Şimdi Ara

PS4 Yazılım 2.0 & 2.0.1 (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
920
Cevap
7
Favori
26.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: extremeberat

Distiny ve Cod Temalarını Nasıl İndirebilirim

3-5 saat kadar önce bende istiyordum bu temaları. Sonra üşengeçlik ve tedirginliğimi bir kenara bırakarak US psn açtım iki temayıda kurdum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temalardaki arka plan müziği de güzel bir detay.
  • Tr de yapanlar var

• Arkadaşlar oyunları tek bir klasörde toplayabiliyormuyuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: salvo

Yanıtınız için teşekkür ederim. Böylece sorunu doğrulamış da olduk. Yalnız bu sorun bende ve çok sayıda kullanıcıda yeni güncelleme ile başladı. Yoshida Sensei'ye kadar iletildi durum :), sanıyorum yakında bir güncelleme ile düzelecektir. O zaman kadar dinlenme modundan uzak durmayı düşünüyorum ben. Birkaç gün bekleyip bir güncelleme gelmezse dediğiniz gibi yapayım, tekrar teşekkürler :)

Hocam aynı sorundan bende muzdaripim. bekleme modunu çokça kullanan biri olarak şunu söyleyebilirim; kesinlikle 2,0 güncellemesi ile birlikte başladı bu sıkıntı. Kısa zaman içerisinde sistem güncellemesi ile birlikte düzelebileceğini umuyorum. olmadı tekrar kuracağım.
    Bu durum( hata ) hakkında bir konu başlığı varsa bilgilendirirseniz ayrıca sevirinirim.

• mattmurdock kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla yok, ben Sony'nin resmi önerisini ve birçok insanın sorunu düzelttiğini iddia ettiği önerileri paylaştım ve bir kısmını uyguladım, ancak henüz kesin bir çözüm bulamadım. Size önerim yeni bir güncellemeye kadar bu moddan sakınmanız ve cihazı uyutmak yerine kapatmanız. Örneğin ben şu an cihaz açık şekilde indiriyorum oyunumu, gece de kapatacağım tamamen. Birkaç güne bir gelişme olmazsa, ben yukarıda arkadaşın önerdiği işlemi denemeyi düşünüyorum. Ancak mutlaka bir düzeltme geleceğine inanıyorum, çünkü Reddit gibi sitelerden gördüğüm kadarıyla yaygın bir sorun bu.
  • temalarin rengini degistirme sansimiz varmi ?

• quote:

Bildiğim kadarıyla yok, ben Sony'nin resmi önerisini ve birçok insanın sorunu düzelttiğini iddia ettiği önerileri paylaştım ve bir kısmını uyguladım, ancak henüz kesin bir çözüm bulamadım. Size önerim yeni bir güncellemeye kadar bu moddan sakınmanız ve cihazı uyutmak yerine kapatmanız. Örneğin ben şu an cihaz açık şekilde indiriyorum oyunumu, gece de kapatacağım tamamen. Birkaç güne bir gelişme olmazsa, ben yukarıda arkadaşın önerdiği işlemi denemeyi düşünüyorum. Ancak mutlaka bir düzeltme geleceğine inanıyorum, çünkü Reddit gibi sitelerden gördüğüm kadarıyla yaygın bir sorun bu.

Yardımlarınız için teşekkürler hocam. Çok sağolun
  • BU YENİ GÜNCELLEME İLE FLİM İZLEYEBİLİYORMUYUZ.MP4 VS FORMATLAR YAZIYORDU.
  • Güncellemeden sonra başıma ilginç bir olay geldi. Cihaz bekleme modundaydı ve kolu sarj ediyordum. Sonra açayım dedim cihazı, koldan açtım açılırken birden kapandı şaşırdım. Hemen akabinde Ps4ün kendi tuşuna bastım ses geldi (bip) açılmadı, tekrar bastım açıldı. Sistem düzgün kapatılmadı falan dedi bişey yükledi ve yeniden açılacak dedi açıldı. Neden böyle oldu anlamadım. Bilen varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Arkın.

Güncellemeden sonra başıma ilginç bir olay geldi. Cihaz bekleme modundaydı ve kolu sarj ediyordum. Sonra açayım dedim cihazı, koldan açtım açılırken birden kapandı şaşırdım. Hemen akabinde Ps4ün kendi tuşuna bastım ses geldi (bip) açılmadı, tekrar bastım açıldı. Sistem düzgün kapatılmadı falan dedi bişey yükledi ve yeniden açılacak dedi açıldı. Neden böyle oldu anlamadım. Bilen varmı?

