Şimdi Ara

PS4 Yazılım 2.0 & 2.0.1 (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
920
Cevap
7
Favori
26.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yaki83

led isigini kapatma secenegi koyulursa herkes kapatir korkusu ile vermiyor vence sony. cunku koymus birkere ve kamera icin acik kalmali diye dosunuyor ve bu konuda cok tutucu olacak ilerdede vermeyecek...

Merhaba,

Ben o cılız led ışığının güç tüketimine o kadar büyük etkisi olacağını sanmıyorum. Gamepad üzerinde bu sefer çok fazla teknoloji var, üzerine kulaklık bağlayarak kablosuz ses sistemi olarak bile kullanılabiliyor. Durum böyle olunca da pil kapasitesi küçük geliyor.

Elbet bunu Sony mühendisleri görmüşlerdir fakat Japonlar aksesuar satmayı severler, kullanıcılar çok dert yanarlarsa gitsinler bir şarj istasyonu alsınlar demişlerdir kesin :D

Ben aşağıdaki ürünü sipariş verdim şimdi gelsin kalitesi hakkında yorum yazarım.

http://www.aliexpress.com/snapshot/6312022915.html

Sevgiler,
    Mesut Çevik
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

quote:

led isigini kapatma secenegi koyulursa herkes kapatir korkusu ile vermiyor vence sony. cunku koymus birkere ve kamera icin acik kalmali diye dosunuyor ve bu konuda cok tutucu olacak ilerdede vermeyecek...

Merhaba,

Ben o cılız led ışığının güç tüketimine o kadar büyük etkisi olacağını sanmıyorum. Gamepad üzerinde bu sefer çok fazla teknoloji var, üzerine kulaklık bağlayarak kablosuz ses sistemi olarak bile kullanılabiliyor. Durum böyle olunca da pil kapasitesi küçük geliyor.

Elbet bunu Sony mügendisleri görmüşlerdir fakat Japonlar aksesuar satmayı severler, kullanıcılar çok dert yanarlarsa gitsinler bir şarj istasyonu alsınlar demişlerdir kesin :D

Ben aşağıdaki ürünü sipariş verdim şimdi gelsin kalitesi hakkında yorum yazarım.

Sevgiler,
    Mesut Çevik

sony sever aksesuar satmayı evetvitayı dahı memory cardsız verdıler alıyosun okadar para verıp oyunu kayıt edemıyorsun 1gb ta olsa koyar ınsan.neysekı hdd zorlamıyorlarbuna benzer bır urun kullanıyorum 39tl ye almıstım memnunum hatta benımkınde led ısıkta var sarjdayken kırımızı parlıyor doldumu mavıye donuyor oda karanlıkken guzel gozukuyor.tek sorunu aynı anda 2 gamepad takarsanız sarj suresı uzuyor tek usb den aldıgı ıcın gucu.genelde ben tek sarj edıyorum dıgerıyle oyun oynadıgım ıcın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spaceman81 -- 30 Ekim 2014; 11:44:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

quote:

Merhaba,

Elbet bunu Sony mühendisleri görmüşlerdir fakat Japonlar aksesuar satmayı severler, kullanıcılar çok dert yanarlarsa gitsinler bir şarj istasyonu alsınlar demişlerdir kesin :D

Sevgiler,
    Mesut Çevik

bende buna benzer birşey kullanıyorm. kol yada kolları ps4 açık değilkende şarj etme bakımında oldukça kullanışlı. ben amerikadan 19 dolara almıştımmm....

Aldıktan sonra gordumki boş yere para vermişim. telefonumun şarj cihazı ilede şarj olabiliyormuş...

