetci degilim. Aksine xbox 360 da pil degisimi yapmak daha ugrastiriciydi mesela. Ama yine de sorun diyemem bunlar icin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 31 Ekim 2014; 11:48:49 >

• Arkadaslar ne zaman usbden film izleyebilecegiz herhangi bir gelişme var mi gelecek mi dersiniz.

• arkadaşlar bu shareplay denen olayı sormak istiyorum,bu özelliği kullanmak için plus üyeliği gerekiyormu? hangi oyunlarda bu özelliğin olduğunu nasıl öğrenebiliriz? birde karşı tarafla nasıl nereden bağlantı kurarız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NECO ksk

arkadaşlar bu shareplay denen olayı sormak istiyorum,bu özelliği kullanmak için plus üyeliği gerekiyormu? hangi oyunlarda bu özelliğin olduğunu nasıl öğrenebiliriz? birde karşı tarafla nasıl nereden bağlantı kurarız?

plus uyesı olmak gerekıyor
    her oyunda var ozellık
    oyundayken share tusuna bas ordan paylasımlı oyunu vekısıyı secıceksın ona baglanıcak ınternet hızları sorun yasatmazsa 1 saat oynayabılırsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spaceman81 -- 31 Ekim 2014; 13:23:14 >
  • Arkadaşlar şu xboz'un çağdışı pilli kolunu savunmayın artık.Elinizde mis gibi ele oturan, yenilikçi bir gamepad var.Herşeyi ile dört dörtlük.
    Ele oturan mükemmel tasarımı
    Dahili hoparlör
    Dahili stereo kulaklık çıkışı
    Touchpad
    Geliştirilmiş hareket sensörü
    Renkli ışık

Bunlar hep yenilikçi gamepad'in artılarıdır.Adamlar size modası geçmiş gamepadi, güncelleyip vermedi.Baştan aşağı yenilenmiş bir gamepad verdi.
    Bence tek dezavantajı, analog sticklerdeki lastiğin çabucak aşınması.Bu sorunuda 5-10 tl'ye aldığınız stickler ile rahatlıkla çöezebiliyoruz.Onun dışında 10 numara gamepad.

Xboz'un gamepadindeki tek artıda, tetik tuşlarındaki, titreşim motorlarıdır.Diğer konuda ds4'ün gerisinde kalmıştır.Kısacası konsol gibi gamepad'de çağdışı kalmıştır.
  • teşekkürler kardeşim peki 1 saat sonra tekrar bağlanmak istersek yine oynayabiliyormuyuz?
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.