Sayfalardir bu sorundan bahsediliyor biraz zahmet edip gecmis mesajlari okusaydin bari

• Appleri ana sayfaya ekleyebilsek keşke. Mesela youtube anasayfada sabit kalsın istiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: french press

quote:

Güncellemeden sonra başıma ilginç bir olay geldi. Cihaz bekleme modundaydı ve kolu sarj ediyordum. Sonra açayım dedim cihazı, koldan açtım açılırken birden kapandı şaşırdım. Hemen akabinde Ps4ün kendi tuşuna bastım ses geldi (bip) açılmadı, tekrar bastım açıldı. Sistem düzgün kapatılmadı falan dedi bişey yükledi ve yeniden açılacak dedi açıldı. Neden böyle oldu anlamadım. Bilen varmı?

Sayfalardir bu sorundan bahsediliyor biraz zahmet edip gecmis mesajlari okusaydin bari

Aksine okudum dostum ancak bir arkadaş ingilizce yazmış ve açıklayıcı olmamış haliyle.

• quote:

Aynı olay benim de başıma geldi ben de merak ediyorum doğrusu

• quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

quote:

Yanıp sönen turuncu ışık hatasının sabit diskin uzun süre idle kalıp uyanamamasıyla ilgili olduğunu düşünmeye başladım. İki seferdir gece dinlenme modunda bıraktığımda sabah bu hatayla karşılaşıyorum, normalde dinlenme moduna alıp birkaç saat sonra tekrar açtığımda sorun olmadı. Bir düzeltme gelir umarım yakında.

Merhaba,

Cihazı alır almaz içine 1TB Hybrid sabit disk takıp kullanmaya başladım. Aynı sizde olduğu gibi ne zaman uzun süreli uyku modunda bıraksam cihaz uyanmıyordu. Bunun içindeki disk ile ilgili olabileceğini düşündüm hep.

Sonra bir keresinde cihaz tamamen açılmaz hale geldi :) sistem çöktü ve bir daha baştan kurmak zorunda kaldım.

Kurulum sonrası sorun ortadan kalkmıştı. Dilerseniz 2.0 güncellemesi ile gelen destek ile oyunları ve cihaz içindeki diğer bilgileri USB diske yedek alıp PS4'ü baştan kurun.

http://www.tech-recipes.com/rx/45946/ps4-how-to-get-into-safe-mode-factory-reset/

Sevgiler,
    Mesut Çevik

Peki Mesut bey hangi hdd aldınız?
    Hangilerini öneriyorsunuz.
    Bende artık oyun silmekten bıktım.
    Sıkıntı yaratmaya başladı malun netde sıkıntılı

• Arkadaşlar 2.0 ile normalde psn den aldigim oyun gözükmüyor ps4 menüsünde

• Youtube uyugulaması kilitli çıkıyor .Us psn den indrmiştim nasıl çözerim bu sorunu,yardım için teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkın. kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım, 3 mesaj üzerinizde bile arkadaşla bu hatadan bahsediyoruz :) Nasıl aradınız öyle. Bakın son birkaç sayfaya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: souv3nir

quote:

Orijinalden alıntı: N20
    xbox gamepadinin şöyle bi avantajı var;
    tek kol ile, şarj bittiği an 2. yedek pilleri takıp hız kesmeden kablosuz olarak oynayabilirsin.

ps4'de bunu yapamazsın 2. kol veya kablo gerekir.

Niye olaya sadece pil olarak bakıyorsun? Xbone'un pili bittiğinde o yerine takmak için yedek pilleri almaya gittiğin gibi PS4 içinde eğer uzak mesafedeysen USB kablosu alıp oynayabildiğini bilmiyorsun galiba. Yakınsan da eğer yine problem değil, sadece usb'nin bir ucunu PS4'e, diğer ucunu DS4 girişine takma işlevi oyun oynama sürecini devam ettiriyor.

gelen kablo 1.5 metre iş görmüyor.
    ayrıca "kablosuz" oynamaktan bahsediyoruz.

fanboy demeyin diye söylüyorum; xbox 360 kullandım şuan ps4 kullanıyorum.
    sadece konuda mantıksız-haksız gördüğüm yorumlara cevap vermek istiyorum

xbox'un şarj kiti fiyatına 2. ps4 kolunu alırsın diyenlere gelsin bu;
    http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=ofisvpwcr611&categoryId=60002790&sku=OFISVPWCR611&wt_gl=cpc.nelk.ofis.urun.pla&gclid=CNPMpuPc1MECFe3LtAodBFwAyw
    şunu alıyorsun, 20 liraya kapanıyor mevzu.

abartmayın bazı şeyleri, ps4'ün nadir avantajları var, bunlardan en can alıcısı ne yazık ki çok fazla türk oyuncu olması.
    bazı şeyleri kabul etmek gerekir, arkadaş eklerken bile dashboard çöküyor unutmayın, hakkını verin.

xbox konusu açıldığı için yazdım beyler, yoksa güncelleme konusuna xboxdan bahsetmek bencede mantıksız

• İlk defa oyunu twitch üzerinden canlı yayında oynamak istedim "hazırlanıyor" uyarısı var ama bir türlü online olmuyor. Sorun ne olabilir acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.