• Yanıp sönen turuncu ışık hatasının sabit diskin uzun süre idle kalıp uyanamamasıyla ilgili olduğunu düşünmeye başladım. İki seferdir gece dinlenme modunda bıraktığımda sabah bu hatayla karşılaşıyorum, normalde dinlenme moduna alıp birkaç saat sonra tekrar açtığımda sorun olmadı. Bir düzeltme gelir umarım yakında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: salvo

Yanıp sönen turuncu ışık hatasının sabit diskin uzun süre idle kalıp uyanamamasıyla ilgili olduğunu düşünmeye başladım. İki seferdir gece dinlenme modunda bıraktığımda sabah bu hatayla karşılaşıyorum, normalde dinlenme moduna alıp birkaç saat sonra tekrar açtığımda sorun olmadı. Bir düzeltme gelir umarım yakında.

Merhaba,

Cihazı alır almaz içine 1TB Hybrid sabit disk takıp kullanmaya başladım. Aynı sizde olduğu gibi ne zaman uzun süreli uyku modunda bıraksam cihaz uyanmıyordu. Bunun içindeki disk ile ilgili olabileceğini düşündüm hep.

Sonra bir keresinde cihaz tamamen açılmaz hale geldi :) sistem çöktü ve bir daha baştan kurmak zorunda kaldım.

Kurulum sonrası sorun ortadan kalkmıştı. Dilerseniz 2.0 güncellemesi ile gelen destek ile oyunları ve cihaz içindeki diğer bilgileri USB diske yedek alıp PS4'ü baştan kurun.

http://www.tech-recipes.com/rx/45946/ps4-how-to-get-into-safe-mode-factory-reset/

Sevgiler,
    Mesut Çevik
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Speed-Step kullanıcısına yanıt
    Yanıtınız için teşekkür ederim. Böylece sorunu doğrulamış da olduk. Yalnız bu sorun bende ve çok sayıda kullanıcıda yeni güncelleme ile başladı. Yoshida Sensei'ye kadar iletildi durum :), sanıyorum yakında bir güncelleme ile düzelecektir. O zaman kadar dinlenme modundan uzak durmayı düşünüyorum ben. Birkaç gün bekleyip bir güncelleme gelmezse dediğiniz gibi yapayım, tekrar teşekkürler :)
  • Ses düzelmiş..yükseltilmiş biraz..konuşma esnasında daha net duyuluyor.

PS3'de USB takınca resim filan alınıp bakılırdı..bu özellik hala yok PS4'de
  • Guncellemeden sonra party chatlerde asiri derece de nat hatasi almaya basladim. Oncesinde konustugum kisi ile 1 ya da 2 saat araliklarla bu hatayi aliyorken, update sonrasi bu sure 10 dakikaya kadar indi. Farkli kisilerle de denememe ragmen sonuc hep ayni.
    Share play ile konsoluna baglandigim arkadasla ile kurdugumuz party de bile bu hatayi almistim. Ote yandan oyunu onun konsolu uzerinden oynayamaya devam ediyordum.
    Bu sorunu benim gibi yasayan var mi ? Cozum onerileriniz nelerdir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: U_şen

quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

işte sadece azaltabiliyoruz kapatabilsek çok iyi olacak. ömrünü kesin uzatır.

Benim kollar sürekli jarz ünitesinde, gerçekten çabuk bitiyor..

Linkteki üründen mi var sende? Kolların sürekli şarj ünitesinde kalmasının bir sakıncası var mı, bataryanın ömrünü kısaltır mı? Orjinal Sony ürünü ama yinede emin olamıyorum.

http://www.hepsisony.com/?urun-6867-sony-ps4-dualshock-4-charging-station

• quote:

bende kamera yok da. ds4 işığının açık kalması ile kameranın alakasını kuramadım. ayrıca benim en büyük problemim ışığın oyuna duruma göre renk değiştirmesi maviyken evde çocuk görüyor baba deyip yapışıyor. yalvar yakar elinden alıyorum tam unuttu iyi derken yeşile dönüyor haydi sil baştan bir daha alıyor. elinden alsam ağlıyor. işin en kötüsü artık yaşı ilerledi joystick in ekrandaki oyunu kontrol ettiğini anladı karakter hareket edince hiç bırakmıyor. kapatma olayı olsa bunların hiçbiri dert olmayacak.

Aynı durum bende de var, bu yüzden gittim pc gamepad aldım, ama nafile ışığı yok :) , sony'ye bi mail göndersek ufak bi güncellemeyle kapatılır hale gelebilir
  • Arkadaş tam sarj ile ben 3-4 saat oynuyorum. Sizde neden bitiyor bu sarjlar anlamış değilim.
    Nyko marka batarya ilavesi bende var. Mesut Bey'in söylediği gibi hem gamepad ağırlaşıyor hemde ergonomikliğini kaybediyor ve 1-1.5 saat fazla götürüyor. Çokta değeceğini zannetmiyorum.
    2. bir gamepad almanızda yarar var diye düşünüyorum.
    Sarj standı ise 2 adet gamepadı yavaş sarj ediyor.
  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    Sticker alıp yapıştırabilirsiniz oraya.Gamepaddeki kamerası olmayanlar için en gereksiz şey. Hatta kamerası olanlar için de ışığı komple kapama seçeneğinin olmaması saçmalık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

Sticker alıp yapıştırabilirsiniz oraya.Gamepaddeki kamerası olmayanlar için en gereksiz şey. Hatta kamerası olanlar için de ışığı komple kapama seçeneğinin olmaması saçmalık.

Aslında o ışık oyunlar ile ietkileşimli.

Mesela Tomb Raider de meşaleyi yakınca ışık da meşale gibi sarı kırmızı beyaz yanıyor, karanlıkta oynarsanız çevrenizi aydınlatıyor, yada wolfenstein da hakkınız düştükçe ışığın rengi kırmızıya dönüyor.

Ben beğeniyorum, hem hoparlör hem de ışık oyunlarda çok güzel oluyor.
  • John Shepard kullanıcısına yanıt
    Tabi ki güzel TLOU oynarken de değişiyordu sanırım sağlık durumuna göre ama kapatılamaması da bir o kadar kötü. Hoparlör benim de hoşuma gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sioner

quote:

quote:

Linkteki üründen mi var sende? Kolların sürekli şarj ünitesinde kalmasının bir sakıncası var mı, bataryanın ömrünü kısaltır mı? Orjinal Sony ürünü ama yinede emin olamıyorum.

sureklı sarjda kalmasının sıkıntırısı yok ama sarj kıtı fısten cektıgınde gamepad hala ustunde takılıysa sarjını bosaltıyor.ya hep fıste kalıcak yada fısten cektınmı gamepad ı de ıstasyondan cıkartıcaksın.sony olmayan usb le calısanlarda boyle bır sorun yok

• yazıldı mı bilmiyorum stand by konumunda ps4 ü açmakta zorlananlar ayarları şöyle değiştirin:

[Settings]>[Power Save Settings]>[Set Functions Available in Rest Mode]>[Supply Power to USB Ports]>[Always]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evren377 -- 30 Ekim 2014; 13:49:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

Tabi ki güzel TLOU oynarken de değişiyordu sanırım sağlık durumuna göre ama kapatılamaması da bir o kadar kötü. Hoparlör benim de hoşuma gidiyor.

Kapanmama konusunda sonuna kadar katılıyorum, herkes kullanmaya mecbur değil ve benim tv gibi(Sharp 46LE824) çift camlı tv lerde inanılmaz yansıyor ekrandan. Enteresan bir şekilde kapatma seçeneği sunmuyor Sony.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sioner

quote:

quote:

Evet bundan kullanıyorum, sürekli jarz etme diye birşey söz konusu değil, Dualshock cihazları jarz olduğu zaman ışıkları sönüyor.

• ultrAslan tema uygulama yollarını arıyorum
  • Distiny ve Cod Temalarını Nasıl İndirebilirim

